22006198 021

بهترین مرکز خانواده درمانی تهران

بهزاد متین: روانشناس، مشاوره فردی از جمله درمان افسردگی، اضطراب و توسعه فردی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، ورزشی و درمان اعتیاد به قمار.

بهزاد متین
تهران

سوسن میرزایان: روانشناس بالینی و روان درمانگر فردی و زوج درمانی و نوجوان

سوسن میرزایان
تهران

مهسا بشار شماره عضویت سازمان نظام روانشناسی ۲۵۸۶۱ - عضو انجمن روانشناسی ایران و دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی و عضو انجمن روانشناسان آمریکا.

مهسا بشار
تهران

زهرا شاهین کارشناسی ارشد روانشناسی - عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران

زهرا شاهین
تهران

ساراناز مقیمی - روانشناس، روان درمانگر تحلیلی یونی برای درمانی مشکلات فردی، خانواده و زوجی و همچنین آموزش مهارت های زندگی WHO

ساراناز مقیمی
تهران

نسیم رضایی جوان - دکتری روانشناسی شناختی

نسیم رضایی جوان
تهران

دکتر لیلا رضایی - دکتری تخصصی روانشناسی سلامت دانشگاه تهران

لیلا رضایی
تهران

امیر میرزانیا روانشناس بالینی روان پویشی کوتاه مدت (ISTDP)- فارغ التحصیل دانشگاه تهران

امیر میرزانیا
تهران

دکتر ژاله بحرایی - دکتری روانشناسی و دارای پروانه تخصصی از سازماننظام روانشناسی

ژاله بحرایی
تهران

دکتر مریم موسوی نیک: روانشناس بالینی از انستیتو روانپزشکی تهران و دانشگاه میسور

مریم موسوی نیک
تهران

النا باقر زاده روانشناس بالینی و سکس تراپیست: رزومه کاری و حرفه ای، برگزاری دوره ها و سمینارها، بخشی از دوره های گذرانده شده و سوابق کاری

النا باقر زاده
تهران

نفیسه سادات نکویی - کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

نفیسه سادات نکویی
تهران

‫دکتر سمانه حقیری‬ دکتری تخصص روانشناسی ‫مدرس، تراپیست، کوچینگ و منتور گروه روانشناسی مکث و سازمان مدیریت صنعتی.

سمانه حقیری
تهران

دکتر مژگان رضائیان روانشناس و رواندرمانگر در زمینه (ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات) مشاوره توسعه فردی و زوج درمانی خدمات خود را به شما ارائه می دهد.

مژگان رضائیان
تهران

پدرام محسنی: مشاور شغلی | کوچینگ فردی | استعدادیابی شغلی - مرکز مشاوره مکث

پدرام محسنی
تهران

منا ادیبی فر:روانشناس بالینی متخصص در درمان انواع افسردگی و اضطراب

منا ادیبی فر
تهران
خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(33 رای)
بهترین مرکز خانواده درمانی تهران

بهترین مرکز خانواده درمانی تهران یعنی همان کلینیک مکث با رویکردهای نوین و کاربردی خانواده درمانی از جمله رویکردهای (ساختاری، مینوچین و گاتمن، پیش از ازدواج) به ارائه خدمات مشاوره خانواده می پردازد. مرکز خانواده درمانی تهران مکث با توسعه فردی، مدیریت والدین و کودکان یا استحکام بخشی و یا دادن راهکارهای اثر بخش به خانواده تغییرات بسیار مفیدی را در زندگی شما ایجاد می کند.

پیشنهاد می کنیم بخوانید: کاکولدیسم چیست؟ انواع بی غیرتی و درمان آن

معمولا مرکز خانواده درمانی تهران مکث برای رفع مسائل زناشویی و ارتباط فرزند و والد که بر سلامت و عملکرد یک خانواده تأثیر منفی می گذارد، طراحی شده است. رویکرد خانواده درمانی سیستمی میتواند مورد استفاده زوجها برای حل مشکلات زناشویی نیز قرار گیرد. در یک دوره خانواده درمانی، انتقال عمده مشکلات یا آسیبها توسط یک مشاور خانواده متخصص، برای ارزیابی و حل مشکلات زناشویی و در ادامه مداخلات روانشناسختی انجام می گردد.

رایج ترین رویکردهای خانواده درمانی چیست؟

موارد زیر محبوب ترین انواع درمان و مشاوره خانواده هستند:

  • درمان ساختاری
  • درمان استراتژیک
  • درمان سیستمیک
  • رویکرد گاتمن
  • روایت درمانی
  • درمان بین نسلی
  • رویکرد مینوچین
  • نظریه ارتباطات
  • مشاوره روابط زناشویی

تکنیک های خانواده درمانی استراتژیک چیست؟

یک خانواده درمانگر استراتژیک از تکنیک هایی از جمله پیوستن، ردیابی و تشخیص، و بازسازی برای درک و تغییر پویایی ها و رفتارهای مشکل ساز خانواده استفاده می کند.

رویکرد خانواده درمانگر کلاسیک معمولا چیست؟

خانواده درمانگر کلاسیک نوعی مشاوره روانشناختی و روان درمانی از جمله گشتالت درمانی و رویکرد شناختی و رفتاری است که می تواند به اعضای خانواده در بهبود ارتباطات و حل تعارضات کمک کند. خانواده درمانی معمولا توسط روانشناس، مددکار اجتماعی یا روانشناس بالینی یا درمانگر کمک کند.

چگونه جلسه خانواده درمانی برگزار می شود (ویژه مشاوران)؟

  • بایدها و نباید بررسی شود
  • اجازه دهید پویایی خانواده خود به خود ظاهر شود....
  • طرف نگیرید...
  • از خانواده بخواهید که بگویند چرا به دنبال مشاوره هستند....
  • فراموش نکنید که احساسات را در زمینه پویایی در نظر بگیرید....
  • اجازه دهید وقفه ها و مشاجرات رخ دهد....
  • نیاز به آموزش مناسب را نادیده نگیرید.

مدل خانواده درمانی عملکردی (FFT) چیست؟

خانواده درمانی عملکردی (FFT) یک مدل درمانی فشرده و کوتاه مدت است که مشاوره خانواده در خانه را ارائه می دهد که به طور خاص برای رسیدگی به رفتارهای ارجاع دهنده (به عنوان مثال، نقض مقررات منع رفت و آمد، فرار از خانه و فرار از مدرسه) و بزهکاری نوجوانان که معمولا در اختلال سلوک دیده می شود طراحی شده است.

خانواده درمانی مینوچین چیست؟

مدل استرس خانواده مینوچین به فرد کمک می کند تا بفهمد چگونه جدایی و طلاق را می توان به عنوان فرآیندهای مبادله ای در تکامل چرخه زندگی خانواده مشاهده کرد. این نوع استرس ناشی از انتقال خانواده در چرخه زندگی، بر اساس فشار درونی خانواده است.

خانواده درمانی ساختاری مینوچین چیست؟

خانواده درمانی ساختاری که توسط سالوادور مینوچین توسعه یافته است، یک روش درمانی مبتنی بر قدرت و نتیجه محوری است. وظیفه درمانگر این است که نقاط قوت را بیابد و بسیج کند و به خانواده کمک کند تا از الگوهای محدودکننده تعامل که مانع فعال شدن منابع خود می شود، رشد کند.

خانواده درمانی

همانطور که مشاور خانواده و روانشناسان مرکز خانواده درمانی تهران (مرکز مشاوره اینجا مکث) توضیح میدهد، خانواده درمانی مشکلات افراد را در بستر واحد بزرگتر، خانواده و اقوام می بیند. فرضیه این نوع درمان این است که با درک پویایی کل اعضا، میتوان با موفقیت مشکلات بین فردی را حل کرد. شیوه زندگی خانوادگی بر چگونگی شکل گیری مشکلات مشترک و اینکه چگونه سایر اعضای خانواده تشویق یا فعال می شوند، تاثیر می گذارد.

خانواده درمانی استراتژیک جی هیلی چیست؟

جی هیلی از خانواده درمانی استراتژیک می گوید که سلسله مراتب خانواده باید تغییر کند تا به کودک کمک کند تا تغییر کند. این اغلب به این معنی است که والدین غیر درگیر درگیر میشوند. بین احساس مسئولیت کودک و همذات پنداری (زمان سپری شده) با والدین همجنس رابطه مستقیم وجود دارد.

چه کسی درمان استراتژیک را شروع کرد؟

جی هیلی، جی هیلی یک روان درمانگر قرن بیستم بود که به توسعه درمان مختصر، خانواده درمانی و روان درمانی استراتژیک کمک کرد.

مدل ویرجینیا ساتر چیست؟

مدل تغییر ساتر مدلی است که توسط خانواده درمانگر ویرجینیا ساتیر ساخته شده است. ایده اصلی او این بود که بهبود همیشه تغییر امکان پذیر است: بنابراین، او یک سیستم تحول ایجاد کردکه به بهبود زندگی افراد از طریق تغییر نحوه دید و بیان خود کمک می کند.

پنج اصل اساسی که ساتیر توصیف می کند چیست؟

ساتیر در مدل خود پنج سبک مفهومی ارتباط را توسعه داد: آرام کردن، سرزنش کردن، محاسبات، حواس پرتی و ارتباط همسو.

ویرجینیا ساتیر چه چیزی را توسعه داد؟

ساتیر بیشتر کار خود را وقف کمک به مردم برای یافتن منابع بهداشت روانی لازم برای نیازهای خود کرد. ساتر در سال 1970 شبکه بین المللی منابع یادگیری انسانی را تأسیس کرد و در سال 1977 شبکه آوانتا را ایجاد کرد. هر دو برای تأمین منابع و حمایت از کارکنان بهداشت روان در نظر گرفته شده بودند.

آیا ویرجینیا ساتیر انسان گرا بود؟

او یک انسان گرای یکپارچه نگر بود که شامل فرآیندهای بدن، ذهن، عاطفی و معنوی برای تبدیل سیستم های مختلف از مولکولی تا کیهانی بود. تئوری ها و تکنیک های او چشمه ای از امید و امکان را به افراد و همچنین مجامع بزرگ ارائه می کرد.

نظریه جان گاتمن چیست؟

اهداف زوج درمانی به روش گاتمن خلع سلاح ارتباط کلامی متضاد است. افزایش صمیمیت، احترام و محبت؛ موانعی که باعث ایجاد احساس رکود می شوند را بردارید. و ایجاد حس همدلی و تفاهم را جایگزین قسمت های منفی زندگی خود کنید.

8 قرار گاتمنی چیست؟

جان گاتمن و دکتر جولی شوارتز گاتمن زوج ها را در هشت قرار سرگرم کننده، آسان و بسیار پرارزش دعوت می کنند، که هر کدام بر روی یک موضوع مهم تمرکز دارند: اعتماد، درگیری، رابطه جنسی، پول، خانواده، ماجراجویی، معنویت و رویاها. آنها این 8 قرار را برای زندگی و ادا آن مهم ارزیابی کردند.

قانون طلایی گاتمن چیست؟

به گفته محقق روابط جان گاتمن، نسبت جادویی 5 به 1 است. این به چه معناست؟ این بدان معناست که برای هر احساس منفی یا تعامل بین شرکا، باید پنج احساس یا تعامل مثبت وجود داشته باشد. زوج های باثبات و شاد، احساسات و اعمال مثبت بیشتری نسبت به احساسات منفی دارند.

نجات ازدواج در مرکز خانواده درمانی تهران

آیا روش گاتمن می تواند یک ازدواج را در مرکز خانواده درمانی تهران نجات دهد؟

می تواند! مشاور روابط جدید گاتمن، حدس و گمان را از بهبود رابطه شما حذف می کند. سلامت رابطه خود را با یک خودارزیابی مبتنی بر تحقیق اندازه گیری کنید، سپس یک طرح ارتباط دیجیتالی مناسب دریافت کنید که ثابت شده است ارتباط شما را بهبود می بخشد و تقویت می کند.

پنهانکاری کردن در خانواده چه عواقبی دارد؟

یکی از مسائلی که عموم زوج ها در خانواده درمانی مطرح می کنند مسئله پنهانکاری و دروغ گویی است. معمولا پنهانکاری و دروغ گویی به زوج ها آسیب زیادی وارد می کند و آن ها همیشه از این موضوع شکایت دارند. هر فردی وقتی ازدواج می کند از همسر خود انتظار دارد تا تمام مسائل را با صداقت کامل و بدون پنهانکاری با او در میان بگذارد و وقتی این اتفاق نمی افتد، دیگری دچار احساس ناراحتی و خشم شدیدی می شود و ممکن است اعتماد بین آن ها از بین برود که عواقب خوبی در پی ندارد.

داشتن صداقت و عدم پنهانکاری در واقع برای زوج ها یک وظیفه و مسئولیت بسیار مهم است. برخی افراد به دلایل مختلف دست به پنهانکاری میزنند. یکی از دلایل شایعی که آن ها برای توجیح رفتار خود می آورند این است که می ترسند طرف مقابل را از دست بدهند که به هیچ عنوان دلیل خوبی نیست. زوج ها باید در موارد زیادی از جمله مسائل اقتصادی، خانوادگی و همچنین گذشته خود با صداقت کامل عمل کنند.

بهترین مرکز خانواده درمانی تهران

بهترین مرکز خانواده درمانی تهران می تواند تکنیک ها و تمرینات را از درمان شناختی، رفتاری درمانی، شناخت درمانی، درمان میان فردی یا سایر انواع درمان فردی استفاده کند. مانند سایر روش های درمان، تکنیک های مورد استفاده بستگی به مشکلات خاص مراجعین دارد.

مشکلات رفتاری یا عاطفی در کودکان دلایل مختلفی دارد که مرکز مشاوره اینجا مکث با داشتن مراجعین زیاد در این زمینه با درصد بالایی معتقد به نقش خانواده در بروز مشکلات رفتاری هیجانی کودکان است. مشکلات کودک در خلاء وجود ندارد؛ آنها در چارچوب خانواده وجود دارند و احتمالا باید در قالب خانواده مورد توجه قرار گیرند.

لازم به ذکر است که در خانواده درمانی تهران یا مشاوره خانواده، اصطلاح «خانواده» لزوما به معنی بستگان خونی نیست. در این زمینه «خانواده» هر کسی است که نقش حمایتی طولانی مدت در زندگی یک شخص را دارد و ممکن است به معنای روابط خونی یا اعضای یک خانواده نباشد.

مرکز مشاوره اینجا مکث پیش بینی میکند که خانواده درمانی و توجه به بنیان خانواده در ایران به سرعت رشد خواهد کرد.

پیشنهاد می کنیم بخوانید؛ مشکلات رفتاری در کودکان 7 یا 8 ساله

البته این امر مستلزم همکاری نهادهای مختلف در جامعه است؛ همچنین توجه به مددکاران اجتماعی در حوزه خانواده نیز بسیار مهم است. درمانهای خانواده محور در بهترین شرایط نیاز به همکاری همه اعضای خانواده دارند؛ ولی با این حال در صورتی که عضو خاصی از خانواده همکاری نکند، تکنیکهای خاصی وجود دارد که میتوان از آنها برای ایجاد ارتباط و همکاری مراجع استفاده کرد.

از جمله روشهای روانشناسان در بهترین مرکز خانواده ایجاد ارتباط ساختاری با اعضای خانواده است. درمان ساختاری بر تنظیم و تقویت سیستم خانواده تأکید دارد تا اطمینان حاصل شود که والدین و دیگر اعضای خانواده در کنترل هستند. در این نوع درمان، درمانگر به خانواده می پیوندد تا با مشاهده و ارزیابی، توانایی خود را برای کمک به خانواده تقویت کند.

با این حال، حضور مشاور خانواده در منزل کاری بسیار حساس و پر ریسک میباشد که نیاز به بررسی همه جوانب دارد؛ بنابراین بهتر است در ابتدا فردی که مشکل خانوادگی را درک کرده، به مشاور خانواده مراجعه کرده و سپس با همکاری خود و ارائه اطلاعات لازم به مشاور خانواده، زمینه را برای شروع درمان تک تک اعضای خانواده فراهم کند.

خانواده درمانی ساختاری

خانواده درمانی ساختاری (SFT) یک الگوی درمانی است که در درجه اول در کلینیک راهنمایی کودک فیلادلفیا تحت رهبری سالوادور مینوچین ساخته شده است. در رویکرد ساختاری خانواده به عنوان یک کل مطرح می شود و تعاملات بین زیر مجموعه ها در آن مورد توجه قرار می گیرد. ویژگی های متمایز در تئوری سیستم ها، تأکیدات آن بر تغییر ساختاری به عنوان هدف اصلی درمان و فعال بودن درمانگر در فرآیند بازسازی خانواده است. سیستم خانوادگی در بهترین مرکز خانواده درمانی تهران درمان به منظور درک قوانین نامرئی حاکم بر عملکرد آن، نقشه برداری از روابط بین اعضای خانواده یا بین زیرمجموعه های خانواده و در نهایت اصلاح روابط ناکارآمد در خانواده، باعث ثبات آن در الگوهای سالم تر می شود.

مینوچین اظهار داشت که بیشتر خانواده ها سعی می کنند با تغییر مرتبه اول (تغییر رفتارهای مجرد) مشکلات خود را برطرف کنند و برای اینکه ساختار یک خانواده به طور قابل توجهی تغییر کند و دوباره سالم شود، تغییرات مرتبه دوم (تغییر در قوانین خانواده) است.

قواعد خانوادگی SFT

در SFT، قوانین خانواده به عنوان مجموعه ای نامرئی از مطالبات عملکردی تعریف شده است که به طور مداوم تعامل خانواده را سازمان می دهد. قواعد مهم برای یک درمانگر شامل ائتلاف ها، مرزها و سلسله مراتب قدرت بین زیر سیستم ها است. براساس گفته های مینوچین، یک خانواده به دلیل توانایی خود در انطباق با عوامل فشارزا (فراخانواده، غیرمذهبی، توسعه ای) دارای عملکرد خوب و یا عملکرد نامطلوب است. به نوبه خود، عملکرد خانواده بر وضوح و مناسب بودن مرزهای زیر سیستم خود استوار است.

مرزها در امتداد یک زنجیره از انعطاف از نفوذپذیری و نیمه نفوذ پذیری تا نفوذناپذیری مشخص میشوند. علاوه بر این، زیر سیستم های خانواده با سلسله مراتب قدرت مشخص می شوند، معمولاً زیر سیستم والدین «در بالا» در مقابل سیستم فرعی فرزندان مشخص می شود. در این مدل، خانواده های سالم از مرزهایی بین والدین فرزندان تشکیل شده اند که هم منعطف و هم نیمه منعطف هستند.

شرایط مطلوب برای خانواده از دیدگاه ساختاری

  • خانواده دارای سلسله مراتب باشد.
  • والدین نسبت به فرزندان قدرت بیشتری در خانواده داشته باشند.
  • به فرزندان بزرگتر مسئولیت بیشتری سپرده شود.
  • بین زن و شوهر هماهنگی و روابط دوسویه رضایت بخش وجود داشته باشد.

خانواده درمانی ساختاری

اهداف و تکنیک های خانواده درمانی

هدف اصلی ساختار درمانی در خانواده درمانی تجدید ساختار در قوانین تعاملی سیستم خانواده است، به گونه ای که تعاملات خانواده از انعطاف پذیری بیشتر، جلوگیری از عجله کردن، پخته شدن شخصیت و کار بر روی توسعه فردی برخوردار شود و امکان دسترسی گسترده ای به روشهای جایگزین برای تعامل با یکدیگر وجود داشته باشد. این تجدید ساختار با آزادسازی اعضای خانواده از موقعیت ها و عملکردهای کلیشه ای آنها، سیستم را قادر می سازد تا منابع مورد استفاده خود را بسیج کند و توانایی خود را در مقابله با استرس و تعارض بهبود بخشد. هنگامی که مجموعه قوانین تحمیل شده برطرف شدند، رفتارهای ناکارآمد پشتیبانی خود را در سیستم از دست می دهند و دیگر به آنها نیاز نداریم. هنگامی که خانواده در حفظ این تغییرات بدون نیاز به درمانگر در شرایط چالش زا به خودکفایی دست یابد، درمان به پایان می رسد.

برای تسریع در چنین تغییراتی، خانواده درمانگران ساختاری فرمت جلسات درمانی را دستکاری می کنند و ساختار زیر سیستم های مورد نظر را با جداسازی آنها از دیگر اعضا تغییر می دهند در واقع درمانگر با استفاده از فضایی جدا (صندلی) در یک اتاق، یا با داشتن اتاقی که سایر اعضا در آن عضور ندارند اما با مشاهده از پشت یک آینه یک طرفه شاهد آن هستند درمان را انجام می دهد. هدف از این قبیل مداخلات، اغلب ایجاد عدم تعادل در سیستم خانواده است تا به خانواده کمک کند تا الگوهای ناقص را ببینند و در بازسازی همچنان منعطف و باز باشند.

روانشناس خانواده زبده

به طور قطع در این روند فراز و نشیب های زیادی وجود دارد که تیم مرکز خانواده درمانی تهران با داشتن روانشناس خانواده زبده سکس تراپیست، درمانگر فردی و مددکاران اجتمایی و سکس تراپیست سخترین شرایط را هم برای شما تسهیل میکند. تا کانون خانواده شما هر چه بیشتر گرم شود. متخصص خانواده درمانی کلینیک مکث با استفاده از یکی از رویکردهای 5 گانه جهانی خانواده درمانی مانند (رویکردهای سیستمی، روش مینوچین، روش ایماگوتراپی، روش گاتمن یا شناختی) حس خوب زندگی را به خانواده شما بر می گرداند.

بهزاد متین: روانشناس، مشاوره فردی از جمله درمان افسردگی، اضطراب و توسعه فردی، روانشناسی صنعتی و سازمانی، ورزشی و درمان اعتیاد به قمار.

بهزاد متین
تهران

سوسن میرزایان: روانشناس بالینی و روان درمانگر فردی و زوج درمانی و نوجوان

سوسن میرزایان
تهران

مهسا بشار شماره عضویت سازمان نظام روانشناسی ۲۵۸۶۱ - عضو انجمن روانشناسی ایران و دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی و عضو انجمن روانشناسان آمریکا.

مهسا بشار
تهران

زهرا شاهین کارشناسی ارشد روانشناسی - عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن هیپنوتیزم بالینی ایران

زهرا شاهین
تهران

ساراناز مقیمی - روانشناس، روان درمانگر تحلیلی یونی برای درمانی مشکلات فردی، خانواده و زوجی و همچنین آموزش مهارت های زندگی WHO

ساراناز مقیمی
تهران

نسیم رضایی جوان - دکتری روانشناسی شناختی

نسیم رضایی جوان
تهران

دکتر لیلا رضایی - دکتری تخصصی روانشناسی سلامت دانشگاه تهران

لیلا رضایی
تهران

امیر میرزانیا روانشناس بالینی روان پویشی کوتاه مدت (ISTDP)- فارغ التحصیل دانشگاه تهران

امیر میرزانیا
تهران

دکتر ژاله بحرایی - دکتری روانشناسی و دارای پروانه تخصصی از سازماننظام روانشناسی

ژاله بحرایی
تهران

دکتر مریم موسوی نیک: روانشناس بالینی از انستیتو روانپزشکی تهران و دانشگاه میسور

مریم موسوی نیک
تهران

النا باقر زاده روانشناس بالینی و سکس تراپیست: رزومه کاری و حرفه ای، برگزاری دوره ها و سمینارها، بخشی از دوره های گذرانده شده و سوابق کاری

النا باقر زاده
تهران

نفیسه سادات نکویی - کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی

نفیسه سادات نکویی
تهران

‫دکتر سمانه حقیری‬ دکتری تخصص روانشناسی ‫مدرس، تراپیست، کوچینگ و منتور گروه روانشناسی مکث و سازمان مدیریت صنعتی.

سمانه حقیری
تهران

دکتر مژگان رضائیان روانشناس و رواندرمانگر در زمینه (ارزیابی، تشخیص و درمان اختلالات) مشاوره توسعه فردی و زوج درمانی خدمات خود را به شما ارائه می دهد.

مژگان رضائیان
تهران

پدرام محسنی: مشاور شغلی | کوچینگ فردی | استعدادیابی شغلی - مرکز مشاوره مکث

پدرام محسنی
تهران

منا ادیبی فر:روانشناس بالینی متخصص در درمان انواع افسردگی و اضطراب

منا ادیبی فر
تهران
نظرات کاربران:
شجاع
پاسخ به این نظر
1402/11/17

برای من هیچ کلینیکی اینجامکث نمیشه خصوصا دکتر بهزاد متین که درحوزه زوج وخیانت تخصص ویزه ای دارند ایشون دوتا کتاب مهارت های زوجی (زوج درمانی- انتشارات رازنهان ) و خیانت زناشویی(انتشارات رازنهان) رو تالیف کردند و پیشنهاد می کنم این دوتا کتاب رو تهیه کنید.

0 0
مژده
پاسخ به این نظر
1402/11/16

برای مشکل خانواده درمانی به مرکز مشاوره اینجا مکث مراجعه کردم مشکلمون خیلی دقیق و جز به جز بررسی شد و درحال درمان هستیم همسرم درابتدا بسیار مقاومت میکرد اما الان واقعا راضیه ممنونم از مشاورین با تجربه و باسواد این مجموعه

0 0
نگین
پاسخ به این نظر
1402/11/15

من در کلینیک اینجا مکث مشاوره خانواده گرفتم و خیلی بهم کمک کردید.ممنونم ازتون

0 0
شهناز
پاسخ به این نظر
1402/11/11

من درمرکزشما مشاوره خانواده گرفتم چند جلسه و بسیار بهم کمک کردید خیلی مفید بود و روابط خانوادگیمون بسیار بهبود پیدا کرد ممنونم ازتون که وقت میذارید

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ