22006198 021

رفت و آمد ها با خانواده ها پس از ازدواج

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(2 رای)
رفت و آمد ها با خانواده ها پس از ازدواج

رفت و آمد ها با خانواده ها پس از ازدواج بسیار حائز اهمیت می باشد. همه افراد پس از ازدواج و شروع زندگی مشترک به نوعی علاقمند به ارتباط با خانواده ها هستند. این ارتباط باید دارای حد و مرز باشد. برخی اوقات کم تجربگی زوجین و دخالت بزرگتر ها سبب بروز اختلاف زن و شوهر در تعیین حد و مرزها می شود. بنابراین لازم است زوجین رفت و آمدها را مدیریت کنند. دیدارهای بدون برنامه، غیر ضروری و مداوم به عنوان یکی از مهمترین عوامل اختلاف زوج ها شناخته شده است.

پس از ازدواج سر و سامان دادن به زندگی مشترک بر عهده زوجین می باشد. اگر زوج ها هیچ تلاشی در این مورد نکنند و استقلال لازم را نداشته باشند؛ هرگز نمی توانند زندگی شیرین و مشترکی را تجربه کنند. زوجین باید با رفتار مناسب و منطقی برای حفظ حریم شخصی خود تلاش کنند. آنها باید ارتباط و رفت و آمد متعادل با خانواده ها را مانند کارهای دیگر در برنامه زندگی خود قرار دهند.

مشاوره خانواده حضوری در تهران برای افرادی که با همسر،خانواده،محیط کار و حتی فرزندانخود دچار مشکل شده اند مناسب است. الگوهای فرزند پروری نادرست و جانب داری فرزندان از یک والد از جمله دلایلی است که باعث بر هم خوردن تعادل و نظم در عملکرد خانواده و بروز اختلال و مشکلات جدید میشود. در نظر داشته باشید تفاوت هایی در مشاوره خانواده با سایر مشاوره ها مانند مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج درمانی و یا مشاوره فردی وجود دارد. این تفاوت ضروت داشتن یک روانشناس ماهر و با تجربه را در یک مرکز مشاوره خانواده تایید میکند زیرا مشاوره خانواده کار بسیار پیچیده و دقیق تری نسبت به مشاوره پیش از ازدواج یا سایر خدمات مشاوره است.

«وقتی خانواده ای سالم و شاد است، همه چیز راضی کننده است» و هیچ ابهامی وجود ندارد. پدر، بیشترین شادی خود را در محدوده یک رابطه خانوادگی پایدار و سالم تجربه میکند. اما حفظ پایداری، سلامت و شادی خانواده ها کار راحتی نیست. (استرسهای زندگی مدرن، نیاز به تعادل بهتر بین کار و تفریح، بروز مشکلات سلامت روان برای هر یک از افراد خانواده یا مشکلات کاری، تحصیلی و غیره میتواند هر خانواده ای را دچار ناراحتی و بحران کند).بر این اساس دسترسی به مشاوره خانواده حضوری در تهران میتواند اثر بخشی بسیار بیشتر و مفیدتری نسبت به مشاوره تلفنی خانواده داشته باشد.

چرا پس از ازدواج به مشاوره خانواده نیاز داریم؟

عواملی مانند ناتوانی و معلولیت کودکان، استرس های مالی و چالشهای رفتاری، میتوانند مشکلاتی را ایجاد کنند که خانواده برای حل آنها نیاز به کمک از یک روانشناس یا مشاور خانواده داشته باشد. بسیاری از خانواده ها در برابر بسیاری از این مشکلات، انعطاف پذیری درونی دارند. اما بهترین خانواده ها نیز به کمک فرد آگاه و متخصص نیاز خواهند داشت. انتخاب مشاور مناسب و رویکرد درمانی شناخته شده تصمیم بسیار مهمی در جهت کمک به رفع تعارضات و مشکلات میباشد. به مشاوره خانواده بعنوان افزودن ابزار کاربردی به جعبه ابزار روابط خانوادگی خود فکر کنید. شما میتوانید راه های جدیدی برای برقراری ارتباط، حل مشکلات، نظم و انضباط و ارتباط با یکدیگر بیاموزید.

حد و حدود رابطه با خانواده شوهر

مشخص کردن حد و حدود رابطه با خانواده شوهر نقش مستقیمی در داشتن ارتباط خوب و دو سویه دارد. لازم است مرزبندی خود را در ارتباط با خانواده شوهر مشخص و درباره آن با شوهرتان صحبت کنید. در واقع هدف از مرزبندی به معنی قطع رابطه و رفت و آمد با خانواده شوهر نیست. به طور مثال مشخص کردن تعداد دفعات دیدار و ارتباط با خانواده شوهر در طول ماه، مشخص کردن تعداد تماس تلفنی در طول ماهاز جمله حد و حدود رابطه می باشد. اگر خانواده شوهرتان را همانگونه که هستند بپذیرید و سعی در تغییر دادن آنها نداشته باشید، در رفت و آمدها هرگز با مشکلی روبرو نخواهید شد.

رفت و آمد ها با خانواده ها پس از ازدواج

رفت و آمد با خانواده زن

شیوه برقراری و رفت و آمد با خانواده زن نیز دارای اهمیت می باشد. برخی مردان به طور غیر مستقیم، مستقیم و یا به بهانه های واهی سعی دارند ارتباط دختر با خانوادهاش را کم کنند. برخی مردان جهت حفظ کیان خانواده رفت و آمد با خانواده زن را محدود می کنند. چون تصور می کنند خانواده همسرشان در زندگی مشترک آنها دخالت می کنند. بهتر است به جای محدودیت و سخت گیری های نابجا، رفت و آمد با خانواده زن را مدیریت کنید. در واقع اگر زوجین با شروع زندگی مشترک از برنامه دقیق و میزان رفت و آمدهای خود صحبت کنند؛ کمتر با مشکلات روبرو می شوند. رفت و آمد ها با خانواده ها پس از ازدواج و رفت و آمد با خانواده زن باید متعادل باشد.

رفت و آمد با خانواده شوهر در دوران عقد

اگر زوج ها نحوه برخورد و رفتار صحیح و اصولی را از دوران نامزدی و عقد بیاموزند؛ پایه های زندگی آنها محکم خواهد شد. آنچه داشتن یک زندگی موفق و شاد را تضمین می کند روابط درست، محترمانه، مودبانهبا خانواده شوهر در دوران عقد می باشد. بهتر است در این دوران رفت و آمد کم باشد. برخی مواقع ممکن است خانواده شوهر آمادگی پذیرایی از عروس خود را نداشته باشند؛ بهتر است سرزده و بدون خبر قبلی به مهمانی نروید. به این نکته توجه کنید که رفت و آمد با خانواده شوهر در دوران عقد با رفت و آمدها با خانواده ها پس از ازدواج متفاوت می باشد.

پیشنهاد می کنیم این تست را بزنید: تست شخصیت شناسی مناسب برای زوج ها NEO

اگر نسبت به خانواده شوهر شناختی ندارید، شیوه برخورد و رفتارتان را با توجه به توضیحاتی که همسرتان درباره خانواده اش به شما داده است تنظیم کنید تا از همان ابتدا از بروز مشکلاتی که ممکن است رخ دهد جلوگیری شود.

یکی از فاکتورهای مهم که در موفقیت زندگی مشترک شما نقش موثری ایفا می کند داشتن یک رابطه بدون تنش و خوب با خانواده شوهر می باشد. بنابراین اگر خشت اول را درست بچینید و ملاقات هایتان را مدیریت کنید، رفت و آمد با خانواده شوهر در دوران عقد شیرین و لذت بخش خواهد شد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید: چگونه میتوان با تبعات طلاق در دوران عقد کنار آمد؟

ارتباط با خانواده بعد از ازدواج

ازدواج به عنوان یک تعامل شناخته شده است که نه تنها زوج ها بلکه خانواده ها نیز در شکل گیری و ساخته شدن زندگی مشترک دختر و پسر نقش مهمی دارند. توجه به چند نکته جهت ارتباط با خانواده بعد از ازدواج ضروری است:

بعد از ازدواج تنها به دیدار خانواده همسرتان نروید. تعادل را رعایت کنید. اجازه دهید خانواده همسرتان نیز به منزل شما بیایند تا ارتباط دو طرفه باشد. لازم نیست با خانواده همسرتان زیاد صمیمی شوید. با مشخص کردن حد و حدود می توانید زندگی بهتر و بدون تنشی را تجربه کنید. توجه به تمام این نکات در رفت و آمدها با خانواده ها پس از ازدواج مهم و ضروری می باشد.

وابستگی به خانواده بعد از ازدواج

برخی از دختر و پسران بعد از ازدواج نیز به طرز عجیبی به خانواده خود وابسته هستند. به طوریکه پسر و دختر به مدت زمان طولانی به منزل خانواده خود یا خانواده همسرشان می روند و در منزل آنها ماندگار می شوند. وابستگی های مالی، عاطفی، فکری بیش از حد به خانواده ها در بروز انواع مشکلات تاثیرگذار می باشد.

برخی از زوجین در زندگی خود دچار مشکلاتی هستند که به جای حل مشکل از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند و زندگی در خانه والدین خود را به زندگی دو نفره ترجیح می دهند. این نوع وابستگی و خامی به مرور زمان زندگی مشترک را دچار مشکلات زیادی میکند. همین امر پای خانواده ها را به موضوع می کشاند و اختلاف ها گسترده تر می شود. بنابراین لازم است زوجین وابستگی خود به خانواده ها را کم و محدود کنند. به دلیل وابستگی اگر تماس طولانی با والدین خود دارند، تماس ها را کمتر کنند. لازم است زوجین اجازه نصیحت کردن، قضاوت کردن، دخالت کردنرا به خانواده ها ندهند. ضروری است که برای رفع این وابستگی به یکدیگر کمک کنند و حریم خصوصی خود را حفظ کنند.

رفت و آمد ها با خانواده ها بعد از ازدواج

رفت و آمدها با خانواده ها پس از ازدواج و مشکلات مربوط به آن

برخی مواقع در رفت و آمدها با خانواده ها پس از ازدواج زن یا مرد دچار مشکلاتی می شوند؛ از جمله این مشکلات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وابستگی شدید زن یا مرد به مادرشان
  • تمایل دو طرف جهت گذراندن اوقات فراغت با خانواده هایشان
  • دخالت خانواده ها در شیوه تربیتی فرزندان
  • مکالمه تلفنی دو طرف در ساعت های طولانی با خانواده هایشان
  • دخالت دادن خانواده ها در تصمیم گیری های مهم زندگی

5 مرحله خانواده درمانی چیست؟

Goodings Grove Psychology Associates هومر گلن یک رویکرد جامع برای خانواده درمانی ارائه می دهد که خانواده ها را از طریق پنج مرحله متمایز هدایت می کند:

  1. تعامل
  2. ارزیابی
  3. بازسازی
  4. حل و فصل
  5. و یکپارچگی هدایت خانواده ها از طریق بهبود و رشد.

آیا باید به درمانگرم بگویم که او احساسات من را جریحه دار کرده است؟

به نقل از هومر گلن مهم ترین کاری که می توانید در زمانی که احساس می کنید آسیب می بینید، یا دچار سوءتفاهم شده اید یا در درمان احساس می کنید طرد می شوید. این کار را بهتر است انجام دهید و آن این موضوع است که به درمانگر یا مشاوره خانواده خود بگویید که چه احساسی دارید. اگر مشکلی وجود دارد، مهم نیست کوچک یا بزرگ باشد، فقط در مورد آن صحبت کنید.

نظرات کاربران:
سمیرا
پاسخ به این نظر
1402/10/14

سلام من با همسرم 10 سال دوست بودم در اون دوران ایشون همیشه از رفت و امد زیادخانوادش ناراضی بود اما الان که ما ازدواج کردیم مدام میخواد بامناسبت و بی مناسبت با خانوادش رفت امد کنه و این موضوع باعث دخالت اوناهم درزندگیمون شده واقعا تحمل این مسایل واسم سخت شده لطفا یه جوری راهنماییم کنید ممنونم

0 0
شهناز موسوی
پاسخ به این نظر
1402/10/13

پسرم در شرف ازدواجه و عروس ایندمون هنوز هیچی نشده میخواد محل زندگیشون رو از ما خیلی دور کنه و کلا خیلی حساسه که پسرم حتی با خواهرش و یا دخترخاله هاش صحبت کنه و بیرون بره ولی متاسفانه پسرم راضی به مشاوره رفتن نیست من باید چیکار کنم؟

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ