22006198 021

10 واقعیت در مورد زندگی زیگموند فروید

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(17 رای)
10 واقعیت در مورد زندگی زیگموند فروید

زندگی نامه زیگموند فروید او یکی از مشهورترین متفکران تاریخ روانشناسی و بنیان گذار روانکاوی است. در حالی که بسیاری از عقاید و نظریه های او توسط روانشناسان مدرن مورد پذیرش گسترده ای نیست. اما او نقش مهمی در پیشرفت روانشناسی و روانکاوی ایفا کرده است. در اینجا 10 واقعیت جالب در مورد زندگی نامه زیگموند فروید آورده شده است.

فروید و روانکاوی

روانکاوی یکی از رویکردهای مهم و اساسی روان درمانی است. روانکاوی بر مبنای نظریه روانکاوی است که اولین بار توسط زیگموند فروید مطرح شد. یکی از مهم ترین مفاهیم این نظریه مفهوم ناخودآگاه است. فروید معتقد بود که بسیاری از امیال و احساسات انسان از سطح خودآگاه سرکوب و رانده می شوند و به سطح ناخودآگاه می روند، بنابراین با ورود به ناخودآگاه و شناخت آن امیال و احساسات می توان ریشه بسیاری از روان رنجوری ها را پیدا و درمان کرد. یکی دیگر از تکنیک های درمانی روانکاوی تحلیل رویا است. فروید معتقد بود تحلیل رویا شاهراه ورود به ناخودآگاه است و بسیاری از امیال و احساسات ما به صورت نمادین در رویاها دیده می شوند. پس از فروید هم روانکاوان دیگری مانند یونگ و لکان نظریه های خود را مطرح کردند و انتقادهایی نیز به فروید وارد شد اما همچنان فروید به عنوان مشهور ترین روانکاو شناخته می شود.

1. زیگموند فروید بزرگترین فرزند از هشت کودک

فروید با نام دقیق سیگیسموند شلومو فروید در 6 مه 1856 به دنیا آمد. پدر وی جیکوب یک تاجر 40 ساله پشم بود که از قبل ازدواج دو فرزند داشت. مادر زیگموند فروید، آمالیا، 20 سال از همسرش جوانتر بود. در ادامه زندگی نامه زیگموند فروید می توان به عدم موفقیت تجارت پدرش، که خانواده فروید را وادار کرد از خانه خود در فرایبورگ، موراویا به وین نقل مکان کنند اشاره کرد. زیگموند فروید هفت خواهر و برادر تنی داشت، اما او اغلب خودش را به عنوان فرزند مورد علاقه مادرش «زیگی با موهای طلایی» توصیف می کرد. زیگموند فروید یک بار گفت: «من دریافته ام که افرادی که می دانند مادرانشان آنها را ترجیح داده و مورد علاقه مادرانشان هستند، اعتماد به نفس عجیب و غریب و خوش بینی ناگسستنی را نشان می دهند که اغلب موفقیت واقعی را برای دارندگانشان به ارمغان می آورند.»

2. در ابتدا یک مدافع و مصرف کننده کوکائین بود

قبل از کشف اثرات مضر این ماده، اغلب از کوکائین به عنوان ضد درد و سرخوشی استفاده می شد. کوکائین حتی در محصولات خانگی از جمله سودا و شربت گلو درد نیز استفاده می شد. زیگموند فروید علاقه ای به اثرات ضد افسردگی بالقوه کوکائین داشت و در ابتدا از استفاده از آن برای اهداف مختلف حمایت می کرد پس از مشخص شدن عوارض اعتیاد آور و مضر کوکائین و اعتبار پزشکی فروید تا حدودی ویه خود را تغییر داد.

3. زیگموند فروید بنیانگذار روانکاوی کلاسیک

غالباً اینگونه نیست که یک مکتب فکری کامل را میتوان به یک فرد واحد نسبت داد. در مورد فروید، نظریه های او به عنوان پایه و اساس مدرسه های روانشناسی خدمت می کردند که به سرعت افزایش می یابند تا در سالهای اولیه علم ذهن و رفتار به یک نیروی غالب تبدیل شوند.

انتشارات سال 1899 در کتاب او «تفسیر رویاها» بنیادی اساسی را برای نظریه ها و ایده هایی که روانکاوی را تشکیل می دهند، ایجاد کرد. در سال 1902، فروید میزبان مباحث هفتگی در خانه خود در وین بود. این جلسات غیررسمی سرانجام رشد می یابد تا به انجمن روانکاوی وین تبدیل شد.

زیگموند فروید

4. با هدف ازدواج با زنی که دوست داشت، به یک دکتر تبدیل شد

وقتی زیگموند فروید 26 ساله بود، عاشق یک زن 21 ساله به نام مارتا برنیز شد و آنها دو ماه بعد نامزد شدند. به عنوان یک دانش آموز فقیر که هنوز در کنار والدین خود زندگی می کرد، کار آزمایشگاه علوم فروید به اندازه کافی برای حمایت از خانواده هزینه ای تامین نکرد. فروید برای مارتا نوشت: «دختر شیرین من، من فکر می کنم که باید خیلی قدرتمندتر باشم تا عشقم را به تو ثابت کنم.»

شش ماه پس از ملاقات، فروید از حرفه علمی خود دست کشید تا دکتر شود. وی سه سال در بیمارستان عمومی وین گذراند و به ندرت می توانست نامزد خود را که به آلمان نقل مکان کرده بود ببیند. پس از چهار سال انتظار، فروید و برنیز در 14 سپتامبر 1886 ازدواج کردند. این زوج شش فرزند داشتند. با این حال نکته عجیب این است که مورخین مدتهاست که گمان می کنند که فروید بعداً با خواهرزاده اش، مینا برنایس رابطه خاصی برقرار کرده است.

5. استفاده از گفتاردرمانی را توسعه داد

در حالی که نظریه های زیگموند فروید اغلب توسط روان درمانگران امروزی مورد انتقاد یا رد قرار می گیرند، بسیاری همچنان از روشهای معروف روانکاوی تا حدی استفاده می کنند. گفتگوی درمانی نقش اصلی در روان درمانی دارد و به بخش مهمی از بسیاری از تکنیک های درمانی مختلف تبدیل شده است. با استفاده از گفتاردرمانی، ارائه دهنده درمانی به دنبال الگوها یا رویدادهای مهمی است که ممکن است در مشکلات فعلی مراجع یا بیمار نقش داشته باشد. روانکاوان معتقدند که وقایع کودکی و احساسات، افکار و انگیزه های ناخودآگاه در بیماری های روانی و رفتارهای ناسازگار نقش بسیار زیادی دارند.

6. دختر زیگموند فروید، آنا فروید نیز یک روانشناس مشهور و تأثیرگذار بود

آنا فروید کار خود را با تأثیرات تئوری های پدرش آغاز کرد. با این حال او به راحتی از زندگی در سایه نسبتاً طولانی پدرش دور بود. آنا فروید سهم مهمی در روانشناسی داشت. او روانکاوی کودک را پایه گذاری کرد و مکانیسم های دفاعی را در کتاب خود «ایگو و مکانیسم های دفاعی» (1936) جمع بندی کرد.

زیگموند

7. احتمالاً هرگز نگفته «بعضی اوقات سیگار فقط سیگار است»

در حالی که نقل قول معروف اغلب به فروید منسوب می شود، هیچ مدرکی وجود ندارد که وی تاکنون گفته است که «گاهی اوقات یک سیگار فقط یک سیگار است.» فروید سیگاری مادام العمر بود که طبق گفته زندگینامه ارنست جونز، روزانه 20 نخ سیگار می کشید. به عنوان خاطره گفته شده، شخصی یک بار از فروید سؤال می کرد که سیگار را که اغلب اوقات به شکل چه سمبلی می بیند؟ هدف این پاسخ این است که حتی روانکاو مشهور معتقد است که همه چیز معنای زیرین و نمادین ندارند. در واقعیت، این نقل قول به احتمال زیاد اختراع یک روزنامه نگار است که بعداً به اشتباه بعنوان نقل قول فروید معروف شد.

8. فقط یک بار در زندگی، او به ایالات متحده سفر کرد

در سال 1909، G. Stanley Hall، روانشناس آمریکایی، زیگموند فروید را به گفتگو در مورد روانکاوی در دانشگاه کلارک دعوت کرد. در حالی که او در ابتدا پیشنهاد را رد کرد، سرانجام فروید با اصرار هال ترغیب شد. فروید به همراه همکارانش کارل یونگ و سندور فرنکسی به آمریکا سفر کرد. پس از ملاقات با A.A. بریل و ارنست جونز، این گروه قبل از سفر به دانشگاه کلارک، چندین روز در گشت و گذار در نیویورک گذراندند و در آنجا فروید یک سری از پنج سخنرانی در مورد تاریخ و ظهور روانکاوی برگزار کرد. فروید توضیح داد: «همانطور که من روی سکوی پله قرار گرفتم، به نظر می رسید تحقق روزمره باورنکردنی روانکاوی دیگر محصولی از توهم نبوده است و به بخشی ارزشمند از واقعیت تبدیل شده است.»

9. مجبور به ترک وین توسط نازی ها شد

هنگام حمله نازی ها به اتریش، بسیاری از کتب فروید به همراه سایر متفکران مشهور سوزانده شدند. فروید به یکی از دوستان گفت: ما در حال چه پیشرفت بزرگی در دنیا هستیم. در قرون وسطی آنها مارا می سوزاندند، امروزه از سوزاندن کتابهای من راضی هستند. فروید و دخترش آنا هر دو قبل از اینکه دوستش ماری بناپارت بتواند گذرگاه خود را به انگلستان تأمین کند مورد بازجویی توسط گشتاپو قرار گرفتند. بناپارت همچنین سعی کرد چهار خواهر کوچکتر فروید را نجات دهد اما نتوانست این کار را انجام دهد. هر چهار زن بعداً در اردوگاه های کار اجباری نازی جان باختند.

10. بیش از 30 عمل جراحی برای درمان سرطان دهان داشت

فروید تمام عمر سیگاری سنگین بوده است. در سال 1939، پس از آنکه سرطان وی غیرقابل درمان شناخته شد، فروید از پزشک خود خواست تا به خودکشی او کمک کند. پس در نهایت پزشک او سه دوز جداگانه مورفین را تجویز کرد و فروید در 23 سپتامبر 1939 درگذشت.

نظرات کاربران:
محمدجواد
پاسخ به این نظر
1402/11/17

واقعا فروید یکی از بهترین روانشناس ها بوده که نقش مهمی در پیشرفت روانشناسی داشته. فروید با بنیان گذاری روانکاوی کمک بزرگی به عرصه درمان روانشناختی کرد. مرسی بابت مطالب خوبتون

0 0
فریبا
پاسخ به این نظر
1402/11/17

به نظرم زیگموند فروید بهترین روانشناس دنیا بوده و خدمتهای ارزنده ای به بشریت کرده

0 0
مهناز
پاسخ به این نظر
1402/11/16

خیلی جالب و تاثیرگذار بود ممنونم از مقالات مفیدتون من واقعا استفاده کردم

0 0
گلی
پاسخ به این نظر
1400/6/23

فروید واقعا خدمت بزرگی به بشر کرده و فراموش نشدنیه

3 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ