22006198 021

مشاوره پیش از ازدواج و انجام 16 تست

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(66 رای)
مشاوره پیش از ازدواج و انجام 16 تست

مشاوره پیش از ازدواج (premarital counseilg) و یا در واقع همان مشاوره قبل ازدواج به ارزیابی دو نفر که قصد و نیت و هدفشان از برقراری ارتباط با یکدیگر، ازدواج است مربوط میشود. مرکز مشاوره اینجا مکث با انجام 16 تست شخصیتی، جنسی، هوش هیجانی، باورهای فردی، نیازهای عاطفی، 14 سوال زیاد و مهم در مورد ازدواج و بسیار از موارد دیگر، دقیق ترین ارزیابی را از فرد مورد نظرتان به شما میدهد. با انجام مشاوره دیگر هیچ ازدواجی مانند یک طالبی در بسته و بی مزه برای شما نخواهد ماند. در ادامه این مقاله در مورد آسیبها و مشکلات پیرامون ازدواج، پروتکل مشاوره ازدواج افرادی که تغییر جنیست دادند مثل مازیار لرستانی، روانشناس یا مشاوره مناسب پیش از ازدواج و تستهای مشاوره قبل و بعد از ازدواج توضیحات کاملی را ارائه خواهیم داد.

مشاوره پیش از ازدواج به سبک مکث

مرکز مشاوره پیش از ازدواج مکث با توجه به قرار داشتن در کنار مترو قلهک خیابان شریعتی میتواند میزبان شما عزیزان از تمام نقاط تهران باشد.

  • مکث، در زمینه انجام پروتکل مشاوره پیش از ازدواج با استفاده از تکنیکهای جدید، بالاترین سطح از شناخت در ارتباط با فرد مورد نظرتان را به شما میدهد.
  • یکی از این تکنیکها انجام 16 تست مشاوره پیش از ازدواج بومی شده و بین المللی از زوجین میباشد.
  • در مشاوره ازدواج شناخت ما در زمینه های هوش هیجانی، روابط بین فردی، میل جنسی، عشق، شخصیت و بسیاری از موارد دیگر بسیار مهم است.
  • مشاوره های ما برای هر کدام از زوجین، محرمانه است. پس خیالتان از بابت تاریخچه خود راحت باشد.
  • در آخر شما متوجه خواهید شد چند درصد احتمال موفقیت در ادامه زندگی برای شما وجود داد.
پیشنهاد میکنیم: تست آنلاین مشاوره پیش از ازدواج

زوجین متقاضی مشاوره پیش از ازدواج معمولاً به 4 گروه زیر تقسیم میشوند:

  1. گروهی که از فرط ناخشنودی، تنهایی، افسردگی و نبود همدم قصد ازدواج دارند که در ابتدا نیاز به شناخت خود توسط روانشناس را دارند.
  2. نامزدهایی که تعارضات زیادی دارند و میخواهند به سازگاری بهتری برسند و پس از آن ازدواج کنند.
  3. همسرانی که شرایط مطلوبی دارند ولی میخواهند زندگی مشترک خود را غنی تر و پربارتر کنند که این شامل مشاوره پس از ازدواج میشود.
  4. افرادی که قصد ازدواج دارند و میخواهند با چشم باز و شناخت بهتر به این تصمیم مهم دست بزنند.

زمان نیاز به مشاوره پیش ازدواج چه وقتی است؟

هر گاه دو نفری که نیاز پیدا میکنند به شناخت بیشتری از هم برسند، چه بهتر که پیش از نامزدی و یا بسیار مهم است که قبل از ازدواج لازم است مدت زمان مشخصی را صبوری کنند و به مراکزی که مشاوره پیش از ازدواج میدهند بروند تا با شناخت از خودشان، سلیقه و عقایدشان، بتوانند فردی را هم که برای ازدواج انتخاب کرده اند، بشناسند. در مشاوره ازدواج افراد بر اساس خواسته خود و میل قلبی شان از همسری که در آینده میخواهند داشته باشند، به مشاوره با فرد مورد نظرشان در کنار یک مشاور روانشناس در مورد خواسته و ایده آل هایشان میپردازند.

هدف از مشاوره پیش از ازدواج چیست؟

مشاوره پیش از ازدواج این امکان را به ما میدهد که اگر دغدغه شناخت داشته باشیم و بخواهیم نسبت به تصمیمی که میگیریم بسیار واقع بینانه عمل کنیم، بتوانیم در انجام این تصمیم کمی آگاهی پیدا کنیم. در واقع با هزینه کردن وقت، انرژی بتوانیم با درک روشن به هدفی که میخواهیم برسیم. زمانی که پیش از ازدواج برای شناخت صرف میشود صرفاً به معاشرت های دوستانه، رستوران رفتن و یا نمایش ظاهر و آمال و آرزوها پرداخته میشود تا آنچه که هستیم و آنچه که میخواهیم داشته باشیم. به همین دلیل میتوانیم در چندین جلسه مشاوره پیش از ازدواج به شناخت عمیقی از طرف مقابل دست پیدا کنیم.

از مشاوره پیش از ازدواج چه انتظاری میتوان داشت؟

  1. شما تجزیه و تحلیل خواهید شد که گذشته شما چه تاثیری بر آینده شما خواهد داشت.
  2. برای مناقشات شما طرحی آماده خواهد شد.
  3. در مورد وضعیت مالی شما در ادامه ازدواج در صورت لزوم صحبت خواهد شد.
  4. در مورد اهمیت ارتباط جنسی برای زوجین در مشاوره پیش از ازدواج صحبت خواهد شد و تست گرفته خواهد شد.
  5. شما در مورد خودتان و طرف مقابلتان صحبت خواهید کرد.
  6. شما در مورد احساسات و روحیات و شخصیت خود خواهید گفت که با استفاده از تست میزان نزدیکی شما به فرد مقابل مشخص میشود.
  7. در صورت لزوم در آخر جلسات مشاوره پیش از ازدواج، میتوان آموزشها و مهارت های لازم را نیز برای هر دو فرد ایجاد نمود.
  8. در مورد اهداف به شناخت دقیقی رسید.
  9. در مورد شرایط و زمان کاری به تفاهم رسید و آنرا درک کرد.
  10. در مورد بچه دار شدن، بچه دار نشدن و آینده و اسم آنها صحیت شود.

قبل از مشاوره ازدواج چه کارهایی باید انجام دهیم؟

در اینجا کارهایی که شما باید قبل از انجام مشاوره زوجین انجام دهید که میتواند به شما در رسیدن به موفقیت در جلسات مشاوره کمک کند را خواهیم گفت.

  1. قبل از شروع مشاوره سعی کنید کمی خودتان را بشناسید.
  2. خیلی برای رفتن به مشاوره و اقدام برای شناخت فرد مقابل صبر نکنید.
  3. یک مشاور که در زمینه مشاوره پیش از ازدواج بصورت تخصصی فعالیت دارد را پیدا کنید.
  4. سعی کنید با مشاور خود صادقانه صحبت کنید، چرا که در حال گرفتن مهمترین تصمیم زندگیتان هستید.

آیا مشاوره ازدواج شامل دادن راهکار هم میشود؟

در بعضی موارد بله. تست مشاوره پیش از ازدواج بطور معمول زوج ها را برای جلسات آماده سازی مشترک تشویق میکند. مشاور یا درمانگر به زوجین کمک میکند تا منابع درگیری های خود را تشخیص داده و درک کنند و برای رفع آنها تلاش کنند. شما و شریک زندگی خود هر دو بخش خوب و بد رابطه خود را تحلیل خواهید کرد و پس از آن به اصلاح آن مشکلات خواهید پرداخت.

نقشه عشق گاتمن چیست؟

گاتمن اصل عشق را برای رسیدن به موفقیت در ازدواج را بسیار مهم میداند. او معتقد است که نقشه های عشق عمیق، پایه های محکمی را به وجود می آورد. زوج هایی که نقشه های عاشقانه غنی دارند، واقعاً با وقایع استرس زا در زندگی خود بهتر کنار می آیند.

مشاوره پیش از ازدواج

راه های بهبود مشکلات با مشاوره ازدواج

مشاوره های قبل از ازدواج، اگر بوسیله مشاوره روانشناس زبده انجام شود میتواند اختلالات شخصیتی، مشکلات عمیق خانوادگی و حتی راه های بهبود آنرا به ما بشناساند. در واقع اگر پروتکل مشاوره پیش از ازدواج صورت بگیرد، افراد پس از ازدواج شوکه نمیشوند که من از همسرم انتظار چنین یا چنان رفتاری را نداشته ام. با گذراندن وقت در کنار مشاوران روانشناس پیش از ازدواج، حتی اگر نشانی از اختلال های شخصیتی وجود داشته باشد، آنگاه میتوانیم با روشن بینی به این نتیجه برسیم آیا میخواهیم وارد این رابطه شویم و فردی که با این خصوصیات اخلاقی همسر خودمان بدانیم یا خیر.

زمینه ای از آگاهی و شناخت که باعث تصمیم گیری درست و یا قبول مسئولیت از آنچه که میخواهیم انجام بدهیم، تنها در کنار مشاوران روانشناس پیش از ازدواج امکان پذیر است

گذراندن وقت مناسب با فردی که قصد و نیت ازدواج با او را داریم خود به تنهایی کافی نیست. مگر اینکه بتوانیم فرصتی از ۶ تا ۹ ماه را در شفافیت کامل، با معاشرت های خانوادگی با فرد مورد نظرمان بگذرانیم. این که ما چه رنگی و یا چه عطری دوست داریم، زمینه تفاهم و شناخت و آشنایی نیست. اما اینکه پدرمان به چه میزان سنخیت رفتاری با پدر فرد مورد نظرمان دارد، مادرمان و یا اقوام ما به چه میزان تناسب رفتاری با مادر و یا اقوام فرد مورد نظرمان دارند، میتواند نشانه ای از تفاهم باشد.

سوالاتی که باید از همسر آیندم پیش از ازدواج بپرسم چیست؟

چند نکته مهم: معاشرت های ما نباید شبیه مهمانی هایی باشد که از پیش تعیین شده و فقط آمادگی قبلی برای مهمانی خاص باشد. بلکه معاشرت ها باید صمیمی و دوستانه باشد. رفت و آمدهای دو طرف باید با روتین زندگی هر دو خانواده باشد و نه با تجمل و مهمان نوازی های معذب و دست و پا گیر. باید اصل و منش یک خانواده را بصورت اجمالی تشخیص دهیم و بتوانیم با خودمان تصمیم بگیریم که آیا این فرد، اعتقادات، خانواده و فرهنگ اش به من، اعتقادات، فرهنگ و خانواده ام میخورد یا خیر.

به هر صورت پروتکل مشاوره پیش از ازدواج میتواند زمان شناخت را برای افرادی که مایل به ازدواج هستند کوتاه تر کند. با صحبت کردن و پی بردن به مسائل شخصی، خانوادگی و درونی هر فردی، نظر مشاور را راجع به تداوم رابطه دو نفر بدانیم و تصمیم نهایی را به عهده دو طرف بگذاریم.

عوامل هشدار دهنده ازدواج

ﮐﺎرﮐﺮدﻫﺎی ازدواج ﺷﺎﻣﻞ ﮐﺎرﮐﺮد ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ، اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ، اﻗﺘﺼﺎدی و روان - ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ (ﻧﯿﺎز رواﻧﯽ، آراﻣﺶ و رﺷﺪ رواﻧﯽ) اﺳﺖ. اﻣﺎ ﺑﺎ وﺟﻮد ﮐﺎرﮐﺮدﻫﺎی ﻣﺜﺒﺖ، ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﻠﯽ ﺟﻮاﻧﺎن 40% زوﺟﯿﻦ ﻃﻼق ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ میگیرند و 75% ﻧﯿﺰ ﻃﻼق ﻋﺎﻃﻔﯽ ﮔﺰارش ﺷﺪه اﺳﺖ. این شوخی تلخ که ریشه طلاق در ازدواج است حکایت از آن دارد که پیشگیری از تعارضات زناشویی باید از زمان ازدواج آغاز شود از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻃﻼق ﺗأﺛﯿﺮات ﻣﻨﻔﯽ ﺷﺪﯾﺪی در رواﺑﻂ اﻧﺴﺎﻧﯽ دارد.

ﯾﺎﻓﺘﻦ روشهایی ﺑﺮای ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﻃﻼق اهمیت زیادی دارد و به ﺠﺎی ﻣﺪاﺧﻼت ﻧﺎﺷﯽ از ﻣﺸﮑﻼت ﻃﻼق، ﺑﺎﯾﺪ سعی ﺑﺮ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از ﻣﺸﮑﻼت در ازدواج داشته باشیم ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ میتوان ﺑﺮ اﻫﻤﯿﺖ ﻣﺸﺎوره و آﻣﻮزش ﭘﯿﺶ از ازدواج بر پیشگیری از ﻣﺸﮑﻼت زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ و ﻣﺘﻌﺎﻗﺒﺎً ﻃﻼق ﭘﯽ ﺑﺮد. ﺳﺆال اﯾﻦ اﺳﺖ ﻋﻠﺖ اﯾﻦ آﻣﺎر ﺑﺎﻻ در ﺧﺼﻮص ﻃﻼق زوﺟﯿﻦ ﭼﯿﺴﺖ؟ ازدواج غلط که بر اساس معیارهای نادرست بنا شده است.

شاخص هایی ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ازدواج ﺑﺪان ها ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮد را میتوان ﺑﻪ ﺳﻪ دﺳﺘﻪ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻧﻤﻮد:

  1. ﺻﻔﺎت و ویژگی هایی ﭼﻮن اﺣﺘﺮام ﺑﻪ ﺧﻮﯾﺸﺘﻦ، اﻋﺘﻤﺎد ﺑﻪ ﻧﻔﺲ، ﺑﺮﺧﻮرداری از مهارت های ارﺗﺒﺎﻃﯽ، ﺳﻼﻣﺖ ﺟﺴﻤﯽ و رواﻧﯽ.
  2. ﺗﻨﺎﺳﺐ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﻫﺎ (ﻟﺰوﻣﺎً ﻫﺮ دو اﻧﺴﺎن ﺳﺎﻟﻢ در ﮐﻨﺎر ﻫﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﻧﻤﯽ رﺳﻨﺪ؛ ﻣﺜﻞ دو ﻣﺴﺎﻓﺮ ﮐﻪ ﺑﻪ دو ﻣﻘﺼﺪ ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﯽ روﻧﺪ وﻟﯽ ﺳﻮار ﯾﮏ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻫﯿﭻ ﻣﻌﯿﺎری ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﻌﯿﺎر دﯾﮕﺮی ﻓﺪا ﺷﻮد).
  3. ﻧﻈﺎم ارزﺷﯽ زوج ها، نگرش ها و شیوه های ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ استرس و مهارت های حل مسئله.

هدف از ازدواج

ﭼﺮا ﻣﯿﺨﻮاﻫﻢ ازدواج ﮐﻨﻢ؟

موضع واکنش: برای فرار از شرایظ خانواده، فرار از تنهایی، ترس از بالا رفتن سنتصمیم به ازدواج گرفته اید.

موضع کنش: آگاهانه، آزادانه و هدفمند

اگر موضع شما واکنش است نیاز به مشاوره و آموزش بیشتری برای انتخاب صحیح دارید.

آیا با مشاوره پیش از ازدواج میتوانیم ازدواج موفقی داشته باشیم؟

قطعاً یکی از سوالات متداول این است که مشاوره پیش از ازدواج به چه میزان میتواند در انتخاب ما از همسر آینده مان مؤثر واقع شود و آیا صرف هزینه پیش از ازدواج منطقی به نظر میاید یا خیر. واضح است هر فردی برای بدست آوردن هر فرد و یا هر چیزی که میخواهد بهترین انتخاب او باشد پیش از دستاورد خود این نیاز را میبیند که تمام جوانب را در نظر بگیرد تا پس از دستاورد خود با چالش های جدید مواجه نشود. از آنجایی که ازدواج مهمترین مقوله در زندگی هر فردی است و مهمترین قدم در نقش آفرینی خود فرد نیز میباشد بهتر است واقع بینانه و با روشن بینی خاص به این اتفاق نگاه کند.

قطعاً دوست داشتن، زیبایی و سطح خانوادگی یکسان میتواند تاثیر بسزایی در انتخاب هر فردی در ازدواجباشد، اما مهمتر از تمام این اتفاقات سازگاری و شناخت اخلاقیات هر دو نفر است که نشان دهنده پایداری و انسجام یک رابطه است که میتواند زندگی متاهلی را رو به موفقیت ببرد. زمانی که هر دو نفر تصمیم بگیرند با وجوه ناشناخته اخلاقیات و شخصیت خود آشنا شوند بنابراین میتوانند به این بینش دست پیدا کنند که آیا در مراحل سخت زندگی میتوانند یکدیگر را حمایت کنند و با یکدیگر همدل و سازگار باقی بمانند یا خیر.

آیا جدایی در دوران نامزدی و پیش از ازدواج بهتر از بعد ازدواج است؟

هر فردی به عنوان کسی که مایل به داشتن زندگی متاهلی است لازم است بداند که یک رابطه سالم قطعاً از وجوه سختی نیز برخوردار است که باید خود را با آنها منعطف و سازگار کند. بنابراین اگر فردی نمیتواند به شخصه خود را در تنگای روابط و تحمل سختی ها ببیند بهتر است در دوره های مشاوره پیش از ازدواج یا نامزدی به این نکته اشاره کند تا به یک راه حل رفتار درمانی برسد و یا به این نتیجه برسد که فرد مناسبی برای ازدواج و تاهل نمیباشد.

علائم هشدار دهنده برای ازدواج

در آموزشهای ﭘﯿﺶ از ازدواج، ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻋﻼئم ﻫﺸﺪار دﻫﻨﺪه در ازدواج اﻫﻤﯿﺖ ﺑﺴﯿﺎری دارد. اﯾﻦ ﻋﻼﯾﻢ میتواند ﺷﺎﻣﻞ حیطه های وﺳﯿﻌﯽ ﺷﻮد.

1. باورهای غلط در مورد ازدواج

ﯾﮑﯽ از هشدارهنده ها تحریف های ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﯾﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﺧﺎص اﻧﺘﻈﺎرات و ﺑﺎورﻫﺎی غلط در ﻣﻮرد ازدواج و ﻫﻤﺴﺮ اﺳﺖ ﺑﺎورﻫﺎی ﻏﻠﻂ و ﻣﺨﺮب، ﺳﻤﯽ ﺑﺮای رابطه ﮐﺎرآﻣﺪ اﺳﺖ و ﺑﺎﯾﺪ اﯾﻦ ﺑﺎورﻫﺎ را اﺻﻼح ﻧﻤﻮد.

2. اعتیاد

اﻋﺘﯿﺎد یکی دیگر از مهمترین ﻋﻮاﻣﻞ ﻫﺸﺪاردﻫﻨﺪه ﺑﺮای ازدواج اﺳﺖ. ﯾﮏ ﻓﺮض ﻣﻨﻄﻘﯽ اﻣﺎ محافظه کارانه و ﻣﺤﺘﺎﻃﺎﻧﻪ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ زﻧﺪﮔﯽ ﺣﺪاﻗﻞ دو ﻧﻔﺮ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻓﺮد ﻣﻌﺘﺎد ﻗﺮار میگیرد. روی ﻫﻢ رﻓﺘﻪ (ﺷﺨﺺ ﻣﻌﺘﺎد و آنهایی ﮐﻪ ﺑﻪ او ﻧﺰدﯾﮑﺘﺮﯾﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ) در ﺑﻌﻀﯽ ﻣﻮاﻗﻊ ﭼﯿﺰی ﺣﺪود 9 ﺗﺎ 12 درﺻﺪ ﺟﻤﻌﯿﺖ و ﯾﺎ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً 10 درﺻﺪ اﻓﺮاد ﺟﺎﻣﻌﻪ اﻧﺘﻈﺎر ﻣﯽرود ﮐﻪ آسیب های ﺟﺪی را در زندگیشان ﺑﺮ اﺛﺮ اﻋﺘﯿﺎد ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻨﻨﺪ. ﻓﺮدی ﮐﻪ در ﻣﺮﮐﺰ ﺳﯿﺴﺘﻢ اﻋﺘﯿﺎدی ﻗﺮار دارد، ﺧﻮد را درﮔﯿﺮ ﯾﮏ وﺿﻊ دﺷﻮار می یابد. رابطه اﻋﺘﯿﺎدی ﺑﺎﻋﺚ ﺣﺬف و ﻗﻄﻊ رشته های ﭘﯿﻮﻧﺪی ﻓﺮد میشود.

اﯾﻦ رشته ها ﺷﺎﻣﻞ ﺷﻐﻞ، ﺧﺎﻧﻮاده، دوﺳﺘﺎن، ﺑﺪن ﻓﺮد، ﮔﺬﺷﺘﻪ، آﯾﻨﺪه، ﺷﺮﯾﮏ زﻧﺪﮔﯽ، ﺳﺮﮔﺮﻣﯽ و ورزشمیشود و ﺗﻤﺎم اﯾﻦ ﭘﯿﻮﻧﺪﻫﺎ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺣﻔﻆ ﭘﯿﻮﻧﺪ اﻋﺘﯿﺎدی ﻗﻄﻊ میشود. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ در ﻧﻬﺎﯾﺖ مهمترین رشته ﭘﯿﻮﻧﺪ ﮐﻪ زﻧﺪﮔﯽ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺑﺎ ﺷﺮﯾﮏ زﻧﺪﮔﯽ اﺳﺖ می گسلد و آسیب های زﯾﺎدی را ﺑﻪ رابطه زﻧﺎﺷﻮﯾﯽ وارد میکند.

3. طلاق

ﻃﻼق در زﻧﺪﮔﯽ ﻗﺒﻠﯽ ﯾﺎ ﻃﻼق واﻟﺪﯾﻦ دو ﻃﺮف ازدواج ﯾﮑﯽ دﯾﮕﺮ از ﻋﻮاﻣﻞ ﻫﺸﺪاردﻫﻨﺪه در ازدواج اﺳﺖ. ﻃﻼق واﻟﺪﯾﻦ میتواند ﺗﺄﺛﯿﺮات ﻣﻨﻔﯽ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪت ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ، ﻫﯿﺠﺎﻧﯽ و ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﮐﻮدﮐﺎن داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

4. اختلالات شخصیتی

ویژگی های ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ، ﻣﺸﮑﻼت و اﺧﺘﻼﻻت ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺟﺰو ﻋﻮاﻣﻞ ﻫﺸﺪاردﻫﻨﺪه ﻣﻬﻢ در ازدواج اﺳﺖ. اﻏﻠﺐ اﯾﻨﻄﻮر اﺗﻔﺎق میافتد ﮐﻪ دﺧﺘﺮ ﭘﺴﺮی را ﻣﻼﻗﺎت میکند (ﯾﺎ ﺑﺮﻋﮑﺲ) و در ﻫﻤﺎن ﺑﺮﺧﻮرد اول شیفته زﯾﺒﺎﯾﯽ، ﻓﺮﯾﺒﻨﺪﮔﯽ و رﻓﺘﺎر ﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪ او میشود، اﻣﺎ ﺑﻪ ﺗﺪرﯾﺞ ﮐﻪ رابطه آنها ﻧﺰدﯾﮑﺘﺮ میشود، ﻣﺸﮑﻼت ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﭘﺴﺮ خودش را ﺑﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ می گذارد و دﺧﺘﺮ ﺗﺎزه ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻋﺎدات و ﺗﻤﺎﯾﻼت ﻧﺎﺧﻮﺷﺎﯾﻨﺪی در ﭘﺴﺮ میگردد ﮐﻪ در ﺑﺮﺧﻮرد اول ﻣﺘﻮﺟﻪ آنها ﻧﺸﺪه ﺑﻮد: اﯾﻨﮑﻪ ﻣﺤﺒﻮب او ﻧﯿﺎز دارد ﮐﻪ دﺧﺘﺮ ﻫﻤﻮاره ﺑﻪ او ﺗﻮﺟﻪ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﻪ ﻗﺪری ﮐﻪ دﺧﺘﺮ ﺗﻮان ﺗﺤﻤﻞ آنرا ﻧﺪارد.

اﯾﻨﮑﻪ نامزد او ﺑﻪ ﺗﺪرﯾﺞ ﺷﺨﺼﯿﺖ کنترل گر و ﺷﮑﺎک ﺧﻮد را ﻧﻤﺎﯾﺎن می سازد، اﯾﻨﮑﻪ پارتنر او ﻓﺮدی ﻣﻨﺰوی و ﻏﯿﺮاﺟﺘﻤﺎﻋﯽ اﺳﺖ، اﯾﻨﮑﻪ همسر او ﻓﺮدی ﺳﻮدﺟﻮ و ﻓﺮﯾﺒﮑﺎر اﺳﺖ، اﯾﻨﮑﻪ دوست او ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ در اﺿﻄﺮاب ﺟﺪاﯾﯽ از او ﺑﻪ ﺳﺮ میبرد، اﯾﻨﮑﻪ نامزد او ﻓﺮد ﺧﺸﮏ، ﺑﺴﯿﺎر ﻣﻨﻀﺒﻂ و ﻓﺎﻗﺪ ﺣﺲ شوخ طبعی اﺳﺖ. ﻫﻤﻪی اﯾﻦ ویژگی های ﺷﺨﺼﯿﺘﯽ ﺟﺰو ﻋﻮاﻣﻞ ﺧﻄﺮآﻓﺮﯾﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ در ازدواج ﺑﺎﯾﺪ بدان ها ﺗﻮﺟﻪ ﮐرد. (مشاور پیش از ازدواج مرکز مشاوره اینجا مکث در خدمت شما عزیزان میباشد)

سوالات متداول

1. هدف از مشاوره پیش از ازدواج چیست؟
مشاوره پیش از ازدواج این امکان را به ما میدهد که بسیار واقع بینانه عمل کنیم. در واقع با هزینه کردن وقت، انرژی و پولمان بتوانیم با درک روشن به هدفی که میخواهیم برسیم.

2. شاخص هایی ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺒﻞ از ازدواج ﺑﺪان ها ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮد، چیست؟
اﺣﺘﺮام ﺑﻪ ﺧﻮﯾﺸﺘﻦ، اﻋﺘﻤﺎد ﺑﻪ ﻧﻔﺲ، ﺑﺮﺧﻮرداري از مهارت های ارﺗﺒﺎﻃﯽ، ﺳﻼﻣﺖ ﺟﺴﻤﯽ و رواﻧﯽ، ﺗﻨﺎﺳﺐ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﻫﺎ، ﻧﻈﺎم ارزﺷﯽ زوج ها، نگرش ها و شیوه های ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ استرس و مهارت های حل مسئله.

3. علائم هشدار دهنده ازدواج کدامند؟
باورهای غلط در مورد ازدواج، اعتیاد، طلاق در زﻧﺪﮔﯽ ﻗﺒﻠﯽ ﯾﺎ ﻃﻼق واﻟﺪﯾن و اختلالات شخصیتی.

4. زمان نیاز به مشاوره پیش از ازدواج چیست؟
بهترین زمان برای مشاوره پیش از ازدواج در ابتدای آشنایی است. بنابراین وقتی هیچ صحبتی بین افراد صورت نگرفته است، انجام مشاوره اثر چندانی ندارد؛ همانطور که وقتی همه تصمیمات گرفته شده و در مرحله اقدام به ازدواج، مشاوره اثربخشی چندانی ندارد.

5. آیا بیمه شامل مشاوره قبل از ازدواج است؟
معمولاً بیمه های مختلف مشاوره پیش از ازدواج را پوشش نمی دهند ولی با توجه به تعداد جلسات کم مشاوره پیش از ازدواج معمولاً مراجعین مشکلی در پرداخت آن ندارند.

نظرات کاربران:
هستی
پاسخ به این نظر
1402/10/27

سلام یه مشاورخوب برای ازدواج میشه بهم معرفی کنید لطفا واینکه مراحل مشاوره به چه شکله و چطور میشه وقت بگیرم ازمرکزتون؟بعدازجلسه اول باید با همسرم خدمت برسم؟

0 0
کیهانه
پاسخ به این نظر
1402/10/24

سلام ممنونم از مطالب مفیدتون من در شرف ازدواج هستم وخیلی دوست دارم مشاوره برم با همسرم اما متاسفانه ایشون خیلی تمایل به مشاوره ندارن چطور میتونم مجابشون کنم ؟ واینکه مشاور همه تستهارو انجام میده برامون؟

0 0
sahel
پاسخ به این نظر
1400/6/28

سلام من دو سال پیش ازدواج کردم و همه بهم گفتن برید پیش مشاوره اما ما اون موقع انقد داغ بودیم و عاشق که میگفتیم ما به مشاوره احتیاجی نداریم و عمرا اگه به مشکل بخوریم . الان بعد از دو سال تقریبا هرروز باهم دعوا داریم سر چیزای مختلف و انگاز اصلا همو نمیشناسیم . سر لباس سر مهمونی رفتن سر خانواده و حتی رابطه جنسی ما باهم دعوا میکنیم و توی این دعواها من متوجه شدم که همسرم خیلی بیشتر از نرمال عصبانی میشه مثلا داد های بلندی میزنه یا مشت میکوبه به دیوار یا گوشیشو پرت میکنه . ایا الان مشاوره تاثیری داره واقعا ؟ میشه راهنمایی کنید

0 0
فاطمه
پاسخ به این نظر
1399/1/18

سلام ایا قبل از ازدواج میشه فهمید که طرف اختلال شخصیت داره یا نه یا اینکه وضعیت فرد به چه شکا که بعدا برامون تو زندگی مشترک مشکلی پیش نیاد. چون من اون دو تا دوستم که نرفتن مشاوره پیش از ازدواج الان دارن جدا میشن واقعا خیلی جاله که همچین مشاوره ای هست.

0 0
مرکز مشاوره مکث
پاسخ به این نظر
1399/1/14

سلام دوستان عزیز با توجه به اهمیت ارزیابی و تشخیص در روند مشاوره روانشناسی جهت بر طرف کردن مشکلات با متخصصان مرکز مشاوره مکث تماس حاص بفرمایید. ۲۲۰۰۶۱۹۸ ۲۲۰۰۴۹۲۵

0 1
تیام
پاسخ به این نظر
1399/1/13

سلام من یه مدت بود که با یک خانمی دوست بودک که دیگه اخرا داشت میرفت به سمت ازدواج ولی تو یه چنتا دوره همی که داشتیم و مشروب خوردیم خوارشم بود و وارد ارتباط شدم با اون یعنی با هم دیگه سکس هم داشتیم و اون به شدت به من وابسه شده بود حالا با کلی صحبت بیخیال من شده و من احساس میکنم که هر لحظه ممکنه بره و به خواهرش بگه اصلا این ادم انگار هیچ ترسی نداره. حالا موندم ازدواج بکنم با این ادم یا نه حلقهه هم دادیم البته ۳ ماهه از این داستتان میگزره. ارتباطم به خواهرش قطع شده ولی میگ نکنه بعدا این داستان لو بره و زندگیم خراب بشه.

0 0
علی رضا سلیمانیان
پاسخ به این نظر
1399/1/12

سلام من یک مشکلی که دارم اینه که نمیدوم اگه دختر درونگرا باشه بهتره یا برون گرا چون اگه برون گرا باشه ممکن همه دوست داشته باشن باهاش ارتباط بگیرن ولی اگه درون گرا باشه ممکنه بعد از یک مدت من افسردگی بگیرم حالا چار کار واقعا نمیدونم کجاست فکر کنم با تست شخصیت و مشاوره شما بشه فهمید چه تیپ شخصیتی برای من مناسب تره

0 0
تهرانی
پاسخ به این نظر
1399/1/8

سلام من چنتا خاستگار داشتم و به صورت سنتی به من معرفی شدن از یکیشون خوشم اومده ولی خوب وقتی با هم حرف میزنیم بیشتر در مورد چیزهای زیبا و خوب حرف زده میشه باید چیکار کنیم که همو بهتر بشناسیم من اینجا با شما آشنا شدم خواستم بیارمش مشاوره ازدواج فقط این که هزینش به چه شکل و چه جوری باید هماهنگ کنیم یک مورد دیگشم اینه که ایشون موافق رفتن من به سر کار نیست البته درامد خودش خوبه البته من با این موضوع مشکل ندارم ولی پیش خوودم گفتم نکنه که ای مشکل هی بیشتر بشه

0 0
رضا بارانی
پاسخ به این نظر
1399/1/8

سلام من خیلی وقته با یک خانم در ارتباط هستم و ایشونو خیلی دوست دارم ولی خیلی وقتا رفتاراش تغییر میکنه و منو کنی ترسونده که اگه ازدواج کنم چه اتفاقی قرار بیفته خواستم کمکم کنید و اینکه آیا با انجام این 16 تا تست مشاوره ازدواج مرکز مکث میشه فهمید که ما به درد هم میخوریم یا نه؟ من اگه بشه برای اردیبهشت بخوام وقت بگیرم وقعا خیلی نگرانم ممنون میشم که کمکم کنید

0 0
شیرین
پاسخ به این نظر
1399/1/6

سلام می خواستم بدونم اگه با مدیر شرکتمون بخوام ازدواج کنم غیر اخلاقیه؟ چون از من خاستگاری کرده و بعدا نمیدونم همکارام چه جوری قضاوتم میکنن. چون همیشه خودم بدشو میگفتم

1 0
parisa
پاسخ به این نظر
1398/11/5

ممنونم بابت مطلب خوبتون

0 1
مرکز مشاوره مکث
پاسخ به این نظر
1398/8/12

سلام خانم مریم گاهی جدا و گاهی همزمان. البته در ابتدا به صورت جداگانه جلسه تشکیل می شود.

0 0
مریم
پاسخ به این نظر
1398/6/18

سلام آیا مشاوره به صورت همزمان هست جدا کانه؟

2 0
ساناز
پاسخ به این نظر
1398/6/13

سلام ممنون از مشاوره خوبتون

0 0
ماندانا
پاسخ به این نظر
1398/6/3

سلام چه روزی میتونیم بیایم برای مشاوره؟

1 0
کوشا
پاسخ به این نظر
1398/5/28

خیلی ممنون، چه طوری وقت مشاوره حضوری به صورت آنلاین بگیریم

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ