22006198 021

پیامد تفاوت سنی بالا در ازدواج چیست؟

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(51 رای)
پیامد تفاوت سنی بالا در ازدواج چیست؟

تفاوت سنی بالا در ازدواج می تواند یکی از دلایلی باشد که زوج ها ازدواج موفقی نداشته باشند. پیش از این در برخی از شرایط که افراد مجبور به ازدواج هایی بودند که در آن تفاوت سنی بالا وجود داشت، به دلیل اجبار در اصول و پایه و روش زندگیشان از مسئله ای شکایت نمی کردند اما زندگی همیشه و هر روز برایشان سخت تر میشد. اما در اینجا توضیح راجع به ازدواج های خود خواسته ای است که با تفاوت سنی بالا شکل می گیرد. خانم هایی که با مردانی کوچک تر از خود ازدواج می کنند و یا مردانی که همسران بسیار کوچک تر از خود دارند.

امروزه سازمان سلامت و بهداشت به دلیل تغییر شرایط اجتماعی و کم شدن توانایی جوان ها در ازدواج با همفکری مشاوران با مهارت، با بررسی مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی بیان می کند که خانم ها با تفاوت سنی پنج تا شش سال نیز می توانند با مردانی کم سن تر از خود ازدواج کنند.

ازدواج پسر با دختر بزرگتر از خود

به این معنی که دختری ۳۶ ساله میتواند با پسری 30 ساله نیز ازدواج کند که در شرایط اجتماعی امروزه پدیده ای عجیب و غیر ممکن به نظر نمی آید؛ زیرا با بررسی همه عوامل به راحتی می توانیم بیان کنیم که نه مردها امکان ازدواج هایی به سبک قدیم را دارند و نه دختران امروز با کم شدن ازدواج ها امکانی برای انتخاب های متفاوت و کاملا دقیق دارند.

پیامد تفاوت سنی بالا

تغییر نگرش در تفاوت سنی بالا

با تغییر در نگرش، نحوه رفتار و با تغییر در خواسته مان می توانیم شرایطی را برای یک رابطه زناشویی سالم برقرار کنیم. پیش از این در جوامع پیشرفته مردم به راحتی با این مسئله خود را هماهنگ کرده بودند و در آن مشکلی نمی دیدند.

بحث اصلی در زناشویی اتفاق نظر و خواست قلبی و سنجش شرایط به نفع هر دو طرف است و اگر مردی پذیرش این نکته برایش آسان باشد و زنی در این شرایط بتواند همسر بهتری باشد مشکلات به مرور کمتر خواهد شد.

تقاوت سنی بالا

اما نکته مهم در این میان، تفاوت سنی بالا است؛ در واقع افرادی که با تفاوت سنی بالا دست به ازدواج های منفعت طلبانه می زنند، حتما پس از گذر زمان کوتاهی پشیمان خواهند شد. زیرا رفع نیاز مالی و جنبه اقتصادی در این نوع ازدواج ها اولین و مهم ترین نکته است؛ مردانی که با دخترانی بسیار کوچک تر از خود و زنانی که با مردانی بسیار کوچک تر از خود ازدواج می کنند، شاید عاطفه ای لحظه ای مابین آن ها اتفاق افتد که پیش زمینه آن نیز پول و منفعت مالی است.

اما پس از رفع نیازهای مالی و کم شدن هیجان های خاص و لذت بردن از زندگی متمولانه، هویت شخصی و انسانی هر فردی به او می گوید که نیاز دارد فردی را با روح و روان و میل قلبی خود دوست بدارد و نه با حساب و کتاب و به نوعی با منفعت طلبی حاصل از این نیاز.

اینگونه ازدواج ها در خود رشدی ندارند، سرکوب کننده هستند و پس از زمان کوتاهی افراد به خواست قلبیشان مراجعه می کنند و به مرور از یکدیگر دور می شوند. البته در هر موردی، یک یا چند مورد نادر وجود دارد که در آن ها هستند افرادی که با تفاوت های سنی بالا ممکن است احساس خوشبختی کنند و انتخابشان بر اساس میل قلبیشان بوده باشد و در آن ازدواج با قوت قلب باقی بمانند که البته بسیار موارد نادر و کمی هستند.

از آنجایی که ازدواج مانند هر قرارداد دیگری، یک اصولی را دنبال می کند و بهتر است با اصول و شرایط صحیح آن پیش رویم تا احتمال خطا در آن برایمان کمتر باشد، بنابراین باید بدانیم این اصول با تغییری کوچک اما با همان پایه های اصیل بیان می کند که به غیر از میل قلبی و خواست دو نفر، شرایط محیطی هر دو نفر در آن ازدواج بسیار مهم است. افرادی که از دو سطح خانوادگی متفاوت هستند، دو اصول و نگرش متفاوت دارند، دو نیاز متفاوت در خانواده های خودشان داشته اند و به سختی پس از ازدواج می توانند با یکدیگر کنار بیایند.

چرا تفاوت سنی در ازدواج اهمیت دارد؟

وقتی صحبت از ازدواج می شود مسائل مهمی مطرح می شود. برای هر یک از طرفین معیارهای خاصی وجود دارد که با توجه به آن ها شریک زندگی خود را پیدا می کنند. در مسئله ازدواج ملاک ها و موارد حائز اهمیت بسیار زیادی وجود دارد که سن تنها یکی از آن هاست. ممکن است برخی در بسیاری از موارد اشتراکات زیادی داشته باشند، در این صورت عامل سن ممکن است خیلی مهم به نظر نرسد. بسیاری معتقدند که بهترین فاصله سنی زمانی است که مرد بین 4 تا 6 سال از زن بزرگ تر باشد، اما این فاصله سنی هم نسبی است و نمی توان آن را به همه تعمیم داد. بنابراین بهترین راه این است که قبل از ازدواج به جلسات مشاوره پیش از ازدواج رفت.

شرایط خانواده

همه در شرایط معمولی زندگی هویت حاصل از خانواده شان را به نمایش می گذارند و آنچه از خانواده شان آموخته اند را بیان می کنند و ازدواج در کشورها و مناطق آسیایی ازدواج دو خانواده است و نه دو شخصی که فقط احساس خوشایندی به یکدیگر دارند.

رعایت همین اصول باعث می شود ازدواج ها تداوم داشته باشند و پس از گذشت دوره هیجان و روزمرگی در زندگی و نمایان شدن واقعیت هر فرد و آموخته های خانوادگیش، دیگر کسی متعجب نشود و از داشتن همسر و در کنار او بودن با تمام سختی ها و یا شادی هایش احساس رضایت خاطر و خوشحالی کند. پس می توان تفاوت سنی بالا در ازدواج را با ملاک های منطقی تسهیل و آن را به روابط سالم تبدیل کرد.

نظرات کاربران:
goli
پاسخ به این نظر
1400/6/28

تفاوت سنی فقط بین 4 تا 7 سال اقا بزرگتر باشه . البته استثنا همیشه هست اما برای اکثریت بنظرم این بهتره . من و همسرم 7 سال اختلاف سنی داریم و واقعا احساس میکنم خیلی به هم نزدیک هستیم و مشکلی نداریم اما قبلا با ادمهای با سن پایین تر در ارتباط بودم خیلی بچه بودن و بچه بازی درمیاوردن و گیرای بیخود میدادن انگار به بلوغ نرسیده بودن اما زمانیکه با همسرم اشنا شدم متوجه تفاوتش شدم که دیگه دنبال یه رابطه عاقلانه ست . البته به سن هم مربوطه یعنی بالای 30 35 سال فکر میکنم خیلی فرقی نداشته باشه اختلاف سنی اما زیر 30 سال بنظرم اقا چندسالی بزرگتر باشه خیلی بهتره

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ