22006198 021

یادگیری در رابطه با فاصله اجتماعی

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(7 رای)
یادگیری در رابطه با فاصله اجتماعی

مردم این شانس را دارند که از آدم های متفاوتی در زندگی یاد بگیرند. بعضی از آنها مردمی هستند که به لحاظ اجتماعی به شما نزدیکند. مثل خانواده تان، دوستانتان و اعضای اجتماع شما. سایرین مردمی هستند که از نظر اجتماعی با شما فاصله بیشتری دارند. مثل غریبه ها، مردم سایر کشورها یا مردمی که در گذشته زندگی می کرده اند. آیا فاصله اجتماعی بین شما و کسی که از او می آموزید بر چیزی که از او یاد می گیرید تاثیر می گذارد؟

این پرسش در مقاله ای در ژانویه 2016 بررسی شد. تحقیقات قبلی نشان می دهد که مردم بطور خاص به چیزهای نزدیکشان بیشتر فکر می کنند تا چیزهای دور. آنها به موضوعات دور از خود با حالتی انتزاعی تر می اندیشند تا چیزهای نزدیک. این فاصله می تواند در زمان، فضا و یا جامعه باشد. این تحقیق می گوید زمانی که مردم در حال یادگیری از فردی که از نظر اجتماعی به آنها نزدیکتر است هستند (در مقایسه با زمانی که در حال یادگیری از کسی با فاصله اجتماعی زیاد هستند)، احتمالاً تمرکز بیشتری بر اطلاعاتی که می آموزند دارند.

دانش آموزان و یادگیری در رابطه با فاصله اجتماعی

در یک پژوهش، دانش آموزان یاد گرفتند که چطور تعدادی از اشکال را دسته بندی کنند. شکل ها باید زمانی دسته بندی می شدند که شکل هایی بزرگ بودند (مثلث یا مربع) به صورتی که از شکل های کوچکتر تشکیل شده باشند (مثلث یا مربع). در فاز آموزشی این پژوهش آنها یاد می گرفتند که قانون این است: اگر شکل بزرگ مثلث بود پس باید از مربع های کوچک ساخته شده باشد و اگر شکل بزرگ مربع باشد باید از مثلث های کوچک ساخته شده باشد.

فاصله اجتماعی

شرکت کنندگان می دیدند که فردی دیگر اشکال را دسته بندی می کند. آنها مربع های بزرگ ساخته شده از مثلث های کوچک را در یک دسته و مثلث های بزرگ متشکل از مربع های کوچک را در دسته ای دیگر قرار می دادند. پژوهشگران بین شرکت کننده و فردی که مشاهده می کرد فاصله اجتماعی ایجاد کردند. در موقعیت نزدیک، به آنها گفته می شد که در حال مشاهده پاسخ های فردی هستند که به مدرسه آنها می رفته و در موقعیت دور، به آنها گفته می شد در حال مشاهده فردی هستند که به مدرسه رقیب می رود. توجه داشته باشید که این اشکال به افراد این امکان را می دهد که بر اطلاعاتی خاص تمرکز کند (شکل های کوچک) و یا بر اطلاعاتی که بیشتر انتزاعیست (شکل های بزرگ متشکل از اشکال کوچک).

بعد از مشاهده کسی دیگر که اشکال را طبقه بندی کرده، به شرکت کنندگان تعدادی شکل داده شد تا برای خودشان دسته بندی کنند. این اشکال شامل مثلث ها و مربع های بزرگی بود که از شکل های کوچک مثل خودشان درست شده بودند. در این قسمت، اگر شرکت کنندگان هنگام مشاهده فرد دیگر بر اشکال کوچک تمرکز می کردند، اشکال جدید را متفاوت از زمانی که بر اشکال بزرگ تمرکز داشتند دسته بندی می کردند. شرکت کنندگانی که فردی از مدرسه خودشان را می دیدند بیشتر به این گرایش داشتند اشکال جدید را بر اساس اشکال کوچک دسته بندی کنند. کسانی که فردی از مدرسه رقیب را میدیدند بر اساس اشکال بزرگ آنها را دسته بندی می کردند. این یافته اذعان می کند که مردم موضوعات عمومی را از کسانی که به لحاظ اجتماعی به آنها نزدیکند بیشتر می آموزند.

مطالعه در رابطه با فاصله اجتماعی

در مطالعه دیگری روشی متفاوت را برای آزمایش ایده ای مشابه به کار می گیرد. در این مورد، شرکت کنندگان ده نفر را که از لحاظ اجتماعی به آنها نزدیکترند باید در لیستی قرار داده و آنها را از از این نظر رتبه بندی کنند. سپس از آنها خواسته شد تا لیستی از رفتارهای مشخص و یا صفتی خاص را که دوست دارند یاد بگیرند و تهیه کنند. نهایتاً از آنها خواسته شد تا مشخص کنند از کدام فرد لیست اول می خواهند صفت یا رفتار لیست دوم را بیاموزند. نتایج نشان داد افرادی که در حال تلاش برای یادگیری رفتاری خاص هستند بیشتر گرایش دارند تا فردی را انتخاب کنند که از جنبه اجتماعی به آنها نزدیک است تا آن صفت خاص را از او بیاموزند.

یادگیری و فاصله اجتماعی

در مطالعه ای دیگر، به شرکت کنندگان گفته شد که آنها در حال یادگیری موضوعی در مورد سلامت هستند (آنتی اکسیدان ها). آنها همچنین در حال یادگیری این بودند که چه میزان آنتی اکسیدان برای رژیم روزانه شان مناسب است. به آنها گفته شد دستیار این مطالعه دو مقاله را از اینترنت انتخاب کرده که می توانند از آنها برای تصمیم گیری استفاده کنند. یکی از آنها روز قبل از آزمون و دیگری دو ماه پیش از آزمون نوشته شده بود. شرکت کنندگان باید انتخاب می کردند کدام یک را بخوانند. شرکت کنندگانی که از آنها خواسته شده بود تا بیشتر جنبه ای مشخص را بیاموزند (چطور) مقاله جدیدتر را ترجیح دادند. از آنهایی که خواسته شده بود تا جنبه ای عمومی تر (چرا) را بیاموزند مقاله قدیمی تر را ترجیح دادند.

حال اگر تمام این یافته ها را یک کاسه کنیم، به نظر می رسد فاصله اجتماعی بر اینکه چه چیزی را از فردی دیگر یاد بگیریم تاثیر می گذارد. مردم به فاصله اجتماعی حساسند چرا که این تفاوت بر منبعی که می خواهند از آن یاد بگیرند تاثیر می گذارد.

نظرات کاربران:
زهرا
پاسخ به این نظر
1400/6/23

چه پژوهش های جالی انجام میدن

1 0
ماهان
پاسخ به این نظر
1399/8/17

سلام. ببخشید منظور شما از یادگیری با فاصله اجتماعی چیه؟ یعنی افراد از کسانیکه آشنا هستند راحتر الگوبرداری میکنند؟ ممنون میشم پاسخ بدید!

1 0
ماهان
پاسخ به این نظر
1399/8/17

سلام. ببخشید منظورتون از یادگیری با فاصله اجتماعی یعنی چه؟ اینه که افراد از کسانیکه نزدیکترند و آشنا هستند، الگوبرداری میکنند تا نسبت به افراد غریبه؟ ممنون میشم پاسخ بدید!

1 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ