آنچه مسلم است فرستادن کودکان به سمت مهد کودک یک هدف بلند مدت را دنبال میکند. والدین با این انتخاب، کودک خود را به مهد می فرستند تا او برای مدرسه و زندگی بعدی آماده شود. بنابراین برخلاف تصور عام که مهد کودک جایی برای مراقبت و نگهداری صرف کودک است، باید گفت: «مهد کودک جایی برای رشد همه جانبه کودک در دوران حساس رشدی توسط مربی مهد کودک حرفه ای اوست»
مدیران مهدکودک ها و برنامه ریزان، مسئولیت مهمی برای رشد کودک در دوران رشدی حساس او دارند.
کودکان در این هفت سال فرصتهای زیادی برای آموزش و تربیت شدن دارند و به جسارت باید گفت که برخی مهارتها صرفا در این سالهای ابتدایی فرصت برای شکوفا شدن دارد.
استخدام یک مربی مهد کودک حرفه ای
علاوه بر اینکه یک مهد می بایست استانداردهای لازم را داشته باشد. مربی مهدکودک می بایست استانداردهای لازم را داشته باشد. مربی مهد کودک نیز می بایست دانش به روزتری برای تربیت و پرورش داشته باشد.
برای اشتخدام یک مربی حرفه ای باید رزومه او را بررسی کنید. رزمه یک مربی حرفه ای می تواند شامل دورهای مختلفی باشد. دوره هایی مانند فرزند پروری، تربین جنسی، زبان انگلیسی، دوره های روانشناسی و دوره آشنایی به رفتارهای کودک.
مربی مهد باید توانایی آموزش به کودک و والدین آنها را برای ورود به فضای مجازی داشته باشد به طوری که کودک به صورت کامل میزان دسترسی به قسمتهای مختلف فضاهای مجازی را بداند، مانند تمام تکنیکهای آموزشی دیگر مثل استفاده از دستشوشی.

پس سال آخر مهد کودک و همین طور پیش دبستانی بسیار مهم است. از جمله ارزیابی های دیگر و شناسایی مشکلات کودکان مانند نقص تمرکز و توجه، پرخاشگری و دیگر مشکلات رفتاری که به طور معمول بایستی توسط مربی مهدکودک، به روانشناس متخصص و والدین گزارش شود، زیرا روحیات خاص کودک میبایست در سنین پایین بررسی و درمان شود تا قبل از ورود به مدرسه کودک حداقل در وضعیت معمول باشد و انواع آموزشهای لازم در دوره پیش دبستانی را دیده باشد، طبق آمارهای به دست آمده توسط تیم مرکز مشاوره اینجا مکث کودکانی که در مهدهای حرفه ای آموزش دیده اند هوش آنها بسیار پیشرفت داشته است.
خوشبختانه تیم مرکز مشاوره اینجا مکث در زمینه ارزیابی مهد کودکها و مربیان مهد کودک سابقه بسیار خوبی دارد که مدیران مهد های کودک می توانند استفاده کنند. داز دیگر مواردی که می توان برای مربی در نظر گرفت این است که به رشد کودک بایستی که توجه شود، به طور دقیق تر به رشد کودک در هر مرحله سنی، بنابراین مدیران مهد میبایست ضرورت دانستن مراحل رشدی را از طریق آموزش برای بالا بردن علم مربیان خود در نظر بگیرند.
در نتیجه مدیران مهد باید آگاه باشند فاکتورهایی مورد نظر رشدی و اختلالهای موجود را گزارش دهند، مربیان مهد کودک همچنین بهتر است خلاقیت داشته و خلاقیت کودکان را بشناسند تا حدودی استعدادها و توانایی آنها را شناسایی کنند، تا بتوانند با هر کدام با توجه به استعدادهای او ارتباط برقرار کنند، شاید این جملات دور از ذهن برسد اما در همین کشور مربیانی هستند که با همین سبک با کودکان ارتباط گیری می کنند.