اگر شما به یکی از اختلالات خودآزاری مبتلا هستید یا چنین فردی در میان افراد خانواده یا فامیل شما وجود دارند بهتر است تا با مشاور روانشناس برای کنترل و درمان خودآزاری در تهران هر چه سریع تر اقدام نمایید. درمان خودآزاری در تهران با مراجعه به کلینیک های مشاوره و روانشناسی و با راهکارهای دارویی و گفتاری انجام می شود.
درمان خودآزاری در تهران بستگی به نوع، مدت زمان اختلال و کشف و بررسی علل بوجود آمدن، راهها و درمان های متفاوتی به بیمار پیشنهاد می شود.
خودآزاری یعنی آسیب رساندن به خود از روی عمد. این خودآزاری معمولاً به صورت فیزیکی رخ می دهد که فرد با اشیاء نوک تیز و برنده به بدن خود صدمه می زند. فردی که اقدام به اعمال خشونت به خود دارد بدون شک دچار پریشانی عاطفی است. اینگونه افراد با صدمه وارد کردن به جسم خود باعث آسیب جسمی شده و گاه این اقدامات تا ابعاد عمیق تری چون سوختگی و شکستن استخوان هم پیش می رود.
اولین قدم برای کمک برای درمان خودآزاری در تهران، اطلاع یافتن از نگرش او به خود و سبک زندگی اش است. در برخی موارد روانشناس دارو تجویز می کند تا فرد بتواند احساسات خود را کنترل نماید. چنانچه فرد دچار افسردگی باشد برای او داروی ضد افسردگی تجویز خواهد شد. اگر بیمار دچار اختلال خودآزاری برای مدت طولانی با آن درگیر باشد باید بر روی جایگزین کردن رفتار های جدید تاکید کرد. اگر علائم خودآزاری از شدت و مدت زیادی برخوردار باشد ممکن است روانشناس برای کنترل رفتارهای بیمار و درمان خودآزاری در تهران، مدتی او را در بیمارستان روانی بستری نماید.
یکی از اختلالات شخصیتی که فرد از آزار رساندن به دیگران لذت می برد که در اصطلاح به آن دیگر آزاری هم گفته می شود. رفتارهای پرخاشگرانه و تحقیر آمیزی که سبب سلب آرامش دیگران می شود از این نوع به شمار می آیند. صدماتی که از این اختلال بروز می کند، می تواند جسمی، روحی یا جنسی باشد. افرادی که در روابط خود از فشار زیاد بر فرد مقابل و خشونت علیه او لذت می برند دچار این اختلال می باشند.
اینگونه افراد معمولاً در رده شغلی و موقعیت اجتماعی در جایگاهی هستند که مسئولیت کنترل و نظارت بر رفتار دیگران را بر عهده دارند اما همیشه پا را فراتر گذاشته و تنبیه افراد با اشتباه آنها مطابقت ندارد و بیشتر از آنچه باید به دیگران فشار وارد می کنند و البته که از این رفتار خود لذت میبرند.
افرادی که دچار چنین اختلالی هستند بخاطر کمبودهای خود به دیگران آزار می رسانند. این افراد با رفتارهای پرخاشگرانه و تحقیر آمیز دیگران را مقصر دانسته و عامل بدبختی خود می دانند.
افرادی که درگیر این اختلال هستند رفتاری بی رحمانه نسبت به انواع دیگر با دیگران دارد. افراد سادیسم استبدادی از شکنجه دیگران چه به صورت جسمی و چه رفتاری بسیار لذت می برند. این افراد از هراسان کردن دیگران خشنود می شوند و از اینکه دیگران را وادار به کاری کنند که از آن متنفرند، لذت وافری می برند.
افرادی که دچار سادیسم ترسو هستند کمتر از انواع دیگر سادیسم باعث آزار دیگران می شوند زیرا در هر رفتاری کمی ترس هم در خودشان رخنه می کند از این رو با پیش بینی ریسک های احتمالی دست به آزار دیگران می زنند.
مازوخیسم اختلالی است که به آزار جنسی افراد می پردازد. یک نابهنجاری جنسی است که افراد از شکنجه و تحقیر در زمان رابطه جنسی لذت می برند. این رفتار همراه با کتک خوردن، به بند کشیده شدن، فحش شنیدن همراه با رنج بردن است و البته لذت بردن از این رنج. این اختلال باعث می شود تا فرد بدون رنج کشیدن از رابطه جنسی لذتی نمیبرد. افراد مازوخیست که تمایل به آزار دیگران دارند به سمت افرادی با اختلال آزار خواهی جنسی متمایل می شوند. چرا که فرد مازوخیست از رنج دادن دیگران لذت می برد و این رنج را فردی که دچار اختلال مازوخیسم جنسی است با تمایل می پذیرد. افرادی با این نابهنجاری از اینکه مورد تحقیر قرار بگیرند و عزت نفس آنها دستمایه دیگران شود خوشحال می شوند. آنها به نوعی برده جنسی هستند.
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
آزمون هایی برای تشخیص بیماران مازوخیسم وجود دارد. هر فرد می تواند با انجام چنین تست هایی متوجه شود که آیا گرایش هایی به سمت رفتارهای مازوخیسم دارد یا نه.
1. مورد تجاوز قرار گرفتن
2. کنترل شدن و امر و نهی شدن توسط شریک جنسی به هنگام سکس
3. شلاق زدن روی قسمت های جنسی بدن
4. و سوالات دیگر
در پایان آزمون بر اساس پاسخ های شما مشخص می شود که شما دچار این اختلال هستید یا نه.
سلف هارم به خودآزاری نوجوانان و کودکان که بر اثر اضطراب و زورگویی اتفاق می افتد اطلاق می شود.
در برخی موارد چالش ها و فشارهایی که بر نوجوانان در گذر از بحران های جنسیتی و شخصیتی بر آنها وارد می شود سبب خودآزاری می شود. حتی فشارهای روانی که از طرف بزرگسالان بر کودکان و نوجوانان تحمیل می شود هم منجر به سلف هارم خواهد شد. در سالهای اخیر، گزارش های بسیاری نشان دهنده افزایش خودآزاری در بین کودکان و نوجوانان منتشر شده است. چنین اختلالی حتی منجر به خودکشی در نوجوانان هم خواهد شد.
طبق نظرسنجی هایی که در خصوص علل خودآزاری در کودکان انجام گرفته، این اختلال رفتاری به دلیل زورگویی و قلدری هایی است که بیشتر در مدرسه بر کودک اعمال می شود. مربیان و والدین باید بر رفتارهای خود در مقابل کودکان تمرکز بیشتری داشته باشند که زمینه ساز خودسوزی، خودزنی در آنها می شود.
فردی با اختلال سادیسم جسمی تنها به صدمه زدن به جسم و بدن دیگران اقدام می کند. اینگونه افراد با چنین نابهنجاری از اینکه به بدن و جسم دیگران آسیب وارد کنند لذت می برند.
بیماری زن آزاری تنها با کتک زدن شریک زندگی نیست. بلکه هرگاه رفتاری خشونت آمیز و تحقیر کننده از طرف همسر بروز کند زنگ خطری است برای وجود بیماری زن آزاری.
برچسب نادرست زدن به یک زن، رئیس قلمداد کردن خود و امر و نهی کردن به همسرتان، فحاشی کردن و داد زدن فراوان، تهدید کردن او و خط و نشان کشیدن برای همسرتمام این موارد جزئی از علائم بیماری زن آزاری بشمار می آیند.
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره اینجامکث می باشد.