22006198 021

چرا بعضی افراد نمی توانند با دیگران ارتباط بگیرند؟

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(2 رای)
چرا بعضی افراد نمی توانند با دیگران ارتباط بگیرند؟

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چرا ما برای یافتن و ایجاد ارتباط با مردم تلاش می کنیم؟ حضور ما در کره زمین تماما در مورد ارتباطات است. ما تمایل داریم با دیگران ارتباط برقرار کنیم، احساسات خود را با آنها به اشتراک بگذاریم و احساسات آنها را درک کنیم. این به دلیل آن است که ما موجوداتی اجتماعی هستیم و در DNA ما ثبت شده است که بخواهیم با افراد دیگر ارتباط برقرار کنیم. اما گاهی اوقات بسیاری از ما در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل می شویم و دلیل آن، این است که اغلب در درک این موضوع دچار مشکل هستیم. در ادامه با ما همراه باشید تا دلایلی را که چرا برخی افراد در برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارند را توضیح دهیم.

1. مشکل در ارتباط عاطفی

مهم است که شما بتوانید از نظر عاطفی با هر کسی، از جمله دوست، همکار و یا معشوقه ارتباط برقرار کنید. این بدان معنی است که اگر شما از نظر هیجانی و احساسی راحت نباشید، ایجاد ارتباطات واقعی برای شما می تواند دشوار باشد. البته برقراری یک رابطه سطحی ممکن است آسان باشد، اما مطمئناً فاقد مؤلفه مهمی به نام «صمیمیت» است. در مواردی که ارتباط شما آنقدر که می خواهید واقعی یا صمیمی نیست، ممکن است به دلیل ناتوانی شما در ایجاد ارتباط عاطفی با آنها باشد. بنابراین، اولین قدم برای غلبه بر موانعی که شما را از ایجاد ارتباطات واقعی محدود می کند این است که ضعف ارتباط عاطفی خود را بپذیرید و در راستای بهبود آنها قدم بردارید.

چرا نمیتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم؟

2. فکر کردن به این موضوع که ارتباط گرفتن زمان و تلاش زیادی می خواهد

دائماً به ما می گویند که هر کار با ارزشی، نیاز به زمان و تلاش دارد. بله، این برای بسیاری از اهداف بلندمدت مانند ایجاد یک حرفه موفق یا حفظ یک ازدواج شاد صادق است. همچنین منطقی است که برای حفظ هر گونه ارتباط رضایت بخش تلاش کنیم. درک کنید که رابطه ساختاری مبتنی بر زمان است که بر اساس تجربیات مشترک، اعتماد متقابل و حس قوی ارتباط متقابل شکل می گیرد. حتی اگر ارتباط شما به یک دوستی طولانی مدت منجر نشود، احساس ارتباط با کسی به خودی خود ارزشمند است.

3. شنونده خوبی نبودن

همه مایل هستند که شنیده شوند، زیرا هر یک از ما نظرات منحصر به فردی داریم، چیزی برای مشارکت در گفتگو و چیزی که ارزش شنیدن دارد. بنابراین، اگر آشنایان شما هرگز احساس نمی کنند که توسط شما شنیده می شوند، ممکن است مانعی برای ایجاد ارتباط خوب با آنها باشد. با تبدیل شدن به یک شنونده فعال، به آنها و به خود نزدیکتر می شوید. بنابراین، اگر شنونده خوبی نیستید، برقراری ارتباط با شما برای آنها دشوار است. چرا که ممکن است به نظر آنها اینطور باشد که رابطه با شما مانند یک خیابان یک طرفه است. به طور کلی، برای ایجاد یک ارتباط خوب، مهم است که بدانید چه زمانی صحبت کنید و چه زمانی گوش دهید.

پیشنهاد میکنیم انجام دهید: تست آنلاین سلامت روان

4. متمرکز شدن بیش از حد بر معایب و نقاط ضعف خود

فکر کردن بیش از حد به نقاط ضعف تان در بسیاری از مواقع شما را از ایجاد ارتباط معنادار با مردم باز خواهد داشت. مثل ترس و نگرانی از اینکه به اندازه کافی برای طرف مقابل خوب نباشید. این نگرانی ها و افکار شما را آزار می دهد و اجازه نمی دهد از معاشرت با دیگران لذت ببرید. و در درازمدت بر اعتماد به نفس تان تأثیر خواهد گذاشت و توانایی شما را برای ایجاد یک ارتباط فوری و واقعی محدود خواهد کرد. درک کنید که وقتی صحبت از تعامل با دیگران به میان می آید، مهم است که ضعف خود را بپذیرید و این رابطه را فرصتی برای بهتر شدن بدانید. فکر نکنید که طرف مقابل بی عیب و نقص است، زیرا همه ما نقاط ضعف خود را داریم.

5. تمرکز زیاد روی عیوب دیگران

شما معمولاً روی ویژگی های منفی افراد تمرکز می کنید. شاید، به این دلیل که از تصدیق ویژگی های منفی در خود می ترسید، و آنها را در افراد دیگر می بینید. مسئله این است که اگر با توجه به کاستی ها و ضعف های خود، به خودتان نگاه نمی کنید، احتمالاً مشغول فکر کردن به نکات منفی دیگران هستید. این اشتباه است، زیرا ما اغلب فراموش می کنیم که خودمان نیز عیب هایی داریم که باید با آنها مبارزه کنیم. گفتن اینکه افراد دارای نقص، لیاقت ارتباط با مردم را ندارند، درست نیست. اگر اینطور باشد، پس هیچ کس لیاقت ارتباط با کسی را ندارد زیرا هیچ کس کامل نیست. در آغوش گرفتن نقص های شخص مقابل چیزی است که ارتباط با دیگران را منحصر به فرد و خاص می کند. به این ترتیب، می توانید یکدیگر را برای تبدیل شدن به افراد بهتر به چالش بکشید.

6. تمرکز بیش از حد بر شبکه های اجتماعی

جامعه ما وارد دوره جدیدی از ارتباطات شده است. بنابراین بدون توجه به اشخاص یا فاصله ها، رسانه های اجتماعی همه ما را دور هم جمع میکند. فضای اینترنت به ما این امکان را می دهد که با نزدیک ترین اقوام، همکاران و همچنین نزدیک ترین دوستان خود در ارتباط باشیم. اما با وجود این، رسانه های اجتماعی بهترین راه برای ایجاد روابط واقعی نیستند. اگرچه در این فضا، امکان ایجاد یک ارتباط طولانی مدت و وفادار وجود دارد، اما این ارتباط محدود به صفحه نمایش یا کلمات روی صفحه است.

اگر اهمیت زیادی برای حضور آنلاین در شبکه های اجتماعی قائل هستید، ممکن است در زندگی واقعی غایب باشید. این بدان معناست که حتی زمانی که با خانواده و دوستانتان بیرون هستید، ممکن است به جای لذت بردن از آن لحظه زیبا با مهم ترین افراد زندگی تان که از لحاظ فیزیکی حضور دارند و می خواهند واقعاً با شما ارتباط برقرار کنند، مشغول اتفاقات آنلاین شوید. بنابراین، برای برقراری این ارتباط واقعی، مهم است که تلفن خود را کنار بگذارید زیرا این امکان را به شما می دهد که به طور کامل در کنار کسانی که دوستشان دارید، حضور داشته باشید.

دلایل روابط اجتماعی ضعیف

7. بیش از حد مشغول بودن

به من بگویید، وقتی به یک رویداد اجتماعی دعوت می شوید، چگونه پاسخ می دهید؟ آیا رایج ترین بهانه شما «متاسفم، من مشغول هستم» است؟ خب، این ممکن است شما را از پیدا کردن افراد و ایجاد ارتباطات باز دارد. نمیتوانم اغراق کنم که چقدر مهم است که برای کسانی که می خواهیم با آنها ارتباط برقرار کنیم، وقت بگذاریم. انسان ها موجوداتی اجتماعی هستند و معاشرت با دیگران نه تنها برای مغز بلکه برای بدن نیز مفید است. نمی توان انکار کرد که همه ما برنامه های شلوغی داریم. و با این مشغله ها، وقت گذاشتن برای چیزهایی که دوست داریم دشوار است. اما اگر می خواهید ارتباط واقعی با مردم ایجاد کنید، باید در اولویت های خود تجدید نظر کنید و معاشرت با دیگران را در لیست برتر خود قرار دهید.

پیشنهاد میکنیم انجام دهید: تست آنلاین نظر دیگران در مورد شما

در اینجا چند دلیل روانشناختی وجود دارد که باعث میشوند برقراری ارتباط برای برخی از افراد دشوار باشد.

  • افسردگی
  • مسائل مربوط به اعتماد کردن
  • عزت نفس کم
  • اختلال شخصیت اضطراب و اختلال اضطراب اجتماعی
  • اختلالات شخصیتی
  • سندرم آسپرگر
  • آسیب های دوران کودکی از جمله سوء استفاده اختلال دلبستگی

منبع: homeofinfluence.com

نظرات کاربران:
shima
پاسخ به این نظر
1402/12/20

پسرمن 8 سالشه و به تازگی متوجه شدم درمدرسه ارتباط خوبی با همکلاسی هاش برقرار نمیکنه مشاور مدرسه گفتن که به کلینیک مشاوره مراجعه کنیم خیلی نگرانم کردند میخوام بدونم باید چی کارکنم؟

0 0
Nasim
پاسخ به این نظر
1402/12/19

سلام من پسرم ۲۱ سالشه و تازگی متوجه شدم از دانشگاه اخراج شده وقتی به دانشگاه مراجعه کردم فهمیدم به دلیل اختلال اجتنابی که روانکاو اونجا به بنده گفتند ایشون خودشون دانشگاه نیامدند از کجا باید مطمئن بشم همچین مسئله آیی رو؟

0 0
محمود
پاسخ به این نظر
1402/12/19

سلام وقتتون بخیر من به دلیل مسئله ایی که با مادرم برام اتفاق افتاده نمیتونم با خانم ها ارتباط برقرار کنم و یه جورایی ترس دارم. اوایلم برام این موضوع مهم نبود اما الان احساس تنهایی میکنم. چجوری میتونم وقت مشاوره بگیرم؟

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ