22006198 021

کنترل گریه کردن هنگام عصبانیت

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(2 رای)
کنترل گریه کردن هنگام عصبانیت

آیا آنقدر فردی احساساتی هستید که هنگام دعوا، عصبانیت یا حتی چیزهای کوچک گریه میکنید؟ اگر اینطور هستید، احتمالا بسیاری شما را فردی حساس خطاب کرده و گاهاً با ترحم با شما صحبت میکنند. گریه کردن چیز بدی به حساب نمی آید اما برخی موقعیتها نیازمند آن است که بتوانیم گریه خود را کنترل کنیم. گاهی اوقات احساسات میتوانند بطور غیرمنتظره ای و تنها با یک تلنگر غیرقابل کنترل شوند. با این حال همیشه دلیلی برای گریه وجود دارد، چه منطقی و چه غیر منطقی. با وجود اینکه ما اذعان داریم که گریه کردن اشکالی ندارد زیرا راهی برای بیان و پردازش احساسات است، اشک های غیرقابل کنترل بویژه در مورد مسائل کوچک میتواند ناراحت کننده و خسته کننده باشد. این حتی میتواند برقراری ارتباط با شما و حل مسائل را برای دیگران سخت کند.

چگونه گریه بیش از حد را کنترل کنیم؟

در برخی مواقع ممکن است متوجه شوید که بیشتر از قبل گریه می کنید. اگر این به یک عادت عادی تبدیل شود، لازم است اقداماتی برای رفع آن انجام دهید. گریه بیش از حد می تواند نشان دهنده فرسودگی شغلی باشد. فرسودگی شغلی، که اغلب با استرس مزمن در محل کار همراه است، می تواند حساسیت عاطفی را افزایش دهد و افراد را حتی در پاسخ به استرس های جزئی مستعد واکنش های اشک آور کند.

کنترل گریه کردن

16 روش برای کنترل گریه کردن

1) محرک ها را بشناسید

تشخیص محرک هایی که منجر به گریه بیش از حد می شود، اولین قدم برای به دست آوردن کنترل است. این به شما کمک می کند تا احساسات خود را درک کرده و به رسمیت بشناسید و به شما کمک می کند از آسیب محافظت کنید.

2) فاصله بین انگشت اشاره و شست خود فشار دهید

با این ترفندِ سریع، حواس خود را از سایر احساسات خود دور کنید. فاصله بین انگشت شست و اشاره خود را با 2 انگشت بگیرید. به اندازه کافی محکم فشار دهید تا بتوانید تنش را احساس کنید اما نه آنقدر که باعث درد شما شود. از آنجایی که حواس تان به حس جدید پرت شده و بیشتر روی آن متمرکز شده اید، اشک هایتان به خودی خود متوقف می شوند. این یک روش عالی برای کنترل گریه کردن در جمع است.

3) تنفس دیافراگمی را تمرین کنید

وقتی احساس کردید اشک سرازیر می شود، کمی مکث کرده و نفس عمیق بکشید. از طریق بینی نفس عمیق بکشید، چند ثانیه نگه دارید و به آرامی از طریق دهان بازدم کنید. این می تواند به آرامش سیستم عصبی شما کمک کند.

پیشنهاد میکنیم انجام دهید: تست آنلاین میزان خشم و عصبانیت

4) آب سرد بنوشید

هنگامی که احساس می کنید تحت تاثیر شدید هیجانات قرار گرفته اید، آب خنک بنوشید. اگر فکر می کنید قرار است در موقعیت عاطفی قرار بگیرید، یک لیوان آب یخ در نزدیکی خود نگه دارید. وقتی احساس کردید که اشک در حال سرازیر شدن است، یک جرعه آهسته از آب بنوشید. از آنجایی که دمای بدن شما معمولا زمانی که احساساتی هستید بالا می رود، یک لیوان آب خنک میتواند به شما کمک کند تا احساس خود را تنظیم کنید و آرامش بیشتری داشته باشید.

5) توپی را فشار دهید

با چیزی در دستان خود بازی کنید تا تنش را از بین ببرد. این می تواند اسلایم، یک توپ کوچک یا هرچیز دیگری باشد. وقتی احساس ناامیدی یا غمگینی می کنید، تنش را در بدن خود نگه ندارید. در عوض، جسم را محکم در دست خود فشار دهید تا آرام بمانید. از آنجایی که استرس خود را دوباره متمرکز می کنید، احتمال اینکه شروع به گریه کنید کمتر است. اگر متوجه شدید که در محل کار استرس دارید، یک شی را روی میز خود نگه دارید تا دسترسی به آن آسان باشد. اگر چیزی برای تسکین استرس همراه خود ندارید، ممکن است بتوانید فقط با گرفتن محکم یک خودکار بر اشک غلبه کنید.

6) مراقبه را تمرین کنید

ذهن آگاهی را تمرین کنید تا در لحظه باشید. بر نفس خود تمرکز کنید و افکار خود را بدون قضاوت مشاهده کنید. ذهن آگاهی می تواند آرامش روانی در برابر احساسات طاقت فرسا ایجاد کند.

7) جملات انگیزشی مثبت بگویید

برای مقابله با افکار منفی، جملات تاکیدی مثبت بیان کنید. نقاط قوت و توانایی های خود را به خود یادآوری کنید. این جملات تاکیدی را زمانی که احساس می کنید برای تغییر طرز فکرتان خسته شدید، تکرار کنید.

8) تعیین حد و مرز

در زندگی شخصی و حرفه ای خود مرزهای سالم تعیین کنید. به وضوح محدودیت های خود را در ارتباط با دیگران مشخص کنید و در صورت لزوم از گفتن نه نترسید. این می تواند استرس را کاهش داده و از فشارهای عاطفی جلوگیری کند.

9) خاطرات و احساساتتان را ثبت کنید

برای بیان افکار و احساسات خود یک دفتر یادداشت نگه دارید. نوشتن احساسات شما می تواند یک روش درمانی برای آزادسازی احساسات و به دست آوردن دیدگاهی واقع بینانه در مورد موقعیت های چالشبرانگیز باشد.

10) عضلات خود را منقبض کنید

مشت خود را گره کنید تا احساس خودکنترلی را دوباره به دست آورید. وقتی شروع به احساس غمگینی می کنید، کنترل گریه کردن دشوار است. این طبیعی است که نتوانید همیشه گریه های خود را کنترل کنید. در این شرایط توجه خود را دوباره به قسمت هایی از بدن خود متمرکز کنید که می توانید کنترل کنید. دست هایتان را محکم بفشارید یا پاهایتان را منقبض کنید. البته از سفت کردن عضلات صورت خودداری کنید زیرا ممکن است باعث شود راحت تر گریه کنید.

گریه هنگام عصبانیت

11) تکنیک 5-4-3-2-1 را امتحان کنید

به محض اینکه احساس کردید هر لحظه ممکن است گریه کنید، مکث کنید و به اطرافتان نگاه کنید. در ذهن خود 5 چیز را که می توانید ببینید، 4 چیزی که احساس می کنید، 3 چیزی کهشنوید، 2 چیزی که می توانید بو کنید و 1 چیزی که می توانید بچشید نام ببرید. این به شما کمک می کند آرام شوید و از احساس خود بیشتر آگاه شوید. همچنین می توانید در اتاق همه چیزهایی که همرنگ هستند یا با یک حرف شروع می شوند را پیدا کنید.

12) سر خود را به عقب خم کنید

با این روش ساده از ریختن اشک روی گونه هایتان جلوگیری کنید. اگر از قبل احساس کردید که اشک در چشمانتان جاری می شود، به عقب خم شوید و مستقیم به بالا نگاه کنید. در حالی که به عقب خم شده اید، سعی کنید چند نفس عمیق بکشید و به چیزی مثبت فکر کنید تا به شما کمک کند آرام شوید. وقتی احساس کردید کنترل بهتری بر احساسات خود دارید، سر خود را به سمت پایین خم کنید.

13) سبک زندگی سالم داشته باشید

اطمینان حاصل کنید که خواب کافی دارید، رژیم غذایی متعادلی را حفظ می کنید و مصرف آب کافی دارید. یک بدن خوب تغذیه شده بهتر می تواند به چالش های عاطفی رسیدگی کند.

14) فعالیت بدنی داشته باشید

به طور منظم ورزش کنید تا اندورفین آزاد شود که تقویت کننده های طبیعی خلق و خو هستند. پیاده روی، دویدن یا تمرین یوگا، فعالیت بدنی می تواند تاثیر مثبتی بر سلامت هیجانی شما داشته باشد.

15) کمک بگیرید

اگر مدیریت هیجانات و احساساتتان برایتان دشوار است، با دوستان، خانواده یا یک مشاور در مورد احساسات خود صحبت کنید. اشتراک گذاری احساسات خود با فردی که به او اعتماد دارید، می تواند به شما آرامش دهد و به شما کمک کند تا در مورد واکنش های عاطفی خود بینش پیدا کنید.

16) تماشا یا گوش دادن به چیزی خنده دار

با آهنگ یا ویدیوی مورد علاقه خود حال و هوا را عوض کنید. به جای غمگین ماندن، موسیقی مورد علاقه خود را گوش کنید یا کاری که باعث شادی شما می شود را انجام دهید. هر کاری که می توانید انجام دهید تا یک طرز فکر مثبت و شادتری داشته باشید و بتوانید آرامش خود را بازیابید. این می‎ تواند شامل دیدن ویدیوهای شاد در فضای مجازی باشد یا گوش کردن به آهنگی شاد. البته مراقب باشید اگر غمگین یا ناراحت هستید احساس خود را انکار نکنید. وقتی حالت روحی بهتری دارید و دیگر احساس نمی کنید گریه می کنید، دوباره به آن افکار نگاه کنید و به آنها بپردازید.

منابع: healthshots.com و wikihow.com

افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ