22006198 021

روش های درمان ولخرجی چیست؟

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(5 رای)
روش های درمان ولخرجی چیست؟

جدیدا نمونه ای بارزی از مشکلات فردی و بین فردی ایجاد شده است و آن هم مشکلی به نام اعتیاد به ولخرجی با سو مصرف در هزینه زیاد برای چیزهای است که تنها چند لحظه یا چند روز فرد را ارضائ میکند. معمولا این اختلال در گروه عدم کنترل تکانه قرار میگیرد اما می تواند عوارض جانبی اختلال های بسیار زیادی باشد.

حال چند سوال پر تکرار در مورد ولخرجی

  1. روش های درمان ولخرجی چیست؟
  2. چرا ولخرجی می کنیم؟
  3. آیا ولخرجی در زنان بیشتر است یا مردان؟
  4. چرا در بعضی از بازه های زمانی خرجها شدت زیادی می گیرد؟
  5. چرا ما نمی توانیم تکانه های خود را کنترل کنیم؟
  6. آیا ولخرجی با اعتیاد پوکر و اعتیاد بیلیارد ارتباط دارد؟
با توجه به پژوهش ها ولخرجی میتواند در بعضی موارد به خصوص در آقایان از اعتیاد قمار هم سنگین تر و خانمان سوزتر باشد.

آیا ولخرجی یا مکانیسم دفاعی است؟

به نظر میرسد که در بعضی افراد به خصوص در خانمها در زمان های پر تنش با خرید کردن به گونه غیر منطقی سعی در بالا بردن ناقل های عصبی خود دارند. امروزه خرید بی حد و حصر یکی از اساسی ترین مشکلات مردم به شمار می رود. وجود تنوع در کالاهای مختلف و تمایل به تصاحب همه آنها، میتواند هر انسانی را برای ریخت و پاش تحریک کند. افراد زیادی وجود دارند که از سر عادت، یا اعتیاد جبرانی خریدهای اضافی و بدون برنامه ریزی را انجام میدهند و به عبارتی دیگر به ولخرجی به چشم یک تفریح و ارضای نیاز روحی نگاه میکنند. بخش تاریک داستان زمانی اتفاق می افتد که ولخرجی کردن تبدیل به یک عادت شود. خریدهای بدون حساب و کتاب، می تواند علل مختلفی داشته باشد که از آن به عنوان ولخرجی یاد می شود و باید درمان شود. درمان ولخرجی دشوار نیست اما برای ترک این عادت، در ادامه به مواردی اشاره خواهیم کرد که انجام دادن آنها می تواند کمک شایانی کند.

پول اضافی را از کیف پول بردارید

حمل کردن پول نقد زیاد یا به همراه داشتن کارت های بانکی با موجودی بالا، می تواند مهمترین زمینه را برای ولخرجی فراهم کند. قبل از خرید، میزان مشخصی از پول را همراه خودتان ببرید تا انتخاب خودتان را در هنگام خرید محدود کنید. این کار علاوه بر اینکه ولخرجی را درمان می کند، از پر شدن بی دلیل جیب فروشندگان نیز جلوگیری می کند چرا که بیشتر وسایلی که خریداری خواهید کرد بدون استفاده خواهند ماند.

ولخرجی

لیست خرید تهیه کنید

پیش از خرید، لیست کاملی از احتیاجات خود فراهم کنید و هنگام خرید کردن به لیستی که تهیه کرده اید پایبند باشید. با خودتان عهد کنید که به جز موارد نوشته شده در لیست، هیچ چیز دیگری را خرید نخواهید کرد. با این ترفند وفای عهد را آموزش خواهید دید و در دراز مدت می توانید شاهد اثرات شگرف آن باشید. به جرات میتوان گفت که این شیوه در هنگام خرید از فروشگاه های مواد غذایی و سوپرمارکت ها نیز آزمایش خود را پس داده است. با وجود لیست خرید، بسته بندی های دلفریب و وسوسه برای امتحان کردن مزه ها نمی تواند شما را فریب دهد و ولخرجی را کاهش خواهد داد.

آیا زنان ولخرج می توانند دارای شخصیت هیستریونیک در کلستر B اختلالات مزمن شخصیتباشند؟

با افراد ولخرج به خرید نروید

واقعیت این است که نمیتوان منکر تاثیر دوست بر روی خلق و خوی افراد شد. دوست ولخرج می تواند شما را ولخرج کند. کافه گردی های بی حد و اندازه و رفتن به مراکز و پاساژها، میتواند به راحتی جیب شما را خالی کند و هرچه برای درمان ولخرجی رشته کرده بودید پنبه نماید.

برندها نمی توانند معیار کیفیت باشند

هنوز که هنوز است عده زیادی از مردم عادت به خرید لباس های گران قیمت و مارک دارند. ترک این عادت می تواند سکوی پرتاب مهمی برای درمان ولخرجی باشد. واقعیت این است که بسیاری از برندهای پوشاک هزینه شهرت را از خریدار دریافت می کنند. گران بودن، نمی تواند تضمین مناسبی برای وجود کیفیت بالا در آن کالا باشد. در هنگام خرید سعی کنید بدون توجه به برند لباس، اقدام به خرید نمایید و اصل را بر کیفیت پوشاک قرار دهید.

برای درمان ولخرجی از خودتان سوال کنید

برای انجام هر کاری رابطه علت و معلول وجود دارد انجا یک نکته بسیار مهم وجود دارد اگر کار از دست شما خارج شده است هر چه سریع تر با کلینیک مکث ارتباط بگیرید در غیر این صورت موارد زیر میتواند به شما کمک کند.

  • هنگام خرید کردن از خودتان سوال کنید که هدف من از خرید این وسیله چیست؟
  • آیا دچار سندرم آنفولانزای یاپی ها شده ام؟
  • آیا در زمان غمگینی به سراغ خرید می روم؟
  • آیا دچار کمال گرایی و کمال طلبی شده ام؟
  • آیا از افسردگی پنهان رنج می برم؟
  • آیا در آینده نزدیک از آن استفاده خواهم کرد؟
  • این کالا ارزش خرید را دارد؟
  • در بیشتر مواقع اگر صادقانه و منطقی به سوالات پاسخ دهید به یک جواب مشترک می رسید که آن هم پاسخ منفی خواهد بود.

درمان ولخرجی

موجودی را بررسی کنید

به خودتان قول بدهید که موجودی حساب یا پس اندازتان از میزان مشخصی کمتر نخواهد شد. تعیین کردن کف مشخص برای پس انداز و موجودی کارت بانکی، می تواند بازدارنده خوبی برای جلوگیری از خرید های اضافی باشد و ولخرجی را درمان کند. سعی کنید به میزان پس اندازی که تعیین کرده اید متعهد باشید و حتی یک هزاری هم بیشتر خرید نکنید. آینده غیرقابل پیش بینی است و خالی نکردن ته مانده حساب، می تواند نشانه خوبی از آینده نگری شما باشد.

از همین حالا شروع کنید

یکی از بزرگترین چالش هایی که افراد با آن روبرو می شوند، شروع نکردن است. ترس از شروع کردن بدترین نوع ترس است. درمان ولخرجی را به امروز و فردا موکول نکنید. منتظر شنبه معروف یا تاریخ های رند نمانید. درمان ولخرجی را از همین حالا آغاز کنید. لازم نیست منتظر یک موقعیت خاص یا خرید بزرگ بمانید. اگر تصمیم دارید همین امروز برای خرید کالاهای اساسی بیرون بروید، فرصت خوبی برای شروع خواهید داشت پس معطل نکنید. در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر میرسد که خسیس بودن و ولخرجی در مقابل یکدیگر قرار دارند و به عبارتی دو کفه یک ترازو خواهند بود. مدیریت پس انداز و خرید به اندازه، به معنای خسیس بودن نخواهد بود. ما عقیده نداریم که اعتدال در زندگی می تواند شما را ثروتمندترین فرد روی کره زمین کند اما قطعاً از فقیر شدن شما جلوگیری خواهد کرد.

افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ