22006198 021

احساسات جسمانی و روحی در دوران یائسگی چگونه است؟

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(24 رای)
احساسات جسمانی و روحی در دوران یائسگی چگونه است؟

احساسات جسمانی و روحی در دوران یائسگی چگونه است؟ یائسگی دوره مهمی از رشد در زنانی است که در مرحله میانسالی قرار میگیرند. دوره یائسگی از لحاظ جسمی تأثیر زیادی بر بدن خانم ها میگذارد و آنها را دچار تغییراتی میکند که پیش از آن در دوره پیش از یائسگی مواجه بودند.

  • احساسات جسمانی در دوران یائسگی چگونه است؟
  • احساسات روحی در دوران یائسگی چگونه است؟

اشتباه اکثر زنان

دوره یائسگی بر خلاف تصور عوام آرامشی را در روان زنها ایجاد میکند و به نوعی سکون را در آنها پدید می آورد. اما از آنجایی که هیچ کسی نباید احساس افسردگی را در خود رشد بدهد، باید بدانیم که در دوره یائسگی شرایطی پدید می آید که به واسطه آن هر زنی میتواند در خود توانایی های جدید خود را محک بزند.

توانایی ها در دوره میانسالی

یکی از مهمترین این توانایی ها در دوره میانسالی تجربه مادربزرگ بودن و احساس خوشایند داشتن فرزندانی است که فرزندانی به دنیا می آورند و مادرها میتوانند نقش جدید مادربزرگ بودن را ایفا کنند. از این رو فعالیت های جدید و نیروی جدیدی در آنها ایجاد میشود.

دوران یائسگی

انگیزه فعالیت کردن، مهر ورزیدن، دوست داشتن و دوست داشته شدن از جمله فعالیت های روانی است که بار بسیار مثبتی برای زنها در دوران یائسگی دارد. این فعالیت ها و این نیرو باعث میشود احساس سرزندگی و کارآمد بودن به طور مجدد در فرد رشد کند و بتواند فعالیت های جدید را دنبال کند.

فعالیت های پزشکی

دوران یائسگی از دوره هایی است که هر زنی مجبور به گذراندن آن است، اما امروزه با فعالیت های پزشکی جدید زنها میتوانند شروع این دوره را به تعویق بیندازند. به هر حال هر دوره ایی که انسان مجبور به گذراندن آن است بهتر است شرایط طبیعی خود را طی کند، تا حالت نرمال تری داشته باشد.

یائسگی

مثلاً نوجوانی را در نظر بگیرید که همه تلاش خود را میکنند تا با بزرگتر نشان دادن خود به دوره جوانی برسند. یا جوانی را در نظر بگیرید با عملهای جراحی متعدد بخواهد خود را از دوره جوانی به دوره نوجوانی برگرداند. این دست از اتفاقات باعث میشود بدن و به واسطه آن روان، احساس سلامت را تجربه نکند و در کشمکش احساسات ناخوشایند و تبدیل شدن به فردی غیر از آنچه که باید، تبدیل شود.

در گذراندن دوره یائسگی، مهم پذیرش این دوره است و نباید احساس کنیم فردی هستیم که روز به روز به پیری و مرگ نزدیک میشویم و با تغییر در بدن، احساسات ناخوشایند روانی را تجربه کنیم. توانایی های هر فردی در بروز احساسات و کنترل کردن شرایط است؛ زنی که به دوره یائسگی نزدیک میشود و یا در این دوره قرار دارد باید آن را بپذیرد و به دستاوردهای جدیدی که در آن اتفاق میافتد، بپردازد.

احساسات جسمانی و روحی در دوران یائسگی چگونه است؟

گرگرفتگی، احساس افسردگی، پوکی استخوان، در مواردی بیماری های قلبی و عروقی، اضطراب و بی خوابی نیز میباشد. استفاده از داروهایی که به توصیه روانپزشک است میتواند، با تنظیم هورمن های مختلف در بدن به تنظیم فعالیت های هورمنی کمک کند. طبق بعضی تحقیقات سویا، ویتامین دی و غذاهای دریایی در بهبود این شرایط کمک رسان هستند. مصرف الکل و سیگار و نوشابه میتواند به مقدار زیادی احساسات جسمانی و روحی در دوران یائسگی را در زنان تشدید کند.

افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ