مشاوره تلفنی خانواده و یا مشاوره آنلاین خانواده، روشی از رواندزمانی مدرن است که بر اساس آن یک خانواده میتواند به صورت غیر حضوری مشاوره تلفنی خانواده داشته باشد. خانواده هایی که نیازمند برقراری رابطه بهتر با یکدیگر هستند اما شرایط ایجاد یک زمان مناسب برای رفتن به مرکز مشاوره را ندارند.
هر کدام از افراد خانواده زمان مشخصی برای یک ساعت مشاوره نیازمند هستند، میتوانند با برقراری ارتباط مشاوره تلفنی خانواده در ساعات مشخصی از روز به مشاوره خانوادگی شان بپردازند.
مشاوره آنلاین خانواده
مسئله مشاوره آنلاین خانواده در شرایط بحرانی یک مسئله مهم است و اثر گزار است. امروزه هر خانواده ایی به دلیل خواستگاه های مختلف افراد خانواده ممکن است بر سر موضوعاتی نتوانند با هم کنار بیایند. بنابراین بهترین و مؤثر ترین راه، ایجاد یک مشاوره خانواده است که بدون بحث و مشاجره بتواند خانواده را به هدفی مشترک سوق دهد و یا در اعضای خانواده همدلی ایجاد کند و یا اگر واقعا لازم است اتفاق مهمی در خانواده ایی بیافتد، با راهنمایی مشاور این اتفاق رخ دهد.
راهنمایی گرفتن از یک مشاور
هر خانواده ایی نیازمند راهنمایی گرفتن از یک مشاور خانواده یا زوج درمانگر است. زمانی که مشکلاتی در خانواده ایی ظهور پیدا میکند، اگر والدین بتوانند مشکلات را به همکاری و هماهنگی یکدیگر حل و فصل کنند که بسیار عالی است اما اگر والدین هم در برابر مشکلات مستاصل شدند، بهتر است از مشاورین خانواده استفاده کنند.
مشاوره تلفنی خانواده
مشاوره تلفنی خانواه می تواند تا حدی از بحران های خانواده جلوگیری کند. روابط بین پدر و مادر و فرزند که خدشه دار میشود، به سختی ترمیم پیدا میکند. در مواردی که بین یک والد و فرزند مشکلی ایجاد میشود یا یک نفر در این بین حق به جانب و پر توقع عمل کرده و شرایط را به خوبی درک نمیکند و یک نفر هم زورگو بوده و قدرت نمایی کرده است. بنابراین هیچ فردی در این بین قادر نیست از موضع خود کنار کشد و روابط اشتباه و غلطی را به وجود می آورند.
در مواردی که مثلا پدر و مادری با درس خواندن فرزندشان و یا نحوه رفتار فرزندشان به مشکل برمیخورند، حتما لازم است به صورت خانوادگی مشاوره خانواده داشته باشند؛ اگر نتوانند حضور پیدا کنند، میتوانند بصورت تلفنی با مشاور خود صحبت کنند.
مشاوره خانواده در اینگونه موارد به بررسی مسئله اصلی میپردازد؛ از آنجایی که بدون جهت گیری و نقد هیچ یک از افراد، مشکل را بررسی میکند، میتواند نظرات خود را بیان کند. پس از آن مشاور به صورت فرد به فرد با اعضای خانواده به صحبت مینشیند و راهکارهایی را به هر فرد و یا بصورت رفتاری در گروه به اعضای خانواده ارائه میدهد. پس از آن اعضای خانواده میتوانند با تعیین وقت برای مشاوره تلفنی در روزهای مشخص با مشاور خود تماس گرفته و تغییر و یا عملکرد خود و یا روزمره خود را با وی در میان گذارند.
مطرح نکردن حرفهای خصوصی کودک با والدین
از آنجایی که فرزندان، تمام حرف هایشان را با والدینشان مطرح نمیکنند، مشاور خانواده ایی که فرزندمان به او اعتماد کند و بتواند رابطه خوبی با او برقرار کند، بسیار مؤثر است. با داشتن یک مشاوره خانواده میتوانیم مطمئن باشیم بسیاری از مشکلات در خانه و خانواده مان برای فردی مطرح میشود که راهکاری مفید برای آن ارائه میکند و به راحتی میتوانیم احساس کنیم رابطه بین اعضای خانواده و مشاور خانوادگی مان رابطه ایی قابل رشد و در جهت بهبود روابط بین فردی در خانواده است و از بسیاری از آسیب های به وجود نیامده نیز جلوگیری خواهد شد.
سکوت کردن فرزندان
فرزندانی که سکوت میکنند و در بیشتر موارد میخواهند در دوران نوجوانی با دوست یا همسالان خود صحبت کنند و در بیشتر موارد راهکاری هیجانی را دنبال میکنند، با داشتن یک مشاور خانوادگی، حتی تلفنی میتوانند در زمان هایی که نیازمند تصمیم گیری های هیجانی هستند با مشاوران خود در میان گذارند و قطعا راه حل بهتری را به دست می آورند.
بنابراین یک خانواده رشد یافته و متعقل میتواند با انتخاب یک مشاوره تلفنی خانوادگی یا حضوری، به رشد و بهبود روابط خانواده خود رسیدگی کند و احساس بهتری را بین اعضای خانواده خود منتقل کند.