22006198 021

تری فلوپرازین داروی اختلالات روحی

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(6 رای)
تری فلوپرازین داروی اختلالات روحی

قرص تری فلوپرازین یکی از مؤثرترین داروها برای درمان مشکلات و اختلالات روحی به حساب می آید. این دارو تنها توسط روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) تجویز میشود. رویکرد عملکردی این دارو ضد روان پریشی است بصورتیکه بر روی سلولهای مغزی اثر میگذارد. تری فلوپرازین علاوه بر استفاده در بیماریهایی مانند اسکیزوفرنی بعنوان یکی از مشکلات روحی شایع، میتواند حتی اضطراب و نگرانیهای کاذب را هم تا حد قابل توجهی کاهش دهد. اما این نکته را هم باید در نظر داشت که داروهای مؤثرتر و قویتری هم برای درمان اضطراب کاذب وجود دارند که بهتر است پیش از تری فلوپرازین مورد استفاده قرار گیرند. در حقیقت میتوان نتیجه گرفت که اصلی ترین کاربرد این قرص، درمان و کاسته شدن از آثار توهم، افکار خودکشی و آسیب به دیگران و کمک به بیماریهای جدی روحی مانند اسکیزوفرنی و دوقطبی میباشد. تری فلوپرازین یک داروی روانپزشکی است که متعلق به دسته داروهایی به نام آنتی سایکوتیکهای فنوتیازین است.

پیشنهاد میکنیم بخوانید: تفاوت اسکیزوفرنی و اختلال دو قطبی

تری فلوپرازین

آیا تری فلوپرازین اعتیادآور است؟

برخی افراد متاسفانه نسبت به مصرف داروهای اعصاب و روان تجویز شده توسط روانپزشکان دید خوبی ندارند. این تصور اشتباه در اغلب مردم وجود دارد که مصرف کوتاه مدت این داروها را هم اعتیادآور می دانند. شاید شما هم جزو آن گروه از افرادی باشید که به دلیل ترس از اعتیادآور بودن تری فلوپرازین، مصرف آن را به تعویق بیاندازد. در صورتی که تجویز داروی تری فلوپرازین برای بیماری فعلی شما است و پزشک استفاده از آن را به جهت درمان و برطرف کردن آثار نابه هنجار مشکل روحی به شما توصیه نموده است.

یعنی بر خلاف تصور عامه مردم، تنها آن دسته از داروهایی که به عنوان مسکن و تسکین دهنده موقتی دردها در علم پزشکی و روانشناسی وجود دارند باعث اعتیاد خواهند شد. در واقع همان داروهای مسکن که بیشتر بدون تجویز پزشک و با نظر شخصی استفاده می شود، می تواند اعتیادآور باشند و بالعکس داروهایی مثل تری فلوپرازین که جنبه درمانی دارند، به هیچ وجه نمی توانند اعتیاد آور باشند. اما به طور کلی باید این نکته را در نظر داشته باشید که قطع ناگهانی داروهای درمانی به یکباره هم میتواند عوارض و آثار نامطلوبی را برجای بگذارد. پس نتیجه می گیریم که اگر با وجود شرایط فعلی شما و شرح تمام مشکلات و بیماری ها، پزشک تشخیص استفاده از این دارو را بدهد، مصرف آن به هیچ وجه نمی تواند تاثیرات اعتیادآوری بر شما داشته باشد.

تری فلوپرازین و پانیک

اضطراب و استرس، فوبیا، آشفتگی، ترس های مفرط، بالا رفتن ضربان قلب، تنگی نفس و حتی افزایش میزان تعریق از آثار حملات پانیک هستند. برخی افراد به دلیل ناراحتی در قلب خود، ممکن است در ابتدا برای درمان مشکل پانیک به متخصصان قلب مراجعه کنند. اما پس از آنکه متوجه خواهند شد که این مشکل، یک بیماری شناخته شده روانی است و با کمک مشورت روانپزشک و استفاده از داروهای موثری همچون تری فلوپرازین قادر به کاستن از اثرات این حمله خواهند شد. در بخش های قبل نیز اشاره نمودیم که یکی از مهمترین موارد تجویز داروی تری فلوپرازین برای بهبود اضطراب های غیر عادی است.

طبق تحقیقات و بررسی های انجام شده توسط پزشکان و روانپزشکان، مصرف تری فلوپرازین می تواند تا حد زیادی آثار ایجاد حمله های پانیک را از بین ببرد. البته شایان ذکر است که درمان این نمونه از حمله ها نیازمند درمان های رفتاری شناختی CBT نیز میباشد. در مجموع این درمان ها در کنار هم میتواند تاثیر فوق العاده خود را بگذارند. استفاده از آلپرازولام هم در کنار این دارو به جهت کاستن از آثار حملات پانیک توسط پزشکان توصیه می شود.

عوارض قرص تری فلوپرازین

تقریباً میتوان گفت اکثر داروهای شیمیایی تجویزی برای بیماری های مختلف می توانند عوارض جانبی متعددی را بر جای بگذارند. قرص تری فلوپرازین هم مانند داروهای دیگر علاوه بر اثربخشی مثبتی که بر درمان بیماری های روحی و مشکلات اضطراب می گذارد، عوارضی را هم می تواند در دیگر اندام های بدن ایجاد نماید. در صورت استفاده از داروی تری فلوپرازین، وجود برخی از عوارض تا به طور شایع وجود دارند و اگر پس از استفاده رخ دهند، میتوان گفت تا حدی طبیعی است. اما همین موارد هم در صورت پیشرفت زیاد می توانند دردسر ساز شوند.

  • جفاف دهان: جفاف دهان یعنی فرد ممکن احساس کند که دهانش خشک شده است. مصرف زیاد آب یا با قاشقچای خوردن به تسکین این عارضه کمک می کند.
  • سرگیجه یا احساس گیجی: برخی از افراد ممکن است احساس سرگیجه یا گیجی کنند. در صورتی که این عارضه شدید باشد و یا با تغییرات ناگهانی از وضعیت نشسته به ایستاده متوجه آن شوید، به روانپزشک خود اطلاع دهید.
  • خواب آلودگی یا خستگی: بسیاری از افراد احساس خواب آلودگی یا خستگی می کنند. معمولاً این عارضه در ابتدای درمان رخ می دهد و با گذشت زمان کاهش می یابد. در صورتی که این عارضه مزاحمت زیادی ایجاد کند، ممکن است روانپزشک شما تغییراتی در دوز یا زمان مصرف دارو اعمال کند.
  • مشکلات خواب مانند بی خوابی یا خواب بیش از حد: برخی افراد ممکن است با مشکلات خواب روبرو شوند، مانند بی خوابی یا خواب بیش از حد.
  • مشکلات گوارشی مانند تهوع یا یبوست: برخی از افراد ممکن است با مشکلات گوارشی مواجه شوند، از جمله تهوع یا یبوست.
  • سرگیجه، احساس بی ثباتی، یا مشکل در حفظ تعادل
  • تاری دید
  • پر شدن بینی
  • حالت تهوع
  • مشکل در ادرار کردن
  • گشاد یا باریک شدن مردمک ها
  • افت فشار خون وضعیتی
  • پارکینسونیسم
  • پریاپیسم
  • ​​اختلال عملکرد جنسی
  • افزایش وزن: برخی از افراد ممکن است در طول مدت استفاده از تری فلوپرازین وزن بیشتری بگیرند. این مسئله ممکن است به دلیل افزایش اشتها یا تغییرات در متابولیسم بدن باشد.

قرص تری فلوپرازین باعث چاقی می شود؟

بله، معمولا قرص تری فلوپرازین باعث چاقی افراد می شود، تغییر وزن در اثر استفاده از انواع داروها و قرصها روانپزشکی ایجاد می شود. افزایش وزن در نتیجه مصرف داروهای مربوط به بیماری های روحی و روانی یکی از شایع ترین عوارض جانبی به حساب می آید. قرص تری فلوپرازین هم به عنوان یک داروی ضد روان پریشی و نیز داشتن مواد تشکیل دهنده موثر، در افزایش وزن افراد موثر خواهند بود. خیلی از افراد پس از استفاده دوره ای از تری فلوپرازین، افزایش وزن مشهودی داشته اند. اما این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که در صورت بارداری و چاقی ناشی از آن، به هیچ وجه بدون مشورت روانپزشک مصرف این دارو را آغاز نکنید. مواد موثر موجود در این دارو با عملکرد خود بر روی مغز، ترشح دو هورمون هیپوتالاموس و هیپوفیز را تحت تاثیر قرار داده و تا حد زیادی از آن می کاهد. با در نظر گرفتن مزایا و معایب می توان به این نتیجه رسید که وقتی این دارو عملکرد مناسبی برای فرد دارد پس به یک دوره چاقی که پس از اتمام دارو قابل جبران است، آسیبی نیست که به خاطر آن از این دارو استفاده نکرد. در هر صورت تمام داروها حتی قرص سرما خوردگی هم ضرر دارد با این حال به این فکر کنید که طبق نظر روانپزشک چاقی مهم تر است یا کنترل بیماری های خطرناکی که فرد با آن دست و پنجه نرم می کند.

آیا تری فلوپرازین اختلال های هورمونی ایجاد می کند؟

اختلال در عادت ماهیانه خانم ها و نیز وجود برخی ترشحات از سینه آنها پس از مصرف این دارو ممکن است رخ دهد. همچنین بر میزان هورمون های جنسی هم تاثیراتی را خواهد گذاشت. چرا که در میل جنسی زوجین هم گویا اختلالاتی را ایجاد نموده است. بیماری های دیگر ناشی از اختلال هورمونی مثل ژنیکوماستی هم ممکن است به عنوان یکی از عوارض جانبی مصرف داروی فلوپرازین پدیدار شوند. پارکینسون، سردرد، سرگیجه و بی قراری های حرکتی اندام ها جزو اختلالات عصبی شایع ایجاد شده به دنباله مصرف این دارو به حساب می آیند.

تری فلوپرازین داروی اختلالات روحی

آیا تری فلوپرازین اختلالات گوارشی ایجاد می کند؟

اختلالات گوارشی اغلب در نتیجه استفاده از اکثر داروهای شیمیایی از جمله همین قرص تری فلوپرازین رخ خواهند داد. مهمترین مشکلات گوارشی رخ داده شده در طی استفاده از این دارو شامل خشک شدن مداوم دهان و همچنین کاسته شدن از میزان اشتهای فرد می باشند. موارد دیگر اعم از یبوست، معده درد و یا تهوع شیوع کمتری در بین بیماران داشته اند.

خستگی های مداوم تری فلوپرازین

ایجاد خستگی های مداوم و نیز ضعف موجود در عضلات هم از جمله موارد آزار دهنده ایجاد شده به حساب می آیند. در واقع تعداد افرادی که با گلایه از ضعف عضلات پس از مصرف این دارو به روانپزشک مراجعه کرده اند، زیاد می باشد.

پیشنهاد میکنیم بخوانید: آیا اسکیزوفرنی قابل درمان است؟

آیا تری فلوپرازین مشکلات پوستی ایجاد می کند؟

مشکلات پوستی هم می توانند یکی دیگر از عارضه های جانبی این داروی ضد روان پریشی باشند. گزارش شده که تعدادی از بیماران در نتیجه مصرف این دارو به بثورات پوستی مبتلا شده اند. خارش زیاد و ایجاد راش یا تغییر رنگ پوست بدن افراد هم در برخی موارد اتفاق افتاده است. عوارض ذکر شده در بالا تنها در برخی افراد مصرف کننده تری فلوپرازین ممکن است خود را نشان دهند. پس لزوماً تمام آنها را در یک فرد به طور خاص و همراه با هم نخواهیم دید.

جایگزین تری فلوپرازین

شاید برای شما هم سوال باشد که در صورت عدم انتخاب داروی تری فلوپرازین برای رفع مشکل شما، چه دارویی می تواند جایگزین آن باشد و تاثیر مشابه بر بدن بگذارد؟ تری فلوپرازین در گروه خانواده فنوتیازین قرار می گیرد. برخی از بیماران به دلیل مشکلاتی که دارند، ممکن است استفاده از تری فلوپرازین برای آنها توصیه نشود. از این رو لازم است تا یک جایگزین مناسب برای آن انتخاب شود. روانپزشکان اغلب به دنبال تجویز یک داروی مطلوب هستند که متناسب با شرایط بیمار باشد و بیماری فعلی او باشد. به دلیل تاثیراتی که این دارو می تواند بر شرایط بارداری، سلامت اعضای بدن و سیستم عصبی افراد بگذارد، لازم است تا پیش از تجویز به طور کلی شرایط فرد بررسی شود.

تعیین جایگزین تری فلوپرازین یا هر نوع دارو لازم است تا توسط روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) انجام شود تا مشکلات جدی برای افراد پیش نیاید. جایگزین هایی که برای قرص تری فلوپرازین در نظر گرفته می شود، اغلب هم خانواده آن می باشند.

برخی از هم خانواده های این دارو عبارتند از:

  • پرفنازین (perphenazine): اغلب برای درمان اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنیا، اختلالات خلقی افسردگی (مانند بیپولاری)، افسرده پایی، و اختلالات اضطرابی (مثل اختلال اضطراب عمومی) تجویز می شود. این دارو نیز ممکن است برای موارد دیگری مانند اختلالات تشنجی (مثل برخی از اختلالات حرکتی) و استفراغ (مانند اختلال حرکتی مرتبط با سفر) استفاده شود.

درمان با پرفنازین ممکن است در بیمارانی که به دنبال تجربه های اسکیزوفرنیایی ناخواسته (مانند هالوسیناسیون ها و توهم ها) یا علائم اضطرابی شدید (مانند نگرانی و استرس) هستند، موثر باشد. همچنین، ممکن است در برخی موارد مورد استفاده قرار گیرد تا علائم افسرده پایی و بیش فعالی را کاهش دهد.

  • کلرپرمازین (cholpramazine): یک داروی ضد روانپریشی است که از خانواده فنوتیازین ها می باشد. این دارو برای کنترل علائمی مانند؛ (هالوسیناسیون ها، وسواس ها، و توهم ها) در بیماران مبتلا به اسکیزوفرنیا و دیگر اختلالات روانی استفاده می شود. همچنین، برای کنترل اختلالات روانپریشی مانند افسردگی و اختلالات خلقی افسردگی نیز ممکن است استفاده شود.
  • پروکلرپرازین (prochlorprazine): داروی بسیار خاص و عجیب از نظر عملکرد، یک داروی ضد اسهال و استفراغ است که از خانواده داروهای فنوتیازین استفاده می شود. این دارو به عنوان یک داروی ضد اسهال و استفراغ کار می کند، اما همچنین به عنوان یک داروی آنتی پسیکوتیک (ضد روانپریشی) نیز اثر می گذارد و برخی از عوارض جانبی مرتبط با این نوع داروها نیز دارد. پروکلرپرازین به طور عمده برای کنترل استفراغ و افزایش احتمال ایجاد تهوع به عنوان نتیجه ای از بیماریهایی مانند میگرن، بیماری حرکت، عمل جراحی و شیمی درمانی، و بیماریهای روانپریشی مانند اسکیزوفرنیا استفاده می شود. با این حال، به دلیل اثرات آنتی پسیکوتیک خود، گاهی این دارو برای برخی از اختلالات روانی مانند اختلالات اضطرابی و اختلالات افسردگی نیز تجویز می شود، اگرچه این استفاده از آن کمتر رایج است و معمولاً در موارد خاص و با دقت توسط روانپزشک تعیین می شود.
  • فلوفنازین (Fluphenazine): فلوفنازین یک داروی ضد روانپریشی است که از خانواده آنتی پسیکوتیک ها (ضد روانپریشی ها) است. این دارو برای درمان اختلالات روانی مانند اسکیزوفرنیا و اختلالات خلقی مانند افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد. فلوفنازین با کاهش فعالیت نوروترانسمیتر دوپامین در مغز عمل می کند. این دارو کمک می کند که تعادل نوروترانسمیترها در مغز برقرار شود و به کنترل علائم مانند هالوسیناسیون ها، وسواس ها، افکار ناهنجار، و توهم ها کمک می کند که این علائم معمولاً در اسکیزوفرنیا دیده می شوند. همچنین، فلوفنازین ممکن است در کنترل علائم اختلالات خلقی-افسردگی که شامل دوره های افسردگی و هیپومانیک (دوره های بالا و پایین خلق) استفاده شود. استفاده از فلوفنازین باید تحت نظارت روانپزشک باشد، زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی نیز ایجاد کند. همچنین، این دارو باید به دقت و با توجه به دستورات روانپزشک مصرف شود. این دارو از خانواده آنتی پسیکوتیک ها (ضد روانپریشی ها) است و برای درمان اختلالات روانپریشی مانند اسکیزوفرنیا و اختلالات خلقی افسردگی (مثل بیپولاری) استفاده می شود.

نکته مهم؛ فلوفنازین با کاهش فعالیت نوروترانسمیتر دوپامین در مغز کار می کند، که می تواند به کنترل علائم مانند هالوسیناسیون ها، وسواس ها، افکار ناهنجار، و توهم ها کمک کند که این علائم معمولاً در اسکیزوفرنیا دیده می شوند. این دارو همچنین می تواند در کنترل علائم اختلالات خلقی افسردگی که شامل دوره های افسردگی و هیپومانیک (دوره های بالا و پایین خلق) استفاده شود. مانند هر دارو دیگر، فلوفنازین نیز دارای عوارض جانبی و محدودیت های استفاده است که باید با پزشک مورد مشورت دقیق ترین اطلاعات را در مورد موارد استفاده و احتیاط های لازم دریافت کنید.

  • آریپیپرازول (Aripiprazole): آریپیپرازول (Aripiprazole) یک داروی ضد روانپریشی است که برای درمان اختلالات روانپریشی مانند اسکیزوفرنی، اختلال ثنایی قطبی، و اختلالات رفتاری استفاده می شود. این دارو گاهی به عنوان یک داروی استحکام بخش (Augmentation) در درمان افسردگی نیز استفاده می شود. آریپیپرازول به عنوان یک داروی ضد روانپریشی دوپامینی و سروتونینی عمل می کند. این به این معناست که آریپیپرازول به نظر می رسد دوپامین و سروتونین در مغز را تنظیم کرده و به تعادل آنها کمک می کند، که این می تواند به کنترل علائم مانند هالوسیناسیون ها، وسواس ها، افکار ناهنجار، و توهم ها کمک کند. آریپیپرازول به نام های تجاری مختلفی مانند Abilify، Abilify Maintena، و Aristada شناخته می شود. استفاده از این دارو باید تحت نظارت و دستور روانپزشک باشد، زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی را نیز ایجاد کند.
  • هالوپریدول (Haloperidol): هالوپریدول یک داروی ضد روانپریشی است که به عنوان یک آنتی پسیکوتیک استفاده می شود. این دارو از خانواده داروهای بوتیروفنون است و به عنوان یک داروی ضد افسردگی وضعیتی (Antipsychotic) عمل می کند. استفاده اصلی از هالوپریدول در درمان اختلالات روانپریشی مانند اسکیزوفرنی است. این دارو به عنوان یک مهارکننده دوپامینی عمل می کند، که به معنای کاهش فعالیت نوروترانسمیتر دوپامین در مغز است. این کاهش فعالیت دوپامینی ممکن است به کنترل علائم مانند هالوسیناسیون ها، وسواس ها، افکار ناهنجار و توهم ها کمک کند. به عنوان یک داروی قوی ضد روانپریشی، هالوپریدول برای موارد خاصی تجویز می شود و نیاز به نظارت دقیق از سوی پزشک دارد. همچنین، این دارو ممکن است عوارض جانبی جدی مانند سندرم نورولپتیک (شامل سنگری، لرزش، استفراغ ) را ایجاد کند، بنابراین استفاده از آن باید با دقت و تحت نظر پزشک باشد.

این داروها تنها چند نمونه از داروهای جایگزین هستند که ممکن است برای افرادی که به تری فلوپرازین حساسیت دارند یا از آن نتوانسته اند استفاده کنند، تجویز شوند. اما توصیه اصلی همچنان این است که با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین درمان برای وضعیت شما تعیین شود.

تری فلوپرازین و ریزش مو

ریزش مو به عنوان عارضه جانبی بسیاری از بیماری ها در نظر گرفته می شود. از داروهای ضد سرطان گرفته تا قرص های ضد هورمونی و داروهای موثر بر تیروئید همگی می توانند بر میزان رشد موها تاثیر بگذارند. در واقع مواد موثر موجود در هر کدام از داروها ممکن است بر سیستم رشد مو تاثیراتی بر فولیکول های مو بگذارند. تری فلوپرازین و داروهای هم گروه آن تاثیرات زیادی بر روی سیستم های مغزی و اعصاب تاثیر میگذارند. مغز، فرمانده بدن است و می تواند بخش های متعددی را تحت تاثیر قرار دهد. پس بعید نیست که مصرف این داروی برای چند دوره بتواند در فولیکول های مو هم تغییراتی ایجاد نماید.

طبق بررسی هایی که در مورد نحوه اثر داروهای ضد افسردگی و نیز داروهای موثر بر روح و روان انجام شده، نتایجی مبنی بر حساسیت، شکنندگی و نیز کاهش حجم موها بدست آمده است. این داروها به ویژه اگر بدون تجویز پزشک و به صورت اختیاری مصرف شوند، شدت اثر نامطلوب و عوارض آنها افزایش خواهد یافت.

ریزش مو از عوارض مصرف قرص تری فلوپرازین

تعریف تری فلوپرازین در سال 2023

تری فلوپرازین برای درمان علائم اسکیزوفرنی (بیماری روانی که باعث اختلال یا تفکر غیرعادی، از دست دادن علاقه به زندگی و احساسات قوی یا نامناسب می شود) استفاده می شود. تری فلوپرازین همچنین به صورت کوتاه مدت برای درمان اضطراب در افرادی که داروهای دیگر به آنها کمک نشده است، استفاده می شود.

آیا تری فلوپرازین تثبیت کننده خلق و خو است؟

این دارو برای درمان برخی از اختلالات روانی خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلالات روان پریشی) استفاده می شود. تری فلوپرازین به شما کمک می کند تا واضح تر فکر کنید، کمتر عصبی شوید و در زندگی روزمره شرکت کنید. می تواند رفتار پرخاشگرانه و تمایل به صدمه زدن به خود دیگران را کاهش دهد.

آیا تری فلوپرازین قرص قوی می باشد؟

قرص تری فلوپرازین یک داروی ضد روان پریشی معمولی با قدرت بالا است که برای مدت طولانی در درمان اسکیزوفرنی و بیماری های طیف اسکیزوفرنی استفاده می شود.

آیا تری فلوپرازین برای اضطراب خوب است؟

تری فلوپرازین همچنین به صورت کوتاه مدت برای درمان اضطراب در افرادی که داروهای دیگر به آنها کمک نشده است، استفاده می شود. تری فلوئوپرازین در گروهی از داروها به نام داروهای ضد روان پریشی معمولی قرار دارد. با کاهش هیجان غیر طبیعی در مغز عمل میکند. آیا تری فلوپرازین یک بنزودیازپین است؟ همچنین ممکن است در کوتاه مدت در افراد مبتلا به اختلال اضطراب فراگیر استفاده شود، اما کمتر به بنزودیازپین ها ترجیح داده میشود. از کلاس شیمیایی فنوتیازین است. تری فلوئوپرازین یک مشتق فنوتیازین و یک آنتاگونیست دوپامین با فعالیت های ضد روان پریشی و ضد استفراغ است. تری فلوئوپرازین اثر ضد روان پریشی خود را با مسدود کردن گیرنده های دوپامین مرکزی اعمال می کند و در نتیجه از اثراتی مانند هذیان و توهمات ناشی از دوپامین زیاد جلوگیری میکند.

تری فلوئوپرازین می تواند یک بیماری نادر اما تهدید کننده زندگی به نام سندرم بدخیم نورولپتیک (NMS) ایجاد کند. علائم NMS عبارتند از تب بالا، سفتی عضلات، گیجی، تعریق و تغییرات در ضربان قلب و فشار خون. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، فوراً از روانپزشک کمک بگیرید.

سخن پایانی

تری فلوپرازین به عنوان یک داروی ضد بیماری های روحی شایع مثل دوقطبی، اسکیزوفرنی و همچنین اختلالات پانیک و مشکلات ترس و اضطراب شناخته شده است. این دارو در دوزهای مختلف طبق تجویز روانپزشکان و متخصصان اعصاب و روان باید مصرف شوند. به طور کلی تمام داروهای مربوط به روان در صورت استفاده شدن بدون داشتن نسخه پزشک، می توانند عوارض جانبی شدیدتری در افراد ایجاد کنند. در رابطه با اعتیادآور بودن این نوع از داروها همانطور که اشاره کردیم، به دلیل درمانی بودن و تجویز شدن توسط متخصص نمی توانند باعث اعتیاد و وابستگی شوند. پس اگر پزشک این داروی فوق العاده موثر را برای بیماری روحی فعلی شما تجویز نموده است، در مصرف آن مردد نباشید.

البته این نکته را هم همیشه باید به یاد داشته باشید که وضعیت جسمانی و شرایط فعلی خود را پیش از تجویز این دارو به پزشک خود اطلاع دهید. شرایط مهمی همچون بارداری، اختلال در غده تیروئید و یا مشکلات غدد جنسی را حتماً با روانپزشک خود در میان بگذارید تا بهترین شیوه مصرف را برای شما در نظر گیرند. حتی ممکن است به دلیل شرایط خاص، لازم به جایگزینی داروی دیگری برای ما وجود داشته باشد.

نظرات کاربران:
درسا
پاسخ به این نظر
1402/10/17

من از وقتیکه این قرص رو مصرف میکنم هم ریزش مو گرفتم و هم چاق شدم حالا هم دغدغه اینو دارم که چجوری ترک کنم واقعا تا جایی که میتونید خودتونو درگیر هیچ دارویی نکنید

0 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ