22006198 021

درمان اعتیاد به بازی های آنلاین

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(53 رای)
درمان اعتیاد به بازی های آنلاین

پیش از صحبت در مورد درمان بازیهای آنلاین بایستی بدانیم که بازی واقعاً مهم است و به آرامش و خوش بودن شما کمک میکند اما بازی های فیزیکی نه کامپیوتری. با این وجود چیزی که فکر میکنید فقط برای خوش گذراندن انجام میدهید، میتواند به یک مورد هولناک در زندگی شما تبدیل شود که کنترل زندگی شما را در دست بگیرد و به یک اعتیاد تمام عیار واقعی تبدیل شود. طبق پژوهشهای ژورنالهای معتبر خارجی متاسفانه خانواده هایی که برای راحتی خود و ساکت ماندن فرزندشان گیم را به اتاق او میبرند، نمیدانند که آن کنسول بازی یا چیزهای از این دست با مواد مخدر فرقی ندارد.

بهترین روانشناس گروه روانشناسی اینجا مکث در سال 1402: بهزاد متین

دلهره آورترین و هولناک ترین اعتیاد قرن

اعتیاد به بازی های کامپیوتری یا اعتیاد به بازی های گروهی گیم نت از جمله مشکلاتی است که گریبان گیر انسان امروز شده و مخرب زندگی بسیاری از افراد است. بازیهای کامپیوتری آنلاین، فضایی غیر واقعی اما هیجان انگیزی را برای کاربران خود فراهم کرده است. در این فضا هر فردی میتواند به جای شخصیت های اصلی داستان، بازی و مبارزه کند. این امر علاوه بر هیجان، حس غرور و سرخوشی را نیز به همراه دارد. در واقع در بازی های کامپیوتری موقعیتی برای تجربه حس قهرمانی به وجود می آید. علاوه بر این طراحان این بازی ها، به جنبه اعتیاد آور بودن آنها توجه ویژه ای کرده اند. در واقع آنها برای حفظ بازار فروش خود مجبورند که نظر گیمرها را آنقدر جلب کنند که آنها قادر به ترک بازی نباشند.

بیشترین آمار اعتیاد به بازی های کامپیوتری به قشر نوجوان و بعد از آن جوان جامعه اختصاص دارد. این امر موجب شده است که پویایی نوجوانان از بین برود. از طرفی آنها آنقدر در فضای غیر واقعی غرق میشوند که فعالیت های خود را در دنیای واقعی فراموشی میکنند. به گونه ای که میتوان شاهد منفعل شدن آنها در تمامی زمینه ها بود. بدون شک این رکود شخصیتی علاوه بر پیامدهای منفی فردی، موجب بروز مشکلات اجتماعی نیز میشود.

آیا بازی میتواند تبدیل به اعتیاد شود؟

بازیها زمانی به اعتیاد برای افراد تبدیل میشوند که وقتی شخص شروع به بازی میکند، خود را در رابطه و در قالب شخصیت های بازی حس کند. در واقع فرد قصد دارد برای رسیدن به اهداف شخصیت بازی، انجام آن را ادامه دهد و یا اینکه در قالب یک عضو تیم ورزشی برای رسیدن به موفقیت آن تیم تلاش کند. زمانی که افراد بازی میکنند، مغز آنها اندروفین تولید میکند، اتفاقی که توسط قماربازان و یا افراد معتاد به مواد مخدر یا روانگردان مثل گل ماری جوانا تجربه شده است. اگر یک نوجوان معتاد به بازی های آنلاین برای انجام تکالیف و کارهای درسی خود نیاز به استفاده از کامپیوتر را داشته باشد، دچار وسوسه خواهد شد که همین موضوع کار درمان به اعتیاد بازی های آنلاین را سخت تر از فردی میکند که تنها برای بازی به سراغ کامپیوتر می رود.

آسیب های اعتیاد به بازی های آنلاین به مغز

اعتیاد به بازی های آنلاین

اعتیاد به بازی آنلاین

اعتیاد به معنای عادت کردن و وابستگی شدید به چیزی است که بدون تفکر و تأمل شکل می گیرد و ترک آن همراه با فشارهای روانی و جسمی است. بسیاری از افراد در هنگام مصرف موادد و مصرفی یا غیر مصرفی، ممکن است سرحال، خوشحال، عصبانی و یا خشن شوند و در خلق و خو، اضطراب، افسردگی، پرخاشگری فرد اثر می گذارد و همچنین موجب می شود فرد دچار فراموشی یا بی توجهی شود.

اشتباه حیرت انگیز والدین برای درمان اعتیاد فرزندشان

بسیار از والدین پس از آنکه بازی فرزند آن ها به روزی +10 ساعت رسیده است تازه فکر میکنند که انگار یک جای کار مشکل دارد و بعد از آن با تحدید سعی می کنند مشکل فرزند خود را حل کنند که نه تنها در این کار که با تحقیق یر روی بیش از 20 هزار کیس در آمریکا انجام شده است شدنی نیست!! بلکه کار تراپیست اختصاصی این وابستگی به گیم را نیز سخت تر میکند!!. اعتیاد به بازی های آنلاین بیشتر زمانی است که فرد بازی میکند تا خود را در قالب شخصیت های بازی حس یا همزاد پنداری کند و مقصود فرد از بازی کردن، رساندن شخصیت بازی به اهدافش است و به بازیکنان این اجازه را میدهد که رفتار بسیار متفاوتی از شخصیت عادی خود نشان دهند و در مواردی که فرد یک شخصیت آرامی دارد به شخصیت مهاجمی تبدیل شود. در بسیاری از موارد دیگر بازی کردن مسیری برای فرار از واقعیت های زندگی است که کودک به درستی آن را نیاموخته است.

اعتیاد به بازی های آنلاین به معنای وابستگی به بازی و ناتوانی در کنترل آن است که به ایجاد اختلال در چرخه طبیعی زندگی و عملکرد تحصیلی، شغلی و اجتماعی می انجامد. فرد معتاد به بازی، در زمان عدم دسترسی، دچار مشغولیت ذهنی و میل به بازی کردن میشود.

اعتیاد به بازی موبایل

جنبه اعتیاد آور بودن بازی هایی که قابلیت نصب بر روی گوشی های موبایل را دارند بیشتر از دیگر بازی ها است. گوشی موبایل یکی از وسایل در دسترس است که فرد میتواند در هر زمان و مکانی به آن دسترسی داشته باشد. به همین دلیل بسیاری از طراحان بازی های کامپیوتری به طراحی نسخه هایی که قابل نصب بر روی گوشی هستند، روی آورده اند. در سطح جامعه افراد بسیار زیادی به بازی موبایل اعتیاد پیدا کرده اند. این دسته از افراد ناخواسته اسیر تله های اعتیاد آور این بازی ها شده اند. در واقع نیت اولیه آنها سرگرمی در بازه زمانی کوتاهی بوده است. اما بعد از مدتی آنها به دلیل اعتیاد، تمام وقت خود را صرف این قبیل بازی ها میکنند. روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری تنها یک گزینه است و آنها هم مراجعه به کلینیک های روانشناسی است.

دانلود بازی اعتیاد آور فارسروید

بازی های کامپیوتری اعتیاد آور زیادی به صورت رایگان و یا با بهای اندک توسط سایت فارسروید عرضه شده است. بازی های کامپیوتری این سایت از جمله بازی هایی است که دانلود آنها مساوی با اعتیاد است. بنابراین درست ترین روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری مراجعه نکردن به این قبیل سایت ها است. زیرا در این سایت ها تمامی بازی ها با ورژن های جدید ارائه میشود (بدون شک ورژن های جدید هر بازی هیجان انگیز تر از ورژن های قبلی است). همچنین امکان دسترسی پیدا کردن به جدیدترین بازی ها نیز در آنها وجود دارد. پس بهتر است فرد معتاد به بازی های کامپیوتری خود را در معرض عوامل وسوسه کننده قرار ندهد.

بازی های اعتیاد آور آنلاین

مراحل مختلف بازیهای کامپیوتری به گونه ای است که حس هیجان، کنجکاوی، ماجراجویی و غیر هگیمر را تحریک میکند. بنابراین فرد ساعت ها بدون آنکه متوجه گذر زمان باشد، درگیر بازی خواهد بود. علت اعتیاد آور بودن این بازی ها به مقابله سریع و در لحظه با دشمن مرتبط می شود. در واقع فرد میتواند خشم و هیجان خود را در سریع ترین حالت ممکن انتقال دهد و بلافاصله نتیجه آن را مشاهده کند. همچنین در نظر گرفتن سیستم پاداش دواپامنرژیک و جایزه لیمبیکی نیز در این امر بی تاثیر نیست. در نهایت نباید از دنیای رقابت این فضا غافل شد.

بازی اعتیاد آور پابجی (pubg)

در راستای پرداختن به روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری لازم است توضیح مختصری در خصوص بازی پابجی داده شود. بازی پابجی یکی از بازی هایی است که بسیار مورد توجه قشر جوان واقع شده است. این بازی نوعی نبرد رویال است که به جنبه اعتیاد آور بودن آن به خوبی پرداخته شده است. به همین دلیل میتوان بر روی تلفن همراه طیف وسیعی از جوانان، این بازی را مشاهده کرد. خشونت و اعتیاد آور بودن بازی پابجی موجب منفعل شدن قشر وسیعی از جوانان شده است.

درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری

بازی های اعتیاد آور ps4

شباهت بازی های کامپیوتری به جهان واقعی موجب افزایش جذابیت این بازی ها میشود امری که به طور ویژه در طراحی پلی استیشن 4 در نظر گرفته شده است. بازی با ps4 به معنای قرارگیری در فضایی حقیقی با بالاترین کیفیت صدا و تصویر است. به همین دلیل خرید این پلی استیشن با اعتیاد به بازی های کامپیوتری همراه خواهد بود. طراحان این پلی استیشن تمامی شرایط ایده آل برای بازی را در نظر گرفته اند. در واقع ساختار دسته ها، کیفیت تصویربه گونه ای است که جسم خستگی را تجربه نمیکند به همین دلیل گیمر میتواند ساعات زیادی را به بازی اختصاص دهد. هر چند که در ایران در اکثر موارد افراد با گوشی خود بازی می کنند.

بازی های اعتیاد آور دوتا (Dota)

یکی دیگر از بازی هایی که میتواند به شدت گیمرها را دچار اعتیاد کند بازی دوتا است. گروهی بودن این بازی سبب شده است که رقابت شخصیت های بازی به دنیای واقعی نیز نفوذ کند به طوری که گیمرها در خارج از بازی نیز به رقابت می پردازند. گرافیک سه بعدی و آپدیت های هفتگی این بازی گیمرها را وادار میکند که زمان بیشتری را (برای کسب امتیاز و بهبود جایگاه خود) به بازی اختصاص دهند.

بازی های اعتیاد آور آیفون

گوشی های آیفون قادرند بازی های کامپیوتری را در سطح بالاتری از سایر گوشی ها پشتیبانی کنند. به همین دلیل دارندگان گوشی آیفون از بازی روان تر و با کیفیت تری بهره مند هستند. با توجه به اینکه میزان دسترس پذیری گوشی آیفون به برنامه های مختلف در ایران محدود است، عرضه کنندگان بازی های کامپیوتری به این نکته توجه ویژه ای داشته اند. به گونه ای که تمامی گیمرها میتوانند به تمامی بازی های کامپیوتری متناسب با مدل آیفون خود دسترسی داشته باشند. در دسترس بودن این بازی ها به معنای فراهم شدن شرایطی برای استفاده از آنها است. به همین دلیل بسیاری از دارندگان گوشی آیفون به بازی های کامپیوتری اعتیاد پیدا کرده اند.

اعتیاد به کالاف دیوتی (Call of Duty)

یکی دیگر از بازی های کامپیوتری اعتیاد آور، بازی کالاف دیوتی است. فضای این بازی هیجانی – تفنگی است و برای نوجوانان بالای 17 سال طراحی شده است. موسیقی متن این بازی موجب افزایش هیجان و جذابیت آن شده است. از طرفی عرضه رایگان و قابلیت نصب این بازی بر روی گوشی همراه، دسترس پذیری آن را افزایش داده است. به همین دلیل میتوان شاهد اعتیاد بسیاری از جوانان و نوجوانان به این بازی بود. روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری به خصوص بازی کالاف دیوتی تنها حذف بازی و خودداری از دانلود مجدد است.

آسیب های روانی اعتیاد به بازی های آنلاین

افزایش پرخاشگری در کودکان

مهمترین مشخصه بازی های رایانه ای آنلاین حالت جنگی اکثر آنهاست و اینکه فرد باید برای رسیدن به مرحله بعدی با نیروهای به اصطلاح دشمن بجنگد. «خشونت» مهمترین محرکه ای است که در طراحی جدیدترین و جذابترین بازی های رایانه ای به حد افراط از آن استفاده میشود و البته بعضی از بازی های رایانه ای ماشین سواری است که آنها را بسیار ساده و راحت به نمایش گذاشته اند که باعث میشود در آینده کودکان به همان نحو برخورد کرده و فکر کنند که همانطور میتوان با رمز تصادف را درست کرد.

افت تحصیلی سرسام آور

عوامل بسیاری باعث افت تحصیلی میشود. شاید بتوان گفت هر چیزی که ذهن دانش آموزان را درگیر و از مسیر آموزش منحرف کند، یکی از عوامل افت تحصیلی است. با خصوصیت هایی که برای بازی های رایانه ای نام بردیم بدون شک آنها از عوامل مؤثر در افت تحصیلی محسوب میشوند. چرا که وقت زیادی از دانش آموز را اشغال میکنند و فکر و ذهن او را درگیر مسائل غیرآموزشی میکنند.

منزوی شدن افراد و روی آوردن به اعتیاد به موارد مصرفی

وقتی کودکان به انجام بازی های رایانه ای مشغول میشوند گذشت زمان را به هیچ وجه احساس نمیکنند و وقتی به خود می آیند که ساعتهای زیادی از وقتشان صرف این بازی ها شده است. تحقیقات نشان میدهد کودکانی که دائماً از بازی ویدئویی استفاده میکنند درونگرا میشوند و در جامعه، منزوی و در برقراری ارتباط اجتماعی با دیگران ناتوان میگردند.

درمان اعتیاد به بازی های آنلاین

آسیب های فیزیکی اعتیاد به بازی های آنلاین

در کنار آثار مخرب روحی بازی های آنلاین رایانه ای، کار با این وسیله مشکلات و عواقب جسمی نیز برای استفاده کنندگان به دنبال دارد:

مشکلات بینایی

چون کودکان در هنگام بازی مدام به صفحه کامپیوتر خود خیره میشوند چشمانشان از نظر بینایی دچار عوارض میشود. به اعتقاد روانپزشکان، کودکانی که به مدت طولانی از رایانه استفاده میکنند در معرض خطر نزدیک بینی قرار میگیرند.

از شدت عوارض جسمانی با رعایت نکات زیر میتوان کاست:

  • فاصله صفحه نمایشگر و چشم کودک، از ۲۸ – ۱۸ اینچ کمتر نباشد.
  • صفحه نمایشگر رایانه بهتر است کوچک باشد.
  • نور صفحه نمایشگر کم باشد.
  • چشمها باید مسلط به صفحه رایانه باشد.
  • روشنایی اتاق به نحوی تنظیم گردد که زنندگی نور صفحه رایانه به حداقل برسد.
  • برای صفحه نمایشگر از پوشش استفاده کنید.

مشکلات اسکلتی بهت آور

مشکلات نواحی مچ، گردن و پشت، کودکانی را که به مدت طولانی از کامپیوتر استفاده میکنند، تهدید میکند؛ زیرا فرد در یک وضعیت ثابت ساعتها مینشیند و در نتیجه ستون فقرات و استخوان بندی او دچار مشکل میشود. همچنین احساس سوزش و سفت شدن گردن، کتف ها و مچ دست از دیگر عوارض کار نسبتاً ثابت و طولانی مدت با رایانه است.

از شدت این عوارض با رعایت نکات زیر می توان کاست:

  • پشت به وسیله صندلی حمایت شود.
  • به عقب زانوها فشار وارد نشود.
  • زاویه بین ساق پا و ران بیش از ۹۰ درجه نباشد.
  • صفحه مانیتور طوری قرار گیرد که کودک در حین بازی به راحتی آن را ببیند و مدام گردنش را به عقب یا جلو خم نکند.
  • تجهیزات مناسب (صندلی راحت، میز ثابت) در محل کار وجود داشته باشد.

علائم هشدار دهنده وابستگی به بازی های کامپیوتری چیست؟

اگر خودتان، دوستان و یا فرزندانتان زیاد با کامپیوتر بازی میکنند و برخی یا همه علائم زیر در او دیده میشود، بدانید که مشکل از حد قابل کنترل گذشته و باید به فکر مداخله جدی در کنترل وابستگی به بازی باشید:

  1. صرف وقت زیاد (بیش از 6 ساعت در روز) و یا اینکه هر بار نسبت به دفعه قبل وقت بیشتری بر سر این بازی ها بگذارد.
  2. احساس هیجان و سرخوشی زیاد در حین انجام بازی کامپیوتری و احساس بی قراری یا تحریک پذیری و یا افسردگی، زمانی که مشغول بازی نیست، به طوری که دوباره به سمت بازی برود.
  3. ناتوانی در دست کشیدن از بازی به طوری که هر بار دیگران باید وارد عمل شوند.
  4. رها کردن فعالیت های ورزشی و اجتماعی به خاطر انجام بازی.
  5. فراموش کردن وظایف تحصیلی یا فعالیت های شغلی.
  6. اختلالات خواب ناشی از بازی بیدار ماندن برای بازی که باعث به هم خوردن زمان خواب و بیداری شود.
  7. دروغ گفتن به دیگران درباره زمانِ صرف شده برای بازی.
  8. بروز خستگی و پرخونی چشم، سردرد، درد ناحیه مچ و ساعد، کمر درد.
  9. فراموش کردن بهداشت شخصی و یا وعده های غذایی.
  10. مکلات شدید با والدین

درمان اعتیاد به بازی های آنلاین

آیا این سوال را از خود پرسیده اید که اگر فرزندانتان را از کامپیوتر و کنسول بازی دور کنید، آنها وقتشان را چگونه خواهند گذراند؟ شخصی که سیگار را ترک کرده و یا رژیم غذایی گرفته است، اگر سیگار یا مواد غذایی همیشه مقابل روی او باشد، شخص مورد نظر میداند برای عدم رجوع کار سختی در پیش دارد و همچنین اگر یک نوجوان معتاد به بازی های کامپیوتری برای انجام تکالیف و کارهای درسی خود نیاز به استفاده از کامپیوتر را داشته باشد، دچار وسوسه خواهد شد.

روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری

در روش درمان اعتیاد به بازی های کامپیوتری روان درمانگر یا تراپیست پژوهشهای ژورنالهای معتبر در ابتدا سلامت روان گیمر را مورد بررسی قرار میدهد. بر اساس نتایج به دست آمده او بهترین شیوه درمان را اتخاذ می کند. در طول درمان فرد می آموزد که چگونه بر وسوسه ها غلبه کند و کنترل زندگی خود را در دست گیرد. با توجه به اینکه اعتیاد به این بازی ها روابط خانوادگی و اجتماعی را نیز تحت تاثیر قرار میدهد لازم است که رابطه درون خانوادگی فرد نیز توسط روان درمانگر مورد بررسیقرار گیرد. بدون شک ماحصل این شیوه درمان توسعه و شکل گیری یک سبک جدید زندگی است.

بازی های آنلاین و اعتیاد به آن

برای رفع مشکل عادت ها چگونه باید عمل کرد؟

تغییر عادت از آنچه که فکر می کنید سخت تر و پیچیده تر است!! جالب آن است که در پژوهش های جدید روند درمان عدت ها بر خلاف روش های گذشته هیچ شباهتی به هم ندارد و آن روش های درمانی در بسیار از موارد شرایط را بدتر میکند. یک نوع برنامه درمانی که مختص نوجوانان است با جدا کردن شخص از محیط زندگی فعلی آغاز میشود. برای مثال اردوی تابستانی یا یک برنامه تفریحی در طبیعت و خارج از شهر که نوجوان را از محیط عادی روزانه خود جدا کند و او را در وضعیتی قرار دهد که دنیای واقعی را تجربه کند. بعد از حضور در فضای جدید، زمان را با فعالیت هایی که از قبل طراحی کرده اید، سپری کند.

فعالیت هایی که در جهت ایجاد و القای اعتماد، توسعه حس شور، اشتیاق و پرورش مهارت های اجتماعی باشد. البته در این زمینه باید این مسئله را مد نظر داشته باشیم که برنامه ریزی درست و انتخاب های مناسب در این راه حل بسیار اثرگذار هستند. در همین روش، فرستادن نوجوانان به چالش های اجتماعی پرجنب و جوش و یا اردوهایی با محیط رقابتی شدید باعث میشود که این عمل نتیجه عکس بدهد و نه تنها اثرگذاری مثبتی نخواهد داشت بلکه اثرات مخربی از خود بر جای خواهد گذاشت. بنابراین استفاده از اردوهای تفریحی و حضور در طبیعت به نحوی که اگر درست و مطابق با نیازهای شخص طراحی و برنامه ریزی شود می تواند موثر باشد.

جایگزین بازی های آنلاین

معمولا جایگزین بازی های آنلاین بر اساس ویژگی های (هیجانی، رفتاری و شناختی) فرد صورت می گیرد در نظر داشته باشید که این ویژگی ها و نوع شخصیت فرد اهمیت زیادی در شکل گیری جایگزین های رفتاری کودک را دارا می باشد. متخصص های روانشناسی با انجام تست های متناسب سعی می کنند شناخت خود را از فرد بیشتر کنند. پیش از انجام تست های شخصیت شناسی مصاحبه ای هم با فرد صورت می گیرد که در شناخت کامل او نقش بسیار پر رنگی دارد و می تواند راهکار مناسب را برای کودک پیدا کند. در آخر در نظر داشته باشید مرحله اول جلوگیری از بازی های آنلاین و در موارد حاد مراجعه به روانشناس بالینی و کمک گرفتن از یک روانپزشک برای حل مشکل می باشد.

آثار منفی استفاده بیش از حد بازی های آنلاین بر فرزندان

  • افزایش احتمال ابتلا به چاقی، حتی چاقی بیمارگون اگر بازی برای مدت طولانی ادامه پیدا کند.
  • افزایش احتمال مبتلا شدن به افسردگی.
  • اضطراب و مشکلات تمرکز مثل ODD و ADHD.

هنگام انجام بازی های آنلاین هیچ حرکتی مشاهده نمی شود و اغلب با خوردن خوراکی های پرکالری همراه است. به علاوه کودکان علاقه ندارند که زمانی برای خوردن وعده های سالم بگذارند و البته بسیاری از والدین غذاهای سالم درست نمی کنند.

3 راه برای کنترل استفاده از بازی های آنلاین

این 3 راهکار تنها برای افراد تازه کار میتواند اثر داشته باشد، پس برای خطرات دیوانه وار بازی های آنلاین هر چه سریع تر با یک روانشناس مشاوره بگیرید.

  1. کامپیوتر را در یک جای مرکزی در خانه به غیر از اتاق شخصی فرزندتان بگذارید به طوریکه بتوانید به راحتی هر زمان که خواستید صفحه نمایشگر را ببینید.
  2. برنامه هایی که رده سنی مناسب برای استفاده از بازی ها و یا سایت ها را نشان می دهند، نصب کنید. این برنامه ها روی تلفن های همراه هوشمند نصب می شوند و به شما می گویند که سایت ها و بازی هایی که فرزند شما استفاده می کند، مناسب سن او هست یا خیر.
  3. زمان استفاده را محدود کنید. برای سنین زیر دو سال هیچ زمانی نباید صرف استفاده از نمایشگرها شود. از دو سال تا ده سال می توانند روزی یک ساعت و بعد از ده سال نهایتاً دو ساعت حق استفاده از اینترنت یا بازی های آنلاین را دارند.

منبع: centerforparentingeducation.org

نظرات کاربران:
متین
پاسخ به این نظر
1402/10/17

من یه پسر 8 ساله دارم معتاد به فوتباله چه فیزیکی چه بازی انلاین چه دیدن فوتبال در تی وی و کلا خیلی پرخاشگره و اگر بهش چیزی بگیم حمله میکنه و میزنه مشکل تیروییدی داره و خب همه میکن بخاطر اونه درمان بدون دارو تاثیر داره

0 0
کورو‌ش کبير 2023
پاسخ به این نظر
1402/7/24

سلام. طرف بازی آنلاین که اصلا نروید که بدبختی تهش. بازی آفلاین باز یکم بهتره البته مدیریت شده. هم پولتون میره هم عمرتون و هم همه چی تون. خلاصه که تز زندگی لذت ببرید. زندگی واقعی. این رو من میگم که هزاران ساعت از وقتش حروم بازی‌ های آنلاین کرده و چندین میلیون پول بی زبون رو صرف خرید آیتم های درون بازی. اگر وقت گذاشته بودم روی مثلا زبان فرانسه یا انگلیسی الان فول بودم اون زبان رو. حیف و دو صد حیف. راه من رو نروید خواهشا. با خانواده‌اتون خوب و خوش باشید.

1 0
علی
پاسخ به این نظر
1402/6/29

دوستان من تقریبا 14.15 ساله هستم. خیلی از بازی های آنلاین رو امتحان کردم. قبلا که فری فایر فیلتر نبود برا اکانتم پول خرج کردم حالا هم به سختی نمیتونم وارد شم و رفتم سراغ بقیه مثل کالاف و حالا با خودم کلنجار میرم و دیگه نمیخام فری فایر بازی کنم ولی دلم نمیاد اکو حذف کنم چون براش پول خرج کردم ولی کسی هم نمیخره چیکار کنم بنظرتون

0 0
محمر رضا
پاسخ به این نظر
1402/6/27

سلام من محمد رضا هستم و به بازی کلش رویال اعتیاد بدی کردک جوری که در محل کارم یه سره بازی میکنم و حواسم به کار و کار کردنم نیست واقعا خودم متنفرم از بازی کردن ولی بازم بازی میکنم نمتونم ازش دست بکش لطفا یکی راهنماییم کنه

0 0
کالاف باز亗
پاسخ به این نظر
1402/5/29

سلام کالاف پلیر هستم و حالم از بازی هایی به غیر از کالاف بهم میخوره صبح تا شب بازی میکنم و فحش میدم و عصبی هستم خسته نیستم از زندگیم راضیم راحتم هم گیم میزنم هم جق میزنم کیف دنیا رو میکنم فقط اگه میخواین گیم رو ترک کنین بکنین ولی کالاف رو ترک نکنین چون پشیمون میشید من خودم یه مدت حذف کرده بودم دیدم نه اینجوری نمیشه همه بازیها تکراری شده و دوباره کالاف رو نصب کردم از کالافنمیشه دل کند چون با بقیه بازیها فرق داره????

0 5
علیرضا
1402/8/6

متاسفم یعنی تا آخرت میخوای گیمو جق بزنی یکم بزرگ شو وقتی یکم زمان گذشت و میخوای واقعی زندگی کنی میفهمی چقد عقبیو می تونستی جلو باشی

1 0
علی
1402/6/5

بخاطر اینکه دیوونه ای

1 0
الي
پاسخ به این نظر
1402/5/25

سلام كاش هر كسي ميتونه كمكم كنه من حدود يكسال و نيم هست كه ازدواج كردم همسرم خيلي بازي ميكنه بعد از يك مشكلي كه براي پاش پيش اومد و يك ماه خونه نشين شد اينجوري شد الان روزها ممكنه در دوز ٢٣-٢٤ ساعت بازي كنه بخوابه و بعد دوباره و سر كار نره و توي كارش هم خيلي سرخورده شده زندگيمون داره از هم ميپاشه چند بار هم قول و تعهد داده كه ديگه بازي نميكنه و پاكشكرده و باز هم منجر به زدن زير حرفش شده و باز بازي ميكنه به مرد ٣٣ ساله هستنو من واقعا نميدونم چكار كنم

2 0
بهزاد
1402/10/12

سلام، منم خودم یه آقای متاهلم که بازی آنلاین پدرمو درآورد جوری که از زندگی و کار افتاده بودم، محل کار تمرکز نداشتم و بخاطر اینکه شغلم بیرون از شرکت بود آزادی عمل بیشتری داشتم و به خودم میگفتم نیم ساعت بازی کنم و یه چایی بخورم و بعدش ادامه کارمو انجام بدم و وقتی وارد گیم میشدم متوجه زمان نمی‌شدم و کارام جوری عقب میموند که گاها خیلیاشو انجام نمی‌دادم، و فرداش دست پیش میگرفتم و قلدری میکردم که سرپرستم فکر کنه ایراد از اونه که بهم گیر میده، نه من...، یه روز دیگه به بن بست خورده بودم، چندتا اخطار گرفته بودم از محل کارم، خیلی از دوستای حقیقیمو از دست داده بودمو جایگزینشون دوستای مجازی شده بودن، پیشرفت زوجهای اطرافمو میدیدم و خودمو میدیدم که همسرم هر روز داره افسرده تر میشه، وقتیو که میتونستم باهاش اندازه نیم ساعت قدم بزنم تا حالش بهتر بشه هم ازش دریغ کرده بودم، خلاصه خیلی آسیب به خودم و زندگیم و همسرم و اعتبار و کارم و اطرافیانم وارد کرده بودم، با خودم وارد جنگ شدم، وقتی فهمیدم که من ذاتا انسان لذت طلبیم، شروع کردم رو این ضعف خودم کار کردم، مثلا از یه خوراکی خوشم میومد خیلی کم میخوردم ازش نسبت به قبل، از سیگار کشیدن لذت می‌بردم، خیلی کم کشیدم نسبت به قبل، از هر چیزی که قبلا لذت میبردم ازخودم دریغ کردم، ولی اصل کاریو پاک کردم، بله، بازیو پاک کردم، ولی پاک کردن کافی نبود، باید مسئله اصلی حل میشد، اونم این بود که من چرا نمیتونم مقاومت کنم مقابل یه لذت، چرا از یه چیزی که خوشم میاد به صورت افراطی نسبت بهش عمل میکنم، چرا کنترلی رو لذت طلب بودن خودم ندارم، جواب این چراها شد یه دفتر دویست برگ که از تاریکترین و دور افتاده ترین نقاط درونم بهش رسیدم، ما باید اون کوچه پس کوچه های درونمونو پیدا کنیم و با نگاهی محتاط‌تر به جزئیات توجه کنیم، انشاالله خوشبخت بشید و خدا همیشه نظرش به زندگیتون باشه.

1 0
ممد
پاسخ به این نظر
1402/4/29

سلام من خودم هر روز با دوستام تراریا یا ماینکرافت آنلاین بازی میکنم و میشه گفت بعد یه مدت دیگه همین کار هم لذتی دیگه نداره وقتی طولانی مدت پشتش میشینی مثلا 4 ساعت بازی میکنیم باهم زیاد حالی نمیده ولی مثلا 2 ساعت بازی میکنیم خیلی حال میده و باعث میشه حوصله آدم سر نره بازی کردن بد نیست ولی زیاد بازی کردن بی معنی بده مثلا 4 ساعت الکی یه کاریو بکنی که چی ؟ ولی میتونی 2 ساعت وقتایی که خسته ای بازی کنی با رفیقات که حال میده بهت

1 0
بازی های آنلاین بازی نکنید
پاسخ به این نظر
1402/2/28

این بازی های آنلاین پدر سلامتی آدم رو در میاره واقعا 1: مشکلات عصبی ایجاد میکنه برای جوان و نوجوان 2: سلامت مغز و چشم رو به خطر میندازه و کمر درد میاره 3: از کار و تحصیل عقب میندازه آدم رو 4:خواب و خوراک رو میگیره از آدم. اعتیاد آوره شدید من زمانی بود حتی نمیرفتم با خانواده شام بخورم به خاطر بازی های آنلاین که الان ترک کردم راحت شدم. بازی آفلاین داستانی بازی کنید مدیریت شده اونم بیشتر از 2 یا 3 ساعت نشه در روز جدی دور بازی های آنلاین رو خط بکشید خیلی به درد نخوره

1 0
وحید
پاسخ به این نظر
1402/2/21

سلام دوستان تنها راه ترک اعتیاد به بازی های کامپیوتری حذف اون بازی از سیستم هستش، چون این بازی ها طوری ساخته شدن که شما ساعت ها ( بالای هفت هشت ساعت) باید بازی کنی و ادامه بدی برای امتیاز گرفتن بیشتر، و صد در صد باعث اعتیاد میشه مثل مواد مخدر... مثل من حذف کنید راحت بشید برید به کار و تحصیل خودتون برسید... منم قبلاً خیلی خیلی اعتیاد داشتم به یه بازی شوتر آنلاین به اسم زو.. که روزی ده ساعت پلی میدادم! از کارم عقب مونده بودم شب ها ساعت ۵ صبح می‌خوابیدم و روزها گیج و خسته بودم تمرکز کاری نداشتم به خاطر این بازی های آنلاین و نمیدونستم چطور روزم شب شد ، از سیستم حذفشون کردم الان راحت به کار و زندگیم میرسم و پیشرفت رو حس میکنم در زندگیم. تنها راهش حذف کردن بازی های اعتیاد آور و آنلاین از کامپیوتره.

5 1
ناشناس
پاسخ به این نظر
1402/2/14

سلام من یه گیمر کالاف هستم که ۲ ساله گیم رو شروع کردم ولی از این مطمعنم که تو این دو سال فقط یک یا دو ماه زندگی کردم چون من اول که بازی رو ریخته بودم روزی ۴ ساعت بازی میکردم ول الان حدودا من بین ۱۶ تا ۲۳ ساعت هر روز بازی می کنم و افت تحصیلی زیادی داشتم لطفا کمکم کنید این بازی رو برای همیشه ترک کنم

2 0
علی
1402/6/5

تنها راهش پاک کردنه اکانتته و پاک کردن خود کالاف چون دیگه انگیزه ای برای ریختن نداری و دیگه نمیریزی

0 0
ابوالفضل
پاسخ به این نظر
1402/1/13

بهتر از این بازی نیست همه این حرف ها هم چرته ادم باید خودش اراده داشته باشه

0 0
یک پدر
پاسخ به این نظر
1401/12/8

پسر من شدیدا وارد دنیای مجازی شده بود من یکسال ازش گوشی و ps گرفتم و الان با زمان معقول گوشی بر گردوندم خودش خوشحاله و دیگه تشخیص میده که بازی فایده ای نداره و حتی به دوستاش هم گفته که حذف کنن

1 0
Mohammad
پاسخ به این نظر
1401/10/27

سلام دوستان. اینایی که این بازیا رو طراحی کردن مافیا هستن. اخه چه گربه ای محض رضای خدا موش می گیره!!! پول این بازیا میره تو جیب یه عده آدم بی شرف که خودشون حتی یه بار اونا روامتحان نمی کنن و به ریش همه ی جوونا هر هر می خندن. اینا دقیقا زندگی و همه ی قابلیت های نسل جوون رو نشون گرفته ن. اگه معتاد به این بازی ها تو خونه دارین در اسرع وقت واسه درمانشون اقدام کنین. خدا به داد هممون برسه و خدا از هر کسی که بازی آنلاین ساخته نگذره.

1 2
فاطمه
1402/6/27

سلام متاسفم برای نوجوان و کودکان و جوانان ما که باید این وقت طلا رو ، فرصت جوانی رو صرف حفظ قرآن و تحصیل و کسب علم کنن متاسفانه این همه استعدادو میریزن سطل اشغالی ، تاسف میخورم ،متاسفانه دشمن خوب کارشو بلده و به هدف زده

0 0
پریسا
پاسخ به این نظر
1401/9/19

سلام پسر من ۱۱ سال داره دو سه سال از زمان ورود این کرونا کالاف بازی کرده الان که ۱۱ سالشه بیچاره شده شبا نمیتونه بخوابه یه نوع توهم داره میگه تو تاریکی به چشمم آدم های سیاه با چشم های پر قرمز که تفنگ تو دستشونه میاد که بعضی هاشون یهو میمیرند تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم

1 1
م.م
پاسخ به این نظر
1401/8/16

به خاطر کارمند بودن برای پسرم وقتی کوچک بود سی دی میخریدم تا وقتی من نیستم ببینه کم کم معتاد کامپیوتر و بازی شد حالا ۲۵ سالشه و همش تو اتاقش بازی میکنه دانشگاه را به سختی تموم کرد کمر و زانوش همش درد میکنه هیچ هیچ هیچ مهارت اجتماعی نداره و مایه خجالت ازتون میخوام اصلا طرف بازی نرید عاقبت نداره به هیچ جا نمی‌رسید و فقط وقت تلف کردنه .ممنون

1 1
علی
پاسخ به این نظر
1401/7/23

سلام دوستان عزیز پسرم کلاس یازدهم هست و به علت اعتیاد به این بازی‌ها بخصوص کال آف دیوتی از نظر درسی افت شدید پیدا کرده مفصل با هم ص کردیم تصمیم گرفته بازی نکنه ولی میگه حذف نمیکنم چون باید روزی یکساعت با دوستانی که بازی میکردم بگیم و بخندیم به نظر شما میشه اینطوری واقعا سراغ بازی‌ها نره یا فقط خودش رو داره گول میزنه البته از امروز صبح که نتونست مدرسه بره این تصمیم رو گرفته لطفا راهنمایی کنید شاد و سربلند باشید

1 0
T.r
پاسخ به این نظر
1401/7/11

تمام زندگیمو این بازی به هم ریخته صبح مدرسه نمیتونم برم چون تازه ساعت ۵ صبح می خوابم اصلا سر کلاس همش خابم میبره گند خورد به زندگیم اهههههه

0 1
امیرحسین
پاسخ به این نظر
1401/6/23

کمکم کنین من خیلی بازی انلاین میکنم

0 0
علیرضا
پاسخ به این نظر
1401/6/10

سلام دوستان من الان ۱۴ سالمه و ۲ ساله که درگیر بازی پابجی شدم و بعد از دوسال که تصمیم داشتم اکانتم رو بفروشم و ارتقاع بدم ، اکانتم رو متاسفانه دزدیدم و خیلی ناراحتم. به نظر شما این فرصت خوبی نیست که من بازی رو برای همیشه بزارم کنار و به ایندم فکر کنن؟ شاید هنوز فرصتی باشه برای حبران کردن ۲ سال بازی کردن.

0 0
پابجی
1401/6/21

هر پی بازی می کنید پابجب بازی نکنید که بد تر از او خودشه تمام زندگیم 10 سال رفت هنوزم نتونستم کاریش کنم!!!!!!

0 0
Adolfazl
پاسخ به این نظر
1401/3/22

من چطور بتونم بازی که دوسال براش وقت گذاشتم رو حذف کنم؟ کسیتون تاحالا این کارو کرده

1 0
ئنتئغفاقل
1401/6/16

من حدود 3 سال واسه یه اکانت وقت گذاشتم ارزشش تقریبا بالای یه تومن بود ولی چون به جیمیلم وصل بود امکان فروششو نداشتم یه روز تصمیم جدی گرفتم و پاکش کردم تا 2 -3 ماهبه خودم فحش میدادم ولی الآن دیگه تقریبا ترک کردم مشکلی هم ندارم

2 0
P.Z NERO
1401/4/6

سلام دادا من خودم الان هم گیم میزنم هم پوکر قمار میکنم هم فیلم میبینم هم خود ارضایی میکنم این وسط ترامادول هم میزنم عشق دنیارو هم میکنم،،،، چی از این بهتر زندگیو سخت نگیر

1 15
نگین
پاسخ به این نظر
1401/3/5

سلام همسر من دو ساله که اعتیاد به بازی کامپیوتری پیدا کرده و روزی بالای ده ساعت بازی می‌کنه. نمی‌خوابه و سر کار نمی‌ره. دو تا فرزند دارم. ولی خودش مشکلش رو قبول نداره و حاضر نیست پیش مشاور بره. معتقده ما اشتباه می‌کنیم و نه حرف و نه دعوا و نه هیچ چیز براش اثر نداره. راه حلی هست برای من؟ همه چیز سخت شده برامون.

0 1
عرفانشونم
پاسخ به این نظر
1401/1/5

تنها راه اینکه از سر بازی ها خلاص بشید اینه که اکانت بازی برای همیشه پاک کنید

1 0
علی
1401/3/16

خیلی ممنون از این راهنمایی خدا خیرت بده من هی دلم میخواد فری‌ فایر رو ترک کنم نمیتونم فکرم به این نرسیده بود عالیییییی هستی

0 0
ماریا
1401/2/3

سلام شوهر من به شدت وابسته گیم کال آف دیوتی شده شب و روز داره بازی می‌کنه حتی سر کار هم نمیره خودم خرج خونه رو میدم واقعا به ستوه اومدم ،حتی به خانواده ش هم گفتم فایده نداره، چیکار کنم؟ ،خدایا بهم صبر بده

0 0
کسری
پاسخ به این نظر
1400/12/12

سلام بچه ها من مامان بابام ولم نمیکنن من از وقتی از خواب پا میشم تا ساعت ۷ ۸ شب به حرف اونا گوش میدم تا بتونم ۲ ساعت با د خوش بازی کنم ولی وقتی ساعت هشت میرم با دوستام بازی کنم هی میگن شب نباید بازی کنی من دیگه خسته شدم از اول روز بازی نکردم جان من بگید چیکار کنم درست شه

1 0
تریمو
پاسخ به این نظر
1400/11/19

من برای اینکه بتونم جم در بیارم بت میزدم حالا هم دارم قمار میکنم هم گیم گیر هر دوش هم افتادم حالا به کسی هم نگفتم ده ملیون بدهی دارم چه خاکی تو سرم کنم

2 0
کسری
پاسخ به این نظر
1400/10/21

سلام من خدارو شکر هنوز 11 سالم هستش ولی باز بعضی روزا با دوستام زیاد بازی میکنم ولی اصلا خودم دوست ندارم خدارو شکر هنوز میتونم درس بخونم و کارای دیگه بکنم من بازی ماینکرافت آنلاین با دوستام میکنم و نمیتونم بذارم کنار اگر بیشتر بازی کنم خودم ناراحت تر میشم هرکی گیم رو اختراع کرده خیلی آدم بدی بوده

1 1
P.p
پاسخ به این نظر
1400/10/10

من کالاف بازی میکنم ولی تموم بشو نیست دیگه خودم تصمیم گرفتم برم مرکز مشاوره مکث که هر جور شده بذارمش کنار برای همیشه نه ۲ ماه

2 1
MTA
پاسخ به این نظر
1400/10/6

واقعن بازی کردن بیشتر از ۲ ساعت در طول روز بدجور زندگی ادم رو داغون میکنه من ۲سال درگیر ی بازی ام بنام MTA که جی تی ار ۵ انلاین هستش واقعا فکر نمیکردم معتاد بازی کردن باشم ولی وقتی این مقاله رو خوندم فهمیدم ک چطور زندگی خودمو نابود کردم داخله این ۲سال اصلا زندگی نکردم الانم ۱۶ سالمه ن میتونم درس بخونم ن ب چیزی علاقه دارم ن ایده ای واسه ایندم دارم تباهم واقعا هیچوقت سمت بازی کردن زیاد از حد نرید بدجور زندگی ادمو نابود میکنه

3 1
BN.TNT
1400/12/24

اصلا اینجوری فکر اتفاقا این دنیا تمام عشقش به گیمش روزی ۱۰ ساعت بازی کنی حالشو ببریییییییی

4 7
مسعود
پاسخ به این نظر
1400/8/16

من25سالمه.بخاطر همین فیلم و بازی لعنتی از عرش به فرش رسیدم.تمام زندگیم نابود شده و افسردگی دارم.

2 2
یک اسکل درس نخون گیم پسند
پاسخ به این نظر
1400/8/9

من کالاف بازی می‌کنم و خیلی وقت بود بازی نمیکردم اما پردم گفته بود سمتش نرم من یک بار داخلش رفتم ۲ دقیقه هم نشد صفحه لود نشده بود اومد و گوشیمو گرفت حالا من بدون گوشی نه میتونم بازی کنم نه هیچ کار دیگه ای تازه نمیزاره با دوستام برم بیرون یا حتی من هر کاری دلم میخواد بکنم تمام دوستان من که ۱۵ سالشونه هم سن منن هم بازی میکنن هم بیرون میرن هم کیفو حالشو میبرن پدر من خسته و کوفته از سر کار میاد میبینه اتاقم نا مرتبه دغدلی تمام روزشو سر من خالی میکنه و همش منو آزار میده

6 1
ساسان
1402/12/18

آفرین بر پدرت، من هم پدرم، ولی در حق پسرم کوتاهی کردم، حالا گیر افتادم

0 0
lpln
1401/5/6

چیزی از دست ندادی بعدا میفهمی ممنون بابات باش

5 1
عرفان
1401/1/31

خب اتاقتو تمیز کن وقتی بازی میکنی نمیفهمی زمان چه تند میگذره برادر من هم محتاج شده و هر روز از صبح میشینه تا شب بازی میکنه یعنی کامپیوتر خواموش نمیشه غذا هم پای کامپیوتر میخوره همش اصبانی هستش

0 1
ابوالفضل
پاسخ به این نظر
1400/6/9

بازی کردن عیبی نداره ولی زیاد بازی نکن که وابسته نشید

4 0
sam
1401/3/14

دوست عزیز اتفاقا بازی خیلی عیب داره از همون اول که آدم شروع می‌کنه ب بازی کردن خیلی کم شروع میشه در حد 5دقیقه ولی پس از گذشت زمان همینطور زیاد میشه و زیاد میشه و زیاد میشه تا حدی که بهش وابسته میشی و نمیتونی ترکش کنی خلاصه همینو بگم که هروی بازی دارین تو رو خدا حذف کنین این بازی ها تمومی نداره نگذارید داخل این بازی ها پیشرفت کنین که اعتیادتون بیشتر بشه اگه بازی دارین هر چه هست حذف کنین اگه به جیمیل وصل هست جیمیلتون رو هم حذف کنین رمزش رو هم پاره کنین بندازین سطل آشغال این پدر سگ ها درک ندارن! آرزوهاتون رو ازتون میگیرن زندگیتون رو ازتون میگیرن و هیچی واستون نمی‌مونه... اون موقع هست که کار از کار گذشته...

5 2
گیم ارگاسم
پاسخ به این نظر
1400/4/16

بازی انلاین شده برای من مثل خود ارضایی الان ۱۶ سالمه و هیچ کاری نمیکنم

2 1
یتحسهستث
1400/6/24

فک کن مث من هم روزی ۹.۱۰ساعت بازی کنی در روز هم ۲بار ج.ق بزنی:/از ۲طرف مغزم دارع مورد عنایت قرار میگیرع

2 3
lion
پاسخ به این نظر
1400/3/26

این بازی تازه فهمیدم که ته نداره

2 2
one night
پاسخ به این نظر
1400/3/23

این بازی عمر منو نابود کرد الان 32 سالمه و فقط میتونم بگم که یک شب تاریکم

3 2
مصطفی
پاسخ به این نظر
1400/3/23

منم وابسته بهشون بودم فقط راهش حذف بازی و خاموشی چند هفته آی گوشی یا کنسوله

8 2
ایمان
پاسخ به این نظر
1399/12/5

سلام دوستان،من فری فایر بازی میکنم حس میکنم از همچی افتادم از همچی همه کس عقبم نمیتونم از بازی جدا شم خیلی سخته شما هم تا جایی ک میتونید بازی نکنید ارزو میکنم اصن با بازی های انلاین اشنا نشده بودم!

17 5
مهران 15 ساله یک معتاد بیخود xD
پاسخ به این نظر
1399/10/3

من اصلا نمیتونم بزارم کنار بازی آنلاین رو

6 11
امیر نوری
1401/6/11

سلام این روش خیلی به من کمک کرد: برای خودت تایم بزار مثلا نیم ساعت صبح . نیم ساعت ظهر . نیم ساعت عصر و نیم ساعت شب مجموئا دو ساعت . سعی کنید بیشتر تلیویزیون و فیلم های جالب ببینی تا بازی های آنلاین رو فراموش کنی اصلا به بازی فکر نکن

1 3
رضا
پاسخ به این نظر
1399/7/13

سلام بچه ها من نزدیک 4 سال پشت هم دارم بازی می کنم اولش فکر می کردم زندگی سعنی گیم، ولی الان از خیلی از دوستام عقب افتادم. تمام سعی خودتونو بکنید که دیگه بازی نکنید.

19 7
کامیار
1401/6/21

هر چی باشه از اعتیاد به قمار که بد تر نیست دوست گلم!!! یه بازیه دیگه

2 5
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ