امروزه مسائل مختلفی روی زندگی افراد تأثیر می گذارد و باعث کاهش علاقه و افزایش تنش ها در زندگی مشترک می شود. از مهمترین این عوامل میتوان به کمبود میل جنسی در خانم ها اشاره کرد. که در این مقاله راه های درمان کمبود میل جنسی در خانم ها بررسی می شود. توجه داشته باشید که نداشتن میل جنسی می تواند یک نشانه از مشکلات جسمانی یا روحی و روانی باشد پس بهتر است حتما به آن توجه ویژه ای کنید.
علت کاهش میل زنان به رابطه جنسی می تواند در بیشتر موارد افسردگی یا خیانت و بی توجهی همسر باشد. درمان بی میلی زنان یا راه های درمان کمبود میل جنسی در خانم ها معمولاً با دارو درمانی یا روان درمانی شروع میشود.
درمان بی میلی زنان به رابطه جنسی یا شدید تر آن یعنی آنورگاسمی (مشکل رسیدن به ارگاسم) به طور خاص یک الی 3 ماه زمان میبرد که این روش با درمان گیاهی بی میلی زنان بیش از چندین ماه طول خواهد کشید داروی کاهش میل زنان به رابطه جنسی SSRI یا بعضی دیگر از ویتامین ها و داروهای روانپزشکی است. دلایل کاهش میل جنسی در مردان و درمان آن نیز در بیشتر موارد با همین فرمول حل میشود.
در مطالعات بین المللی روانشناسیکه توسط محققان صورت گرفته است، مشخص شده است که مردان در روابط عاطفی وابستگی بیشتری نسبت به خانم ها پیدا می کنند. در حالی که خانم ها بعد از اولین ارتباط جنسی برقرار شده، معمولا عاشق طرف مقابل خود میشوند.
این موضوع باعث شده است زمانی که کمبود میل جنسی در خانم ها وجود داشته باشد. عشق و وابستگی نیز برای آنها در زندگی اتفاق نیفتاد و مشکلات زیادی از جمله نارضایتی همسر را در پی داشته باشد.
با توجه به اینکه در زندگی مشترک و روابط زناشویی، لازم است تا زوجین به یک سطح دارای میل جنسی باشند، کمبود این غریزه در هر کدام میتواند باعث کاهش ارتباطات عاطفی و جنسی بین آن ها شود.
iمچنین یکی از موارد بسیار مهمی که به ماندگاری یک ارتباط جذاب می انجامد رابطه جنسی است و افراد به همین دلیل و در بعضی موارد با عنوان دلیل جایگزین علت اصلی که همان نداشتن رابطه جنسی با کیفیت مناسب است از رابطه خارج میشوند.
کمبود میل جنسی امری دائمی و ماندگار نیست و ممکن است در زمان های مختلفی برای هر خانمی روی بدهد. در دسته بندی های مختلفی که برای این مورد انجام شده است، کمبود میل جنسی را به صورت زیر تقسیم بندی نموده اند:
کمبود میل جنسی در خانم ها می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. این دلایل گاهی به دلیل عوامل پزشکی روی می دهند. گاهی نیز حاصل اثرات مشکلاتی هستند که روی روحیه و روان خانم ها تأثیر میگذارند. زمانی که کمبود میل جنسی در خانم ها از حد نرمال بیشتر شود و آن ها هیچ راه حلی برای حل مشکل خود پیدا نکنند، ممکن است رابطه مشترک با همسر خود را از دست بدهند و کار آن ها به طلاق کشیده شود.
اما در بسیاری از موارد دیده شده است که زنان با وجود بی میلی جنسی، اقدام به رابطه و نزدیکی با طرف مقابل خود می کنند. در این حالت ممکن است مشکلات مختلف فیزیکی و روانی برای آن ها به وجود بیاید. از مهم ترین مشکلاتی که خانم ها را در این مورد تهدید می کند میتوان به احتمال ابتلا به اختلالاتی چون واژینیسم، اضطراب، وسواس و افسردگی اشاره کرد.
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
کمبود میل جنسی در همان گام های اول ممکن است درد و نارضایتی خانم ها را در پی داشته باشد. این کمبود میل جنسی ربطی به طرف مقابل و میزان علاقه افراد به همدیگر ندارد و یک بحث و ویژگی کلی در ساختار بدنی خانم ها می باشد که بروز میدهد.
علائم کمبود میل جنسی در خانم ها میتواند خشکی واژن، به هم ریختن زمان دوره های ماهیانگی، بی حوصلگی و پرخاشگری، افسردگی، اضطراب و دعواهای مداوم با همسر باشد. برای ارزیابی دقیق حتما با روانپزشک یا روانشناس سکس تراپ صحبت کنید.
این مورد می تواند برای خانم های مجرد نیز رخ بدهد. در واقع خانم ها توانایی خیال پردازی برقراری رابطه جنسی با جنس مخالف را ندارند. و یا حتی با دیدن تصاویر مختلف تحریک نمی شوند. با توجه به مشکلات پزشکی که در این زمینه وجود دارد، در اولین گام خانم ها باید به یک روانشناس و سپس یک پزشک متخصص مراجعه نمایند تا بتوانند دلایل کمبود میل جنسی خود را پیدا کنند.
در بسیاری از موارد دیده شده است که زمانی که دلایل طلاق از زوجین در دادگاه پرسیده می شود، آن ها عدم تمایل خانم خود نسبت به برقراری رابطه جنسی را بیان می کنند. این عدم تمایل یعنی همواره آقایان باید برای برقراری رابطه جنسی پیش قدم شوند که ممکن است در بسیاری از موارد با مقاومت خانم ها رو به رو شوند.
با توجه به اصول روانشناسی و پزشکی در ارتباط با برقراری رابطه جنسی، شروع این رابطه باید حالت نرمالی داشته باشد. و همواره از طرف مرد یا زن نباشد. زمانی که این موضوع اتفاق میافتد، مرد کم کم احساس نارضایتی پیدا می کند و ممکن است با خودش فکر کند که خانم او دیگر علاقه ای به برقراری رابطه جنسی با او ندارد در حالی که حقیقت چیز دیگری است.
بنابراین آگاهی از کمبود میل جنسی در خانم ها و دلایل مختلف آن می تواند در کاهش تنش ها و اختلافات در زندگی مشترک بسیار تأثیرگذار باشد زیرا میتوان از طریق روش های مختلف آن را درمان کرد. از دیگر علائم کمبود میل جنسی در خانمها می توان به فقدان برانگیختگی جنسی در هنگام مقاربت و نزدیکی با جنس مخالف، کمبود و یا کاهش احساسات تناسلی و غیر تناسلی در هنگام برقراری رابطه جنسی اشاره نمود.
شاید یکی از اصلی ترین و مهمترین دلایل کمبود میل جنسی نسبت به جنس مخالف در خانم ها، افزایش خود ارضایی در میان آن ها باشد. خود ارضایی پدیده ای است که امروزه بیشتر از هر زمانی جوانان و مخصوصاً خانم ها را به دلیل استفاده از قسمت های داخلی دستگاه تناسلی بدن برای انجام این کار تهدید میکند.
زمانی که خود ارضایی در فرد به حالت غیر عادی برسد، فرد دچار مشکلات زیادی می شود و ممکن است نسبت به برقراری رابطه جنسی با افراد دیگر هیچ میل خاصی نداشته باشد. از دیگر دلایل کمبود میل جنسی در خانم ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
کاهش میل حنسی در ماه های بعد از بچه دار شدن یک واکنش طبیعی است. دوره پس از زایمان زمانی است که بدن شما زمان صرف می کند تا پس از بچه دار شدن به حالت عادی برگردد.
این زمانی است که بدن شما دستخوش تغییرات هورمونی و تغییرات فیزیکی می شود که ممکن است منجر به کاهش میل جنسی، لذت و صمیمیت شود.
علاوه بر این، وقف خود و بدنتان برای مراقبت از نوزاد جدید می تواند از نظر جسمی و زوحی بر شما آسیب وارد کند و رابطه جنسی با همسرتان در اولویت شما نباشد. اما پس از اتمام این شرایط و بهبودی کامل، میل جنسی شما باز می گردد.
باید توجه داشت که در بسیار از خانمها شاید نارضایتی جسمانی باعث افت روحیه آنها پس از بارداری شود پس ورزش کردن آنها و تشویق آنها به ورزش ثابت می تواند در بهبود روحیه خانمها بسیار اثر گزار باشد.
با توجه به اینکه کمبود میل جنسی در خانم ها می تواند علل پزشکی و روانشناسی داشته باشد برای درمان آن نیز باید ابتدا آگاهی کاملی از نوع کمبود خود پیدا کرده و سپس با تحقیقات کافی به یک روانپزشک متخصص در این زمینه مراجعه نمود.
هر چند این عامل ممکن است در بسیاری از موارد باعث ایجاد رابطه آقایان با خانم هایی غیر از شریک زندگی خود شود، اما با شناخت کافی از این مسئله و دغدغه های همسر خود میتوان این مشکل را به راحتی برطرف نموده و زندگی شیرینی را در کنار همسر خود ادامه داد.
برای یافتن بهترین درمان برای کاهش میل جنسی باید علت اصلی بررسی شود.
درمان های خانگی خوبی وجود دارد که میتوانید امتحان کنید که ممکن است میل و لذت جنسی شما را بهبود بخشد. در این قسمت چند راهکار ارائه می کنیم:
منبع: goodrx.com
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره اینجامکث می باشد.