مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

داروهای قابل استفاده برای اختلال نعوظ

سحر موسوی 972 بازدید 14 شهریور 1401

اختلال نعوظ (ED) یک بیماری قابل درمان است و داروهای مختلفی مانند سیلدنافیل و تادالافیل میتوانند به شما برای درمان آن کمک کنند. قرصهایی که روی افراد بیشترین تأثیر را دارند به نیازهای فردی و سبک زندگی آنها بستگی زیادی دارد. این داروها عملکرد PDE5 را مختل میکنند؛ آنزیمی که در دیواره رگ های خونی قرار دارد و به کنترل جریان خون کمک میکند. بدن به دنبال برانگیختگی، آنزیم هایی را آزاد میکند که باعث شل شدن رگهای خونی در ماهیچه های صاف میشود و جریان خون بیشتری را فراهم میکند. مهارکننده های PDE5 از تخریب این آنزیم ها جلوگیری میکنند، جریان خون را افزایش میدهند و در نتیجه نعوظ ایجاد میکنند.

توجه به این نکته ضروری است که فرد برای کمک به اختلال در نعوظ یا ED باید بوسیله یک مهارکننده PDE5 برانگیخته شود. ما در اینجا به چیستی اختلال نعوظ و آنچه ممکن است باعث آن شود می پردازیم و بطور مفصل به داروهای رایج PDE5 برای درمان اختلال نعوظ نگاه میکنیم.

پیشنهاد میکنیم انجام دهید: تست آنلاین شخصیت جنسی

اختلال نعوظ چیست؟

اختلال نعوظ زمانی اتفاق میافتد که فرد نتواند برانگیختگی کافی برای مقاربت جنسی داشته باشد یا آنرا حفظ کند. بر اساس یک تحقیق کلی در سال 2022 از این بیماری، اختلال نعوظ در افراد بالای 40 سال شایع است. ED میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در حالی که برخی از افراد ممکن است برانگیختگی را داشته باشند، ممکن است نتوانند آنرا حفظ کنند و ممکن است نتوانند هر بار که میخواهند رابطه جنسی داشته باشند، نعوظ داشته باشند. برخی دیگر ممکن است اصلا نتوانند برانگیختگی و نعوظ داشته باشند.

علل اختلال در نعوظ

سازمان بهداشت جهانی گزارش میدهد که ED بدلیل عواملی مانند خستگی، استرس، اضطراب یا مصرف الکل رخ میدهد. با این حال، کسی که بطور منظم اختلال نعوظ را تجربه میکند باید با پزشک مشورت کند.

دلایل احتمالی اختلال نعوظ طولانی مدت:

نگاهی گذرا به قرص های اختلال نعوظ

همه قرصهای اختلال نعوظ فقط با نسخه در دسترس هستند، بنابراین فرد باید ابتدا با پزشک یا متخصص مراقبت های بهداشتی مشورت کند و علائم را در میان بگذارد.

نمونه هایی از قرص های ED عبارتند از:

مقایسه داروهای خوراکی اختلال نعوظ

1. سیلدنافیل (ویاگرا)

سیلدنافیل (ویاگرا) در درمان اختلال نعوظ رایج است. این دارو همچنین میتواند شرایطی مانند فشار خون ریوی (نوعی فشار خون بالا در ریه ها) را درمان کند. این قرصها در 25 میلی گرم، 50 میلی گرم یا 100 میلی گرم عرضه میشوند. برخی از مزایای مصرف سیلدنافیل برای اختلال نعوظ عبارتند از:

برخی از معایب مصرف سیلدنافیل عبارتند از:

همچنین برخی از عوارض جانبی احتمالی سیلدنافیل وجود دارد، از جمله:

2. تادالافیل (سیالیس)

تادالافیل (سیالیس) با افزایش جریان خون به آلت تناسلی عمل میکند. پزشکان همچنین از این دارو برای درمان فشار خون بالا در ریه ها و بزرگ شدن پروستات استفاده میکنند. برای اختلال در نعوظ، این قرص بصورت خوراکی مصرف میشود.

برخی از مزایای تادالافیل شامل موارد زیر است:

با این حال، تادالافیل معایبی هم دارد که شامل عوامل زیر است:

عوارض جانبی احتمالی تادالافیل:

3. آوانافیل (استندرا)

آوانافیل (Stendra) یکی دیگر از داروهای PDE5 است. این دارو با افزایش جریان خون در آلت تناسلی مانند سایر داروهای هم رده خود عمل میکند. برخی از مزایای آوانافیل عبارتند از:

با این حال، یک نقطه ضعف این دارو این است که در حال حاضر به شکل عمومی در دسترس نیست، که این موضوع آنرا گران تر از سایر داروهای PDE5 میکند.

همچنین برخی از عوارض جانبی احتمالی برای مصرف آوانافیل وجود دارد، از جمله:

4. واردنافیل (لویترا)

مانند سایر داروهای PDE5 برای اختلال در نعوظ، واردنافیل (Levitra) با افزایش جریان خون به آلت تناسلی عمل میکند. برخی از مزایای واردنافیل شامل شواهد و آزمایشهای بالینی است که آنرا مؤثر میدانند. علاوه بر این، بر خلاف آوانافیل، واردنافیل به شکلی مقرون به صرفه تر و عمومی در دسترس است. مضرات آن این است که شروع اثر دارو نسبتاً بیشتر طول میکشد و فرد باید آنرا یک ساعت قبل از فعالیت جنسی مصرف کند. علاوه بر این، واردنافیل در مقایسه با تادالافیل و سیلدنافیل هیچ مزیت منحصر به فردی ندارد.

برخی از عوارض جانبی احتمالی واردنافیل عبارتند از:

قرصهای ED زمانی ایمن و موثر هستند که کسی آنها را تحت نظارت پزشک مصرف کند. افراد در صورت تجربه طولانی مدت ED باید بطور منظم با درمانگر خود در ارتباط باشند. زیرا ممکن است یک بیماری زمینه ای یا عوامل شروع کننده روانی وجود داشته باشد که نیاز به کاوش دارد.

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:

افزودن نظر