مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

درمان کودک دیرآموز به چه صورت است؟

زهرا شاهین 76 بازدید 8 فروردین 1403

ما از اصطلاح کند آموز متنفریم. برچسب زدن به کودکان به هر دلیلی تاسف بار است، اما برچسب زدن به آنها به عنوان کند بودن یا دیرآموز تحقیرآمیز است و این یعنی که آنها به خوبی دیگران نیستند. این در حالی است که راه های زیادی برای مقابله با دیر آموزی وجود دارد. به هر حال، برخی از کودکان به کمک اضافی و آموزش تخصصی تر نیاز دارند تا به آنها امکان یادگیری و رشد بدهد. اولین قدم در برخورد با کودکی که دیرآموز است، یافتن محیط یادگیری مناسب است و همین موضوع میتواند تفاوت زیادی را ایجاد کند. علاوه بر محیط مناسب، یادگیری نحوه ایجاد انگیزه در این دانش آموزان مهم است. ممکن است به عنوان والدین آنها، نیاز به خلاقیت داشته باشید. اما راه های زیادی وجود دارد که می توانید به آنها کمک کنید تا با انگیزه و علاقمند به یادگیری بمانند.

نشانه های کودکان دیر آموز

اگر فکر می کنید فرزندتان درس هایش را دیرتر از همسالانش یاد می گیرد، در اینجا چند نشانه وجود دارد که باید به دنبال آنها باشید:

  1. آنها در توجه کردن در کلاس درس مشکل دارند.
  2. آنها در انجام تکالیف خود اشتباه می کنند.
  3. آنها در درک مطلب مشکل دارند.
  4. به نظر می رسد آنها با وجود اینکه می توانند با صدای بلند متنی را روان بخوانند، اما متوجه مفهوم آن نمی شوند.
  5. اغلب به کمک سایر دانش آموزان یا معلم نیاز دارند تا به آنچه در بحثها و فعالیتهای کلاس میگذرد پی ببرند.

انواع کودکان دیرآموز

پیشنهاد میکنیم انجام دهید: سنجش آنلاین هوش کودک

علائم دیر آموزان

دلایل کندی یادگیری

دیرآموزان اغلب دچار سوءتفاهم می شوند. آنها معمولاً خجالتی و ساکت هستند و با ناامنی دائمی پشت منحنی بودن در کلاس های خود دست و پنجه نرم می کنند.

کندی یادگیری می تواند دلایل مختلفی داشته باشد:

چگونه می توانید با کودک دیرآموز خود کنار بیایید و به او کمک کنید؟

  1. یک منطقه کاری/ تحصیلی آرام فراهم کنید. زیرا حواس پرتی مضر است.
  2. تکالیف و جلسات را کوتاه نگه دارید. باز هم اینجا، موضوع مهم، دامنه توجه است.
  3. در دسترس باشید و به فرزندتان کمک کنید. کمک به این معنی نیست که کار را برای آنها انجام دهید، بلکه به آنها کمک کنید تا با ارائه سرنخ ها، فرآیند یا مفهوم را با سؤالات و مشکلات مشابه تکرار کنند.
  4. سؤالاتی مانند «این کلمه به چه معناست؟» بپرسید. آیا میدانی که چگونه کار میکند؟ و چرا این پاسخ را انتخاب کردی؟
  5. برای فرزندتان بخوانید. خواندن، روشی است ساده و در عین حال موثر برای برخورد با کودکی که دیر یاد می گیرد.
  6. صبور و پایدار باشید. همانطور که قبلاً ذکر شد، صبر بهترین راه برای مقابله با کودکی است که کند یاد می گیرد.
  7. اجازه ندهید که کار خود را رها کنند. در صورت لزوم، استراحت کنید، اما همیشه به کار برگردید و آن را تا پایان کامل کنید.
  8. بیش از حد محافظت نکنید. برچسب زدن به کودک خود به عنوان "دیرآموز" تنها باعث می شود که او بیشتر احساس کندی کند.هرگز به آنها نگویید که نمی توانند کاری را انجام دهند. در عوض، به آنها کمک کنید راهی برای انجام آن در زمان معمول بیابند.
  9. مدافع آنها باشید. با معلمان آنها در ارتباط باشید و مطمئن شوید که فرزندتان از روند سیستم عقب نمی افتد.

درمان دیرآموزی

یادگیری کند، وضعیتی است که بسیاری از کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد. می تواند باعث عقب ماندن کودک از سایر دانش آموزان مدرسه شود و زندگی را برای کودک و خانواده اش سخت کند.خوشبختانه، شما می توانید اقداماتی را برای کمک به فرزندتان در یادگیری سریعتر انجام دهید.

همکاری با معلم فرزندتان یکی از مهم ترین کارهایی است که می توانید انجام دهید تا به او کمک کنید تا سریعتر یاد بگیرد. مطمئن شوید که آنها درک می کنند که فرزند شما چگونه بهتر یاد می گیرد و از آنها بپرسید که آیا منابع یا ابزاری برای کمک به یادگیری بهتر فرزند شما توصیه می شود یا خیر. علاوه بر کار با معلم فرزندتان، مطمئن شوید که هر کاری که می توانید، در خانه برای حمایت از یادگیری او انجام می دهید. مطمئن شوید که آنها هر روز زمان زیادی برای تمرکز روی تکالیف درسی دارند و هنگامی که به نظر می رسد از موضوع یا کاری ناامید یا دلسرد می شوند، آنها را تشویق کنید.

سعی کنید وقتی با یک تکلیف خاص مبارزه می کنید ناراحتی خود را نشان ندهید، این فقط اوضاع را بدتر می کند!در عوض، در مورد اینکه چرا ممکن است چیزی برای آنها گیج کننده یا دشوار باشد صحبت کنید و ببینید آیا چیزی وجود دارد که به درک بهتر آن کمک کند. در نهایت، به یاد داشته باشید که یادگیری کند دائمی نیست! با گذشت زمان و با حمایت از این کودکان در خانه و مدرسه، فرزند شما در نهایت به همسالان خود خواهد رسید.

منبع: sg.theasianparent.com

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:

افزودن نظر