بازگشت به رابطه پس از جدایی موضوعی بسیار مهم است که شاید اطلاعات درست و دقیقی از آن نداشته باشید. هر رابطه ای ممکن است قطع و جدا شود. در این مطلب به موضوع بازگشت به رابطه پس از جدایی می پردازیم.
ممکن است این سوال برای شما پیش آید که فرق بین قطع رابطه با پایان رابطه چیست؟ در هر دو مورد افراد روابط خود را قطع و یا محدود می نمایند اما یک فرق اساسی بین این دو موضوع وجود دارد. قطع رابطه به معنی قطع و محدود کردن روابط با هر کسی می باشد. یعنی شما دیگر مانند گذشته رابطه ای را با فرد مورد نظر ندارید اما ممکن است در موارد ضروری و اتفاقات مهم زندگی پیش او حضور داشته باشید. به طور مثال شما ممکن است با دوستی که قطع رابطه کرده اید در زمان سختی و مشکلات خاص رابطه ای ایجاد نمایید.
در صورتیکه پایان رابطه را با کسی اعلام کرده باشید دیگر هیچگونه ارتباطی وجود نخواهد داشت حتی به صورت محدود، پایان رابطه معمولاً بین زوجین اتفاق می افتد. به طور مثال زن و مردی که از یکدیگر طلاق گرفته اند به احتمال قوی هرگز حتی صحبت مختصری نیز وجود نخواهد داشت. بازگشت به رابطه پس از جدایی معمولاً در این نوع روابط اتفاق می افتد. پایان رابطه به معنی قطع کردن تمام راه های ارتباطی با فرد مقابل می باشد. در مورد بازگشت به رابطه پس از جدایی صحبت خواهیم کرد.
یکی از روابط بسیار مهم در زندگی هر فرد رابطه با دوستان می باشد. هر کسی در هر سنی ممکن است یک یا چند دوست صمیمی داشته باشد. مشکلات و مسائل مختلفی در ارتباطات هر فردی ایجاد گردد. عدم صداقت، خیانت و داشتن افکار متفاوت می تواند باعث قطع رابطه در ارتباط دوستانه شود. بازگشت به رابطه پس از جدایی ممکن است در این نوع رابطه نیز دیده شود. توجه داشته باشید که قطع ارتباط با افراد نزدیک و صمیمی ملزم به دانستن برخی نکات است. احترام و ادب از جمله موارد بسیار مهم در هنگام قطع رابطه می باشد.
اگر به دنبال متن و نامه ای به دوست صمیمی خود هستید که در آن درباره قطع شدن رابطه مطالبی بنویسید، قبل از هر چیز احترام و ادب را رعایت کنید، اصلاً از مطالبی که به دور از ادب است استفاده نکنید. قدردانی درباره رابطه گذشته یکی از مواردی است که حتماً باید مطالبی را درباره آن بنویسید. توصیه می شود حتماً در متن خود دلیل و موضوع قطع رابطه را نیز بیان کنید. بیان کردن این موضوع به فرد مقابل کمک می کند تا اطلاعات درستی درباره دلیل جدایی به دست آورد.
قبل از هر کاری سوال مهمی را از خودتان بپرسید. چرا رابطه شما تمام شده است؟ دلیل قطع رابطه را بدانید. به طور مثال اگر به دلیل خیانت از یک رابطه بیرون آمده اید نباید به خاطر دلایل غیر منطقی به رابطه بازگردید. بازگشت به رابطه پس از جدایی حتماً باید آگاهانه انجام شود وگرنه ممکن است دوباره دچار ضررهای جبران ناپذیری گردید. بنابراین قبل از بازگشت به رابطه پس از جدایی حتماً دلیل قطع رابطه را بررسی کنید. ممکن است دلایلی را پیدا کنید که غیر قابل بخشش می باشد و شروع رابطه به صورت مجدد اشتباه باشد.
برای بازگشت به رابطه پس از جدایی بعد از بررسی دلیل جدایی باید موارد قابل جبران را بررسی نمایید. به طور مثال اگر شما و یا طرف مقابل مرتکب اشتباهی شده است حتماً تصمیم جدی برای جبران را ارزیابی نمایید. در اغلب موارد بازگشت به رابطه پس از جدایی بسیار ناآگاهانه انجام می شود. به طور مثال فرد اصلاً اقدامات لازم برای جبران اشتباه خود را انجام نمی دهد و شما صرفاً به دلیل علاقه عاطفی حاضر می شوید تا فرصت دوباره ای به او ببخشید. پش حتماً قبل از بازگشت به رابطه پس از جدایی موارد مهم را در نظر بگیرید.
متاسفانه در اغلب موارد داشتن اعتیاد عاطفی می تواند افراد را به ماندن در رابطه های سمی سوق دهد. رابطه سمی رابطه ای است که در آن نیازها و احتیاجات جسمی و روانی افراد تامین نمی شود. تحقیر و بی احترامی در این نوع روابط وجود دارد. معمولاً یکی از طرفین صرفاً به دلیل وجود اعتیاد عاطفی به صورت مداوم به فرد مقابل باج می دهد و از او می خواهد تا با او قطع رابطه نکند. بعد از اتمام رابطه قطعاً دچار غم و اندوه زیادی خواهید شد، حس تنهایی در این مواقع می تواند باعث افسردگی در افراد شود.
بعد از رابطه حتماً مدتی را به سوگ بنشینید. این طبیعی است که شما یک روز، دو روز و یا چند روز برای رابطه از دست رفته سوگواری نمایید. ورزش، رفتن به طبیعت، انجام شغل و گذراندن وقت با دوستان بعد از سوگواری می تواند کمک بزرگی برای شما باشد. بازگشت به رابطه پس از جدایی صرفاً به دلیل فراموش نشدن و داشتن اعتیاد عاطفی می تواند ضررهای دیگری را به شما وارد نماید. در اغلب موارد کمک گرفتن از یک مشاور و روانشناس می تواند کمک بزرگی برای بازگشت زندگی به حالت طبیعی باشد.
اگر بازگشت به رابطه پس از جدایی را به صورت مکرر تجربه می کنید یعنی شما بازیچه در رابطه هستید. بازگشت به رابطه پس از جدایی نباید کاری عادی و مکرر باشد. انجام این کار بدین معنی است که شما ارزش و منزلت خودتان را نمی دانید و اجازه می دهید تا فرد مقابل مدام شما را تحقیر نماید. اگر در اولویت طرف مقابلتان نیستید و صرفاً زمانی که او به شما احتیاج دارد رابطه شما صمیمی می شود یعنی شما در این رابطه تنها یک بازیچه هستید. بازگشت به رابطه پس از جدایی حتماً باید به صورت آگاهانه انجام گردد. بهتر است احساسات خود را کنار گذاشته و به صورت کاملاً منطقی دلایل جدایی و بازگشت را تحلیل نمایید. احترام گذاشتن به خود و طرف مقابل در یک رابطه عاطفی موضوع مهمی می باشد.
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره اینجامکث می باشد.