مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

سندرم کلوور بوسی (Klüver-Bucy) چیست؟

ساراناز مقیمی 11670 بازدید 11 بهمن 1400

سندرم کلوور بوسی (Klüver-Bucy) یک اختلال عصبی مغزی بسیار نادر است که با آسیب به هر دو لوب گیجگاهی همراه است و منجر به ناهنجاری در حافظه، عملکرد اجتماعی، جنسی و رفتارهای خاص می شود.

علائم و نشانه های سندروم کلوور بوسی چیست؟

علائم اصلی ممکن است شامل تمایلات دهانی بیش از حد با میل به گذاشتن انواع اشیاء در دهان، هیپرمتامورفوزیس (نیاز به کاوش در همه چیز)، از دست دادن حافظه، تغییرات عاطفی، رفتار جنسی شدید، بی تفاوتی، آرامش، حواس پرتی بینایی و آگنوزیا بینایی (مشکل) باشد. شناسایی و پردازش اطلاعات بصری. اشتهای تقریباً غیرقابل کنترل برای غذا نیز ممکن است مشخص شود. همچنین ممکن است علائم دیگری همراه با زوال عقل (از دست دادن عقل) نیز وجود داشته باشد.

علل ایجاد سندروم کلوور بوسی چیست؟

سندروم Klüver-Bucy نتیجه آسیب به لوب های تمپورال مغز است. این ممکن است نتیجه ضربه به خود مغز یا نتیجه سایر بیماری های دژنراتیو مغزی تومورها باشد، یا میتواند ناشی از برخی عفونت های مغزی باشد، که معمولاً آنسفالیت هرپس سیمپلکس (عفونت ویروسی مغز) است.

جمعیت های تحت تاثیر سندروم کلوور بوسی کدام است؟

سندرم Klüver-Bucy یک بیماری بسیار نادر است که مردان و زنان را به یک اندازه درگیر می کند.

اختلالات مرتبط با سندروم کلوور بوسی چیست؟

علائم زیر می تواند مشابه علائم سندرم کلاوربوسی باشد:

دژنراسیون فرونتوتمپورال یک بیماری عصبی پیشرونده بسیار نادر است که در ابتدا عمدتاً لوب های پیشانی و تمپورال مغز را تحت تأثیر قرار می دهد. مشخصه آن زوال تدریجی عقل با تغییر در رفتار و شخصیت است. حافظه معمولاً در مراحل اولیه بیماری دست نخورده باقی می ماند و نسبت به بیماری آلزایمر سردرگمی کمتری وجود دارد. با این حال، در مراحل بعدی از دست دادن کنترل حرکتی و همچنین سردرگمی و زوال عقل شدید وجود دارد.

بیماری آلزایمر یک اختلال پیشرونده شایع مغز است که بر حافظه، تفکر و زبان تأثیر می گذارد. گروه هایی از پایانه های عصبی در قشر مغز افراد مبتلا به آلزایمر، تحلیل رفته و در عبور سیگنال های الکتروشیمیایی بین سلول ها اختلال ایجاد می کنند. افراد مبتلا به طور فزاینده ای فراموشکار می شوند. با افزایش از دست دادن حافظه، شخصیت، خلق و خو و رفتار نیز تغییر می کند. قضاوت، تمرکز، گفتار و هماهنگی فیزیکی نیز ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد.

سندرم کورساکوف کمبود ویتامین B-1 است که منجر به اختلالات قلبی عروقی، سیستم عصبی مرکزی و محیطی می شود. علائم اولیه سندروم کورساکوف شامل خستگی، تحریک، ضعف حافظه، مشکل در خواب، درد قفسه سینه، ناراحتی شکمی، کم اشتهایی و یبوست است. علائم بعدی عمدتاً قلبی عروقی و عصبی هستند.

شرایطی که فرد را مستعد تشخیص KBS می کند عبارتند از:

درمان های استاندارد سندروم کلوور بوسی

درمان سندرم Klüver-Bucy حمایتی و روانگردان است که ممکن است برای برخی از علائم مرتبط موثر باشد. مطالعات فارماکوتراپی را به عنوان یک روش موثر برای مبارزه با KBS با ادبیاتی در مورد مداخله فیزیوتراپی و مدیریت بسیار پراکنده نشان داده اند. مداخلات دارویی شامل:

منابع: rarediseases.org، physio-pedia.com

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید: