مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

بهترین مرکز روانکاوی در تهران

اینجا مکث 8579 بازدید 30 مهر 1401

پیش از اینکه بدانیم بهترین مرکز روانکاوی در تهران کجاست و چگونه یک روانکاو و یا روان تحلیل گر خوب در تهران را پیدا کنیم، بهتر است بدانیم فرق رویکرد روانکاوی فروید با دیگر رویکردهای روانشناسی در چیست؟ پس در ابتدا رویکردهای روانشناسی را به صورت تیتر وار نام ببریم و سپس شما می توانید هر کدام ازرویکردهای روان درمانی را در قسمت سرچ سایت کپی و پیست کنید تا مقاله کامل به شما نمایش داده شود.

انواع رویکردهای درمانی:

روانکاوی برای چه مشکلاتی مناسب می باشد؟

  1. درمان افسردگی با رویکرد روانکاوی
  2. درمان بعضی از انواع اضطراب
  3. وسواس فکری
  4. انواع اختلالات شخصیت
  5. فوبیا
  6. مشکلات جنسی
  7. آسیبهای عمیق کودکی
  8. اختلالات روانی مانند (اسکیزوفرنی، پارانویید، دو قطبی)
  9. اختلال پس از سانحه مانند (سوگ نزدیکان، سیل، زلزله، تجاوز)

مکانیسم دفاعی والایش چیست و چگونه بر روان تاثیر می گذارد؟

مکانیسم های دفاعی و مکانیسم دفاعی والایش اولین بار توسط پدر روانشناسی دنیا یعنی زیگموند فروید مطرح شدند. هدف فروید از توضیح مکانیسم های دفاعی این بود تا بگوید ایگو، همواره برای محافظت در برابر انواع اضطراب در تلاش است و این کار را توسط مکانیسم های دفاعی انجام میدهد. او معتقد بود که مکانیسم های دفاعی به صورت خودآگاه و ناخوداگاه عمل می کنند.

مکانیسم دفاعی والایش چیست؟ در وجود برخی افراد، امیال و خواسته هایی وجود دارد که قابل پذیرش جامعه انسانی نیست. فرد تمایل شدیدی به انجام یک کار دارد و جامعه آن را نمی پذیرد، بنابراین برای جلوگیری از ایجاد تنش و اضطراب به سراغ مکانیسم دفاعی والایش می رود. به این معنی که خواسته غیرقابل قبول خود را به خواسته ای قابل پذیرش تبدیل می کند. مثلا فردی که به خشونت تمایل زیادی دارد به سمت ورزش های رزمی یا حتی جراح شدن کشیده می شود.

روانکاوی چه فوایدی برای افراد سالم دارد؟

  1. خودآگاهی
  2. بالا بردن خلاقیت
  3. بالا رفتن فعالیت مغز
  4. بهبود زندگی
  5. شناخت دیگران
  6. کاهش مقاومت ها
  7. بهبود ارتباط بین فردی
  8. بالا رفتن پذیرش
  9. موفقیت های کاری

در چه مواردی روانکاوی ممنوع است؟

در بسیاری از موارد منع کاربرد روانکاوی در واقع نقطه مقابل کاربرد آن است. جهت تعیین وقت با مرکز روانکاوی در تهران مکث باما تماس حاصل کنید.

  1. فرد از مشکلات خود ناراحت نیست
  2. فرد کم حرف مناسب روانکاوی نیست
  3. افراد بالای 70 سال برای روانکاوی مناسب نیستند
  4. افراد با بهره هوشی کم
  5. نمی تواند تکانه های خود را کنترل کند
  6. تاب و تحمل ناکامی و اضطراب را ندارد
  7. انگیزه ای برای شناخت خود ندارد
  8. با درمانگر خود رو راست نیست
  9. داشتن اختلال شخصیت ضد اجتماعی
  10. بودن در آشوب بزرگ زندگی در همان زمان

نکته بسیار مهم در انتخاب دکتر روانکاو خوب (اصطلاحاً) این است که بدانیم ما به عنوان مراجع با چه روانشناسی و با چه رویکرد درمانی میتوانیم ارتباط خوبی برقرار کنیم.

مثلاً: اگر ما فردی انتزاعی هستیم و در حرف زدن مشکلی نداریم، کمی خیال پردازیم و در ذهنمان هم همیشه مسائل را تحلیل و بررسی میکنیم روانکاوی برای ما بسیار مفید است. ولی اگر به دنبال راهکار و درمان سریع هستیم رویکردی مانند رفتار درمانی بسیار مناسب تر است. (رفتن دو یا سه جلسه پیش روانکاو و انتظار داشتن نتیجه کاملاً اشتباه است). اگر به دنبال درمان ریشه ایی و اساسی هستیم، میتوانیم به دکتر روانشناسی با رویکرد روانکاوی فروید مراجعه کنیم.

بهترین مرکز روانکاوی در تهران

در واقع مرکز روانکاوی در تهران جایی که روانکاوش چندین سال است که خودش نزد یک روانکاو دیگر تحلیل شده است و در حال حاضر به عنوان روانکاو فعالیت می کند.

اگر ما فردی عجول هستیم، رفتاری داریم که خودمان و یا اطرافیانمان را آزار میدهد و یا دغدغه فکری داریم که برایمان حل نمیشود میتوانیم با مراجعه به یک مشاور روانشناس رفتار درمانگر که البته در این مراجعه هم حداقل نیاز به ۵ جلسه مشاوره ۴۵ دقیقه ایی است، برای حل مشکلمان اقدام کنیم.

بررسی های دقیق در درمان های روانشناسی

اساساً داشتن این بینش در درمان های روانشناسی بسیار مهم است که بدانیم، مسئله ایی که سالها، هفته ها و یا روزها با آن درگیر هستیم با چند جلسه صحبت کردن در مورد آن حل نمیشود و نیاز به بررسی دقیق و موشکافی صحیح دارد و به این فکر کنیم ما میتوانیم سال ها برای خرید کردن های غیر ضروری، سفر رفتن های تکراری و یا رستوران های همیشگی وقت بگذاریم، اما نمیتوانیم برای روانمان و آنچه درونمان ما را آزار میدهد وقت بگذاریم و یا هزینه کنیم.

اگر پوست دستمان کمی تغییر میکرد معمولاً می توانیم مدت ها به دنبال یک متخصص پوست باشیم اما برای روان و احوالمان که هر روز صبح انرژی وجودیمان را تخلیه میکند و یا افسرده ایم و یا حال خوبی نداریم، با بی میلی به درمان بپردازیم.

متخصص روانکاوی در تهران

در واقع این تفکر و اندیشه نیازمند آگاهی و رشد اخلاقی هر فردی در جامعه سالم است که برای روح و روان خود وقت میگذارد تا هم به شناخت دست پیدا کند و هم حال بهتری را تجربه کند. برای شناخت بیشتر سریال روانکاو را مشاهده کنید.

بنابراین روانکاو خوب کسی است که ما به عنوان مراجع حال خوبی را با او تجربه کنیم و ارتباط اولیه مان به عنوان مراجعی که بخواهد ادامه درمان را با آن روانکاو داشته باشد، برقرار شود و بخواهیم که خودمان و روانمان را در شفافیت کامل به روانکاو بسپاریم و از دروغ گفتن به خودمان و یا روانکاو لکانی دست برداریم تا بتوانیم با ساده ترین راه به سمت بهبود و تجربه حال خوب برویم.

روانکاو خوب در جنوب تهران

  1. بتواند این ارتباط مؤثر دو نفره را ایجاد کند.
  2. مراجع را با همکاری خود مراجع به سمت درمان و بهبود ببرد.
  3. مراجعینی داشته باشد که از مراجعه به او خشنود باشند و رضایتشان را هم بیان کنند.
  4. با این که درمان هزینه دارد و اگر مراجعی بدون هزینه بخواهد درمان شود باید مطمئن باشد درمان در او اتفاق نمیافتد (به علت بار روانی هزینه کردن برای روان و سعی خود فرد برای بهبود) اما یک روانکاو خوب میتواند در مواردی با توجه به شرایط مراجع خود، با برخی از مراجعین با صبوری و ملاطفت بیشتری کنار بیاید.
  5. روانکاو حرفه ایی و زبده اگر در هر مرحله از درمان تشخیص دهد که فعالیت او برای مراجعه بهبودی به همراه ندارد و یا اصلاً روانکاوی اصولی نیست که برای مراجعی که تشخیص داده اثر روانی خوبی داشته باشد، باید مراجع را به روانشناس دیگری با رویکرد دیگری ارجاع دهد و از درمان او نیز نزد هر روانشناس دیگری صمیمانه راضی و خشنود باشد.

بهترین روان تحلیل گر در تهران

شاید یکی از متداول ترین سوالات افرادی که به بهتریت روان تحلیل گر تهران و یا مرکز بهترین روانکاوی در تهران چه کسی و چه جایی است. که شما می توانید با خواندن رزومه فرد یا رفتن پیش او اطلاعات لازم را به دست بیاورید. اما ممکن است هر فردی که حتی چندین جلسه به روانکاوی مراجعه کرده باشد نظر متفاوتی از دیگران داشته باشد.

برای دانستن این سوال باید بدانیم هر فردی ممکن است جواب سوال خود و احساس امنیت و آرامش خود را از یک روانکاو به دست بیاورد. مهمترین مسئله در یک درمان موفق ارتباط اولیه بین درمانگر و درمانجو است. اگر این ارتباط اولیه شکل نگیرد ممکن است درمانجو یک روانکاو مافیا را تجسم کند که در مراحل اولیه درمان خود را نصفه و نیمه رها کند و به دنبال یک درمانگر و یا روانکاو دیگر باشد.

ارتباط اولیه یکی از مهمترین اصول درمان است که درمانگر در جلسات آغازین با درمانجو برقرار میکند تا اطمینان و احساس آرامش و اعتماد بین هر دو طرف شکل بگیرد.

نکته ممنوعه در روانکاوی

افرادی که برای روانکاوی مناسب نیستند مراجعینی هستند که در صحبت کردن مقاومت زیادی دارند. ناگفته نماند مراجعینی که به اجبار دیگران و اطرافیان به سمت درمان های روانکاوی میروند قطعاً مقاومت بیشتری نسبت به دیگر افرادی دارند. بنابراین روانکاو به هر میزان که در ارتباط اولیه با مهارت برخورد کند ممکن است درمانجو مایل به برقراری این ارتباط از لحاظ روانی نباشد. و در آخر این قضاوت را داشته باشد که روانکاو او خوب عمل نکرده است.

مدت زمان درمان های روانکاوی

در درمان های روانکاوی کلاسیک دوره های درمانی میتواند گاهاً به یک تا دو سال نیز بیانجامد. زیرا در این رویکر فرد باید مدام تحت درمان باشد. با روانکاو مورد اعتماد خود از تمام مسائل روزمره خود سخن بگوید. اما در درمان های روانکاوی کوتاه مدت که درمانی مناسب برای افرادی است که فرصت کافی برای مراجعه های طولانی ندارند طول درمان از بین تا ۳۰ جلسه متغیر است.

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:

افزودن نظر

نظرات کاربران

امین
13:16 - 22 فروردین 98
سلام جنب مترو قلهک هستین؟