22006198 021

سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(66 رای)
سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی

سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی به مشاوره یا روان درمانی گفته می شود که به درمان یا مدیریت اختلالات جنسی یا انحرافات جنسی (کژ کاری جنسی) می پردازند. در ادامه این مقاله علمی به 37 نکته مهم در مورد انحرافات جنسی و مورد از اختلالات جنسی همراه با تعریف و درمان آنها اشاره میکنیم. اما درمانگر مشکلات جنسی کیست؟ درمانگر یا تراپیست مشکلات جنسی که به آن سکس تراپیست می گویند. سکس تراپی از رویکردهای مختلف درمانی مانند تحلیلی، شناختی و رفتاری (CBT) و (MBCT) رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT) یا رویکردهای دیگر میتواند الگو بگیرد. همچنین در بعضی از موارد درمان بصورت تیمی همراه با روانپزشک و روانشناس بالینی انجام می گردد.

بهترین روانشناس گروه روانشناسی اینجا مکث در سال 1402: بهزاد متین

سکس تراپی چه کمکی به زوجین می کند؟

درمان جنسی می تواند به زوجها در جهت رشد و سلامت جنسی آنان کمک بسیار زیادی کند. با یادگیری عوامل مهم و تاثیرگذار در ارتباط زناشویی مانند شناخت (سلامت جسمی و روحی) از نقاط ضعف و قوت خود آگاه شوند. از دیگر اهداف سکس تراپی یا کلینیک سکس تراپی این است که به افراد و زوج ها کمک کند تا چالش های جنسی و روانی که موجب اختلال در عملکرد جنسی آنها شده است را پشت سر بگذارند و دوباره زندگی جنسی رضایت بخش و دلنشینی را تجربه نمایند. در صورتی که فکر می کنید در کنار مشکلات جنسی، مشکلات دیگری هم دارید می توانید از یک زوج درمانگر کمک بگیرید.

پیشنهاد می کنیم انجام دهید: تست آنلاین شخصیت جنسی

در ادامه به مشکلات رایج در مورد روابط جنسی می پردازیم. در این حوزه بسیاری از عوامل شایع است که پس از چند جلسه درمان بهبودی نسبی صورت می گیرد. در بعضی موارد مشکلات جنسی می تواند ابعاد پیچیده تری داشته باشد که نیاز به درمان بیشتری دارد. نکته مهمی که وجود دارد این است که هر چقدر دیرتر اقدام کنید، مشکل جنسی مزمن تر میشود و درمان آن توسط سکس تراپیست سخت تر میگردد.

اینفوگرافیک سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی

سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی

معمولاً اختلال عملکرد جنسی بسیار شایع است. بطوریکه 43 درصد از زنان و 31 درصد مردان در طول عمر خود انواع اختلالات جنسی را تجربه می کنند. این اختلالات عبارتند از:

در حالتی شدیدتر، انحرافات جنسی یا اختلالات پارافیلیک قرار می گیرند که در این صورت فرد در برخورد با بعضی موقعیت ها، اشیاء و یا تخیلات و تصورات غیر معمول، از نظر جنسی برانگیخته میشود. در این حالت بیشتر از درمان های عمقی و ریشه ای استفاده می شود.

مراجعه به یک سکس تراپیست

پارافیلیا چیست؟

پارافیلیا میل شدید جنسی انحرافی مشخص می باشد و منجر به اعمالی می شود که ممکن است باعث اختلال قابل توجه در عملکرد و همچنین ناراحتی (برای خود و یا دیگران) شود. رفتار پارافیلیک ممکن است به طور متناوب رخ دهد یا ممکن است برای کل زندگی ادامه یابد. برای شروع، پارافیلیا به شکل فانتزی رخ می دهد و رفتار پارافیلیک بعداً در زندگی خود را بیشتر نشان میدهد. اغلب افراد مبتلا به این عارضه به دلیل لذتی که از آن به دست می آورند و در برخی موارد، انگ ناشی از آن، خودشان به دنبال درمان نمی روند. بیماران ممکن است بیش از یک نوع پارافیلیا داشته باشند و بنابراین، ارزیابی کامل آنها برای ارائه مدیریت بهینه ضروری است.

تارخچه پارافیلیا

واژه «پارافیلیا» ریشه یونانی دارد و از دو واژه «پارا» (انحراف) و «فیلیا» (جاذبه) گرفته شده است. در مورد آنچه که باید انحراف جنسی نامیده شود اختلاف نظر وجود دارد که عمدتاً بر اساس عوامل مختلفی مانند میزان رضایت، سن افراد درگیر، میزان ناراحتی ایجاد شده، محل رفتار جنسی، میزان غیرقابل قبول بودن توسط دیگران و غیره است.

  • اصطلاح (سادیسم) از مارکی دو ساد (1740-1814) سرچشمه گرفته است. او چندین بار در یک آسایشگاه روانی قرار گرفت و در نهایت در همانجا درگذشت. با توجه به کتاب های بی شماری که به صورت داستانی نوشت در میان مردم رواج پیدا کرد و بار ها به دلیل همین داستان ها به زندان افتاد. در نهایت بی ثباتی روانی او منجر به این الگوی رفتار جنسی شد که با توجه به اختلالی که خود مارکی دو ساد دچار آن بود اسم اختلال سادیسم از او الگو گرفته شد.
  • همچنین اصطلاح (مازوخیسم) از بارون لئوپولد فون ساکر مازوخ (1835-1895) که منشأ اروپایی داشت، گرفته شد. و او هم با توجه به علاقه جنسی داشتن به خودآزاری اسم این اختلال مازوخیسم نام گزاری شد. در نهایت با انتشار مقالاتی در مورد پارافیلیا در پایان قرن نوزدهم، انحراف جنسی یک وضعیت پزشکی در نظر گرفته شد.

شایع ترین پارافیلیا چیست؟

  • پدوفیلیا (تمرکز جنسی بر کودکان)
  • نمایش گرایی (قرار گرفتن اندام تناسلی در معرض غریبه ها
  • فضول گرایی (مشاهده فعالیت های خصوصی قربانیان ناآگاه)
  • فرورفتگی یا مالش دوستی (لمس کردن یا مالیدن به یک فرد ناراضی)

فتیشیسم (استفاده از اشیای بی جان)، مازوخیسم جنسی (تحقیر یا اجبار به رنج)، سادیسم جنسی (تحقیر یا رنج) و اختلال ترنسوستیک (تقاطی لباس های متقابل تحریک کننده جنسی) کمتر رایج هستند. همچنین دسته ای از پارافیلیاها - معروف به سایر اختلالات پارافیلیک مشخص - وجود دارد که شامل رفتارهایی می شود که با تشخیص های ذکر شده قبلی پوشش داده نمی شدند.

مانند مواردی که شامل:

  • علاقه جنسی به اجساد
  • ادرار خواهی
  • مدفوع خواهی
  • تنقیه
  • تماس های تلفنی زشت به افراد ناشناس.

آیا پارافیلیا در مردان بیشتر از زنان رخ می دهد؟

احتمال ابتلا به پارافیلیا در مردان بسیار بیشتر از زنان است. برخی از پارافیلیاها، مانند اختلال نمایشی، اختلال فروتوریستی، اختلال پدوفیلیک، و اختلال فتیشیستی، شواهد کمی دال بر درگیر شدن زنان در سطح تشخیصی در آنها وجود دارد. یکی از پارافیلیایی که در زنان به تعداد قابل توجهی (نسبت به سایر پارافیلیاها) ظاهر می شود، مازوخیسم جنسی است.

در بیش از 90 درصد موارد (و 99 درصد در اروپا)، مجرمان جنسی پارافیلیک مرد هستند.

اگر شما نیز به هر یک از اختلالات جنسی و یا انحرافات جنسی نام برده شده مبتلا بوده و قصد دارید این مشکل را برطرف نمایید بهتر است در این مقاله همراه ما باشید تا بتوانید با استفاده از مطالب گفته شده در ادامه اقدام به درمان انحراف جنسی و یا درمان اختلال جنسی خود آگاهی پیدا کنید. ابتدا به مطالعه روش هایی برای سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی پرداخته و سپس به بررسی درمان اختلال جنسی می پردازیم:

1. پدوفیلیا یا بچه بازی Pedphilic Disorder

پدوفیلی نوعی مشکل روانی است که اگر بخواهیم آن را بصورت فارسی ترجمه کنیم، ترکیب «بچه باز» بدست می آید. انجام فعالیت جنسی با افراد کمتر از 13 سال از جمله شایع ترین و همچنین خطرناکترین انحرافات جنسی است که می تواند اختلال PTSD را برای آن بچه در آینده ایجاد کند. روان درمانی شناختی و هیپنوتراپی از جمله روش های درمان انحراف جنسی بچه بازی می باشند. علاوه بر روان درمانی، استفاده از برخی داروها نیز که حتماً باید با تجویز یک روانپزشک متخصص مصرف شود، از جمله راهکارها برای درمان این نوع از انحراف جنسی می باشد. منظور از داروهای مؤثر برای درمان این داروها میباشد:

  • داروهای آنتی آندروژن (برای کم کردن میل جنسی)
  • مدروکسی پروژسترون استات
  • همچنین لوپرولید استات.

2. دید زنی Voyeurism

دید زنی، تماشاگری جنسی یا همان چشم چرانی (Voyeurism) به معنای اشتغالات ذهنی مکرر به همراه تخیلات و کارهای مربوط به چشم چرانی کردن است. وقتی دیگران در حال تعویض لباس بوده و یا به هر دلیلی برهنه هستند، فرد مبتلا از تماشای آنها لذت می برد. برای درمان انحراف جنسی دید زنی راه حل های مختلفی وجود دارد که از جمله آن میتوان به درمان های روانکاوی، الکتروشوک درمانی ETC و طرحواره درمانی اشاره کرد. اما این نکته فراموش نشود که درصد موفقیت برای درمان در هیچ یک از موارد گفته شده مشخص نیست.

برخی از روانشناسان و روانپزشکان متخصص دنیا در اینباره برای درمان انحراف جنسی دید زنی استفاده از پورنوگرافی را برای کنترل اولیه توصیه می کنند. در این روش در حقیقت تمرکز فرد مبتلا را از تماشاگری جنسی واقعی تغییر داده و به تماشای فیلم های پورن تغییر می دهند. اما این روش درمانی چندان مناسب نمی باشد، چرا که ممکن است فرد به این فیلم های پورن اعتیاد پیدا کند.

3. عورت نمایی

در عورت نمایی فرد میل زیادی دارد که اندام های تناسلی خود را به افراد غریبه نشان دهد. برای درمان عورت نمایی روش های چند جانبه ای مورد استفاده قرار می گیرند که درمان روان شناختی موج سوم و دارو درمانی از جمله این روشها می باشد.

  1. درمان روانشناختی: در این روش بطور مثال فرد مبتلا باید تصور کند که دوستان، خانواده و آشنایانش او را در هنگام نمایان کردن اندام های تناسلی اش می بینند. این تصور سبب احساس شرم و خجالت در وی شده و سبب می شود تا به مرور زمان تغییر شناختی در فرد رخ دهد.
  2. دارو درمانی: دارو هایی همچون پاروکستین (پاکسیل) می توانند رفتار های ناخودآگاه و بی اختیار عورت نمایی را کاهش دهند.

4. سادیسم جنسی

سادیسم نیز یکی دیگر از انواع مشکلات جنسی است که روش هایی همچون روان درمانی و هیپنوتیزم برای درمان آن وجود دارند. علاوه بر دو مورد گفته شده، اقدامات دیگری نیز وجود دارند که برای درمان انحراف جنسی سادیسم مورد استفاده قرار می گیرند:

  • خویشتن داری
  • ورزش
  • مطالعه و بالا بردن میزان آگاهی
  • از بین بردن افکار نامعقول جنسی
  • ازدواج عاقلانه
  • برقراری ارتباط با افراد سالم و مثبت اندیش

5. مازوخیسم

مازوخیسم به معنای صدمه زدن و آسیب رساندن فرد مبتلا به خودش در رابطه با مسائل جنسی میباشد. متاسفانه تعداد زیادی از روانپزشکان معتقدند که برای درمان انحراف جنسی مازوخیسم هیچ روش مناسبی وجود ندارد. اما برخی دیگر نیز معتقدند روش هایی همچون هیپنوتراپی یا هیپنوتیزم درمانی و روان درمانی می توانند برای درمان اختلال مازوخیسم موثر باشند.

6. مرده خواهی Necrophilia

Necrophilia اصطلاحی است که از کلمات یونانی philios (جذب به/ عشق) و nekros (جسد مرده) گرفته شده است و شامل کشش جنسی به بدن مرده است. تظاهر به اعمال یا خیالات نکروفیک. آن ها نکروفیلی واقعی را از شبه کروفیلی تشخیص می دهند و نکروفیلی واقعی را به سه نوع طبقه بندی می کنند:

  • قتل نکروفیلی
  • نکروفیلی «معمول»کلاسیک
  • فانتزی نکروفیلیک

به نظر می رسد که (روان پریشی، عقب ماندگی ذهنی و سادیسم ذاتی) در افراد مرده خواه وجود داشته باشند. شایع ترین انگیزه نکروفیلی داشتن یک شریک غیر مقاوم و طرد نشده است. نکروفیل ها اغلب مشاغلی را انتخاب می کنند که آنها را در تماس با اجساد قرار می دهد. با این وجود، برخی از مرده خواهان که دسترسی شغلی به اجساد داشتند، دست به قتل زدند. مضامین روان پویایی، مکانیسم های دفاعی و درمان این اختلال نادر مورد بحث و تحقیق است. اما رویکردهای هیپنوتیزم درمانی و روانپویشی برای درمان این انحراف تا حدودی موثر اعلام شده است.

سکس تراپیست و درمان مرده خواهی

7. مبدل پوشی Transvesit Disorder

مبدل پوشی به این معناست که فرد از لباس هایی که مختص به جنس مخالفش می باشد استفاده کرده و آنها را بپوشد. رایج ترین روش درمان انحراف جنسی مبدل پوشی، هیپنوتیزم درمانی به همراه روان درمانی میباشد. چرا که از این طریق فرد مبتلا می تواند دلایل به وجود آورنده انحراف جنسی خود را پیدا کرده و آن را مهار کند. هیپنوتیزم درمانی سبب می شود تا عزت نفس فرد بالا رفته و راه های بهتری را برای ارضای نیاز جنسی اش انتخاب کند.

8. مالش دوستی Frotteuristic Disorder

برای درمان انحراف جنسی مالش دوستی از شیوه های درمانی شناختی - رفتاریCBT و دارو درمانی استفاده می کنند.

  1. درمان شناختی - رفتاری: این نوع از درمان میتواند به فرد مبتلا کمک کند تا محرک ها را به راحتی شناسایی نموده و سپس به او یاد می دهند تا مهارت هایی که دارد را از طریق روش های بهداشتی بهتری مدیریت نماید.
  2. دارو درمانی: داروهای مختلف زیادی وجود دارند که برای کنترل کردن هورمون های جنسی تستوسترون و استروژن مؤثر بوده و سبب کاهش میل جنسی افراد می شوند.

9. حیوان خواهی zoophilia

داشتن علاقه به برقراری رابطه با حیوانات با عنوان زوفیلیا شناخته می شود. روش های مختلف سکس تراپی، درمان های حمایتی و درمان های شناختی - رفتاری از جمله راهکارهایی هستند که برای درمان این نوع از انحراف جنسی بکار گرفته می شوند.

10. اعتیاد جنسی

اعتیاد جنسی نیز همچون سایر اعتیادها قابل درمان می باشد، به شرطی که فرد مبتلا اراده کافی را برای درمان انحراف جنسی خود داشته باشد. از جمله راه های درمان اعتیاد جنسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پرهیز جنسی؛
  • تقویت اراده و قدرت با کمک خداوند؛
  • کار کردن روی معنویت؛
  • داشتن دوستای سالم و پاک؛
  • شناسایی و سپس از بین بردم عواملی که سبب ایجاد اعتیاد جنسی می شوند، همچون استرس، زیاده خواهی، ناامیدی.
  • رواندرمانی شناختی و طرحواره درمانی

11. فتیش های جنسی ناخواسته

در اغلب اوقات فتیش آسیبی ایجاد نکرده و اقدام به درمان آن چندان ضروری نمی باشد. اما اگر این موضوع سبب ایجاد ناراحتی، دعوا و اختلال در روابط زناشویی شود، بهتر است هرچه سریع تر درمان شود. ترکیب رفتار درمانی شناختی به همراه دارو درمانی می تواند برای درمان فتیش های جنسی موثر باشد. اما اگر آن فتیش جنبه پارافیلیا پیدا کند نیاز به کمک گرفات از یک سکس تراپی بلند مدت لازم است.

12 هرزه درایی scatologia

scatologia، همچنین به نام Coprolalia، عمل جنسی منحرف است که در آن لذت جنسی از طریق استفاده اجباری از زبان زشت به دست می آید. فرد مبتلا معمولاً خواسته های خود را از طریق تماس های تلفنی زشت و معمولاً با غریبه ها برآورده می کند. چنین برخوردهای تلفنی ممکن است برای گیرندگان بسیار ترسناک باشد، و این واکنش ممکن است در برانگیختگی اسکاتولوژیست، که اغلب در حین تماس خودارضایی میکنند، نقش داشته باشد. برخی از گرافیتی های جنسی نیز ممکن است به این انحراف مرتبط باشند.

یک بیماری نامربوط، استفاده اجباری از زبان زشت، با اختلال عصبی معروف به سندرم تورت مرتبط است. ژ معمولاً از دیدگاه روانپزشکی به عنوان پارافیلیا طبقه بندی می شود. این اختلال در DSM-5 به عنوان یک اختلال پارافیلیک مشخص شده دیگر طبقه بندی شده است. اصطلاحات روانپزشکی مرتبط (مانند coprophonia) در استرالیا، ایالات متحده و آلمان ابداع شد. بیشتر ادبیات مربوط به آمریکای شمالی است. از دیدگاه گیرنده تماس، تماس های ناپسند ممکن است نوعی آزار جنسی، تجاوز یا هر دو تلقی شود.

جمعیتی که معمولاً تماس های تلفنی زشت را مرتکب می شوند از سنین ۱۲ تا ۱۶ سال و میانگین سنی ۱۴ سال متغیر است. چون قبلاً مرتکب سوء استفاده جنسی شده است. تماس گیرندگان فحاشی اغلب مرد هستند، احساس ناکافی بودن می کنند، احساس انزوا دارند، در برقراری روابط مشکل دارند و تماس های تلفنی زشت را تنها راهی برای ابراز احساسات جنسی می دانند. یکی دیگر از مزاحمت های تلفنی برای مراکز مشاوره روانشناسی که در مورد پارافیلیا می نویسند رخ می دهد و گروه روانشناسی اینجا مکث شاید هر چند روز یک بار بارها توسط افراد ناشناس مورد اسکاتولوژی تلفنی قرار می گیرد.

درمان مشکلات جنسی

روش های درمانی پدوفیلیا

بیشتر درمان های دارویی پارافیلیا که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرند، سروتونین و تستوسترون/دی هیدروتستوسترون را به عنوان هدف خود دارند. روان درمانی شناختی و رفتاری باید در همه مراجعان آغاز شود. در افرادی که در معرض بالاترین خطر ارتکاب مجدد جرم هستند، روان درمانی باید همزمان با دارودرمانی آغاز شود زیرا ترکیب آنها در مقایسه با تک درمانی (به ویژه در کودکان پدوفیل) با نتایج بهتری همراه است. در مراجعانی که مرتکب پارافیلیای غیر «دستی» یا خشونت آمیز می شوند و کسانی که در معرض خطر کم ارتکاب مجدد هستند، تک درمانی های سروتونرژیک (مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین [SSRIs] یا داروهای ضدافسردگی سه حلقه ای) انتخاب های معقولی هستند (SSRI ها ترجیح داده می شوند).

نتیجه گیری: اگرچه پیشرفت هایی در درمان اختلالات جنسی پارافیلیک و غیرپارافیلیک حاصل شده است، اما کار زیادی برای انجام باقی مانده است. توسعه داروهای خاص تر، مؤثرتر و قابل تحمل تر برای این اختلالات باید به عنوان برنامه ای مهم حمایت بیشتری از سوی منابع دولتی و صنعت داروسازی دنیا شناخته شود. مطالعات بالینی انجام شده تا به امروز عمدتاً طراحی ضعیفی داشته اند.

1. درمان اختلال جنسی نعوظ

درمان اختلال جنسی نعوظ با توجه به عوامل ایجاد کننده آن متفاوت می باشد. موارد ذیل از جمله روش های درمان اختلال جنسی نعوظ می باشند:

  • با توجه به تشخیص و الزام دستور روانپزشک معمولا از دارو های آلپروستادیل (کاورجکت)، تستوسترون (آندرودرم)، آوانافیل (استندرا)، تادالافیل، سیلدنافیل (ویاگرا)، واردنافیل (لویترا) برای درمان نعوظ موثر می باشند که البته گاهی ممکن است این داروها در برخی از افراد عوارضی نیز داشته باشند؛
  • دارو های گیاهی: DHEA، آسپاراگوس راسموسوس، L آرژینین، جینسنگ، یوهیمبی (خارج از علم روانپزشکی و روانشناسی)؛
  • ماساژ پروستات که نیاز به راهنمایی پزشک دارد؛
  • طب سوزنی که نیاز به متخصص مربوطه را دارد؛

2. میل جنسی ضعیف

در حالت اول با کمک پزشک برای درمان اختلال جنسی ضعیف (کاهش میل جنسی) بسته به میزان و علت بروز آن روش های مختلفی وجود دارد. رایج ترین درمان برای کاهش میل جنسی، استفاده از ژلی است که فرد باید بصورت موضعی بر روی پوستش بمالد. تزریق بصورت یک مرتبه در هفته، قرص هایی که زیر پوست ایمپلنت می شوند و همچنین چسب های قرص مانندی که در لثه های بالایی کار گذاشته می شوند نیز برای درمان اختلال جنسی از جمله میل جنسی ضعیف مؤثر می باشند. قرص ها و تزریق های انجام شده سبب می شوند تا سطح تستوسترون برای مدت چند روز افزایش یابد. ژل ها اغلب اوقات به مدت یک تا دو هفته سبب بالا رفتن میزان سطح تستوسترون می شوند.
در حالت دوم؛ با کمک سکس تراپیست، احتمالا نیاز به درمانهای عمیق تر و ریشه ای تری است که علت آن روانشناختی می باشد.

3. اختلال جنسی عدم علاقه مندی جنسی

از جمله مهمترین و اصلی ترین مشکلاتی که تعدادی از زوج ها در زندگی زناشویی با آن روبرو میشوند، بی میلی جنسی یکی از آنها (زن یا مرد) نسبت به یکدیگر است. این موضوع می تواند به مرور زمان سبب نابودی و از بین رفتن زندگی مشترک زوجین شود. گاهی اوقات ممکن است بی میلی جنسی ریشه در اختلافات میان زوجین داشته باشد. در این مواقع درمان اختلال جنسی گفته شده تنها از طریق صحبت و حل اختلافات صورت می پذیرد. درمان شناختی - رفتاری و یا کمک از متخصص زوج درمانی با مهارت سکس تراپی می تواند تاثیر بسیار خوبی بر روی افکار منفی گذاشته و علاقه جنسی وی را دوباره به او بازگرداند. در نهایت برای درمان اختلال جنسی که بی میلی را به همراه داشته باشد دارو هایی نیز به فرد مبتلا تجویز می شود.

4. اختلال جنسی انزال زودرس

برای درمان اختلال جنسی انزال زودرس از سه روش کمک گرفته می شود.

  • درمان های موضعی

استفاده از کرم های بی حس کننده (ژل لیدوکابین) و یا اسپری های بی حس کننده یکی از رایج ترین راه های درمان اختلال جنسی و زود انزالی می باشد. علاوه بر این استفاده از کاندوم تاخیری نیز میتواند برای درمان زود انزالی موثر باشد.

  • درمان های دارویی

دارو هایی همچون مهار کننده بازجذب سرتونین و دوپامین همچنین داروهای ضد افسردگی می تواند در درمان این اختلال موثر باشند. مانند بوپروپیون.

  • درمان های رفتاری

سالم ترین و موثرترین روش درمان این روش رفتاری درمانی می باشد.

5. اعتماد به نفس پایین

برای درمان اختلال جنسی های مختلف روش های گوناگونی وجود دارند. اعتماد به نفس پایین نیز می تواند در دسته این اختلالات قرار بگیرد. اگر شما نیز از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستید، بهتر است موارد رو به رو را برای درمان انجام دهید:

پیشنهاد می کنیم بخوانید: اعتماد به نفس پایین در ارتباط جنسی
  • به کارهایی که به آنها علاقه دارید توجه کنید
  • به هیچ وجه خود را با دیگران مقایسه نکنید
  • حتماً ورزش کنید
  • افکار مثبت داشته باشید.

درمان اختلالات جنسی توسط سکس تراپیست

6. اختلال جنسی عدم پاسخ به محرک های جنسی

مراجعه نزد یک روانپزشک متخصص و حرفه ای جهت درمان اختلال جنسی موجود در افراد بسیار ضروری می باشد. اگر فردی به اختلال عدم پاسخ به محرک های جنسی مبتلا باشد، اولین قدم برای درمان مراجعه نزد یک روانپزشک متخصص خوب و حرفه ای است. در طول درمان روانپزشک با وی صحبت کرده و سعی می کند مشکل او را به مرور زمان از طریق راه حل های مختلفی که پیشنهاد میدهد از بین ببرد.

7. ناتوانی در رسیدن به ارگاسم

استروژن درمانی بر عملکرد مغز و در نهایت خلق و خوی فرد که از جمله عوامل مستقیم بر روی پاسخ های جنسی هستند اثرات مثبتی گذاشته و سبب بهبود در رابطه جنسی فرد می شود. استروژن درمانی موضعی در مدل های کرم واژینال و یا شیاف می باشد که در واژن قرار داده و یا مالیده میشوند تا جریان خون افزایش یافته و رسیدن به ارگاسم در زنان به مشکل برنخورد. خودارضایی نیز می تواند در خانم ها و حتی آقایان برای رسیدن به ارگاسم موفق باشد، اما همیشگی نیست؛ چرا که تنها همسر وی می تواند او را در کنار لذت جنسی به آرامش نیز برساند.

8. اختلال جنسی میل جنسی بیش از حد

برای درمان میل جنسی بیش از اندازه و کاهش آن، راه های مختلفی وجود دارند که فرد باید آنها را انجام دهد. از جمله این راه ها عبارتند از:

  • تغییر دادن رژیم غذایی به گونه ای که در کاهش میل جنسی موثر باشد؛
  • فعالیت های سرگرم کننده و وقت گیر؛
  • دور شدن از محرک های جنسی؛
  • استفاده از دارو های ضد افسردگی، ضد تشنج، آنتی آندروژن هابه تجویز دکتر.
  • رواندرمانی و مشاوره فردی

9. ناتوانی در کنترل رفتار جنسی

برای درمان اختلال جنسی این نوع، روش های زیر مؤثر می باشند:

  • مدیریت اضطراب
  • بازسازی روابط
  • پیدا کردن رفتار های جایگزینی که آثار مخرب کننده کمتری داشته باشند،
  • شناسایی و رفع محرک های افکار جنسی و یا رفتارهای جنسی جبری.

10. افکار جنسی ناراحت کننده

مشاوره روانشناسی و هیپنوتیزم درمانی (هیپنوتراپی) برای درمان اختلال جنسی افکار ناراحت کننده موثرترین و اصلی ترین روش می باشد. علاوه بر روش گفته شده، فرد مبتلا می تواند برای درمان این افکار مدام به جنبه های مثبت زندگی و رابطه جنسی با همسرش فکر کرده و اجازه خطور افکار منفی را به ذهن خود ندهد.

11. نزدیکی دردناک

برای درمان نزدیکی دردناک توسط روانپزشکان راه حل های مختلفی وجود دارند:

  • درمان دارویی
  • انجام مشاوره برای درمان
  • تغییر رفتار جنسی

12. واژینیسموس

برای درمان اختلال جنسی واژینیسموس نیز روش های مختلفی وجود دارد:

  • روان درمانی و هیپنوتیزم
  • ورزش های کنترل عضلات کف لگن
  • مراجعه نزد یک پزشک متخصص زنان
  • ریلکسیشن.
  • کاهش حساسیت به دخول در واژن.

ذهن آگاهی و درمان مشکلات جنسی

درمان مبتنی بر ذهن آگاهی برای مسائل جنسی، یکی از مهمترین تغییرات در این زمینه بوده است. بیش از نیم قرن از زمانی که محققان مشهور مسائل جنسی ویلیام مسترز و ویرجینیا جانسون تحقیقات پیشرو خود را در مورد جنسیت و اختلال عملکرد جنسی آغاز کردند، می گذرد. جنیفر ونسیل، روانشناس و درمانگر جنسی می گوید که این کار پایه و اساس درمان جنسی مدرن را ایجاد کرد و برخی از تکنیک هایی که آنها در دهه 1960 توصیف کردند، هنوز هم در حال استفاده هستند. بیشتر روانشناسان اعتقاد دارند آنها به دلایلی از پیشروترین افراد در زمینه خود بوده اند.

با تکیه بر ابزارهای توصیف شده توسط مسترز و جانسون، نسل جدیدی از محققان روش های جدیدی را برای مشاهده جنسیت و روش های ابتکاری برای درمان مشکلات جنسی، از جمله مسائل مربوط به برانگیختگی، میل، درد و ناتوانی در ارگاسم، شناسایی کرده اند.

مداخلات مبتنی بر ذهن آگاهی

درمانگران جنسی از روش های مختلفی برای درمان اختلالات جنسی استفاده می کنند. علاوه بر تکنیک های ارائه شده توسط مسترز و جانسون، ابزارهایی مانند درمان شناختی - رفتاری (CBT)، درمان مبتنی بر هیجان و تکنیک های ارتباط زوجین، پایه های اصلی درمان مشکلات جنسی هستند. اکنون بسیاری از درمانگران جنسی می گویند که رابطه جنسی مبتنی بر ذهن آگاهی به عنوان یک مداخله مؤثر شناخته می شود. پترسون می گوید «درمان های مبتنی بر ذهن آگاهی هیجان انگیز هستند زیرا هم مؤثر هستند و هم به طور گسترده برای بسیاری از انواع مشکلات جنسی کاربرد دارند». ذهن آگاهی بطور گسترده ای برای مشکلات برانگیختگی و میل، درد هنگام دخول، عدم ارگاسم و مشکلات جنسی به دلیل شرایط پزشکی، استفاده می شود.

درمان رابطه جنسی مبتنی بر ذهن آگاهی در حال حاضر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و چندین گروه تحقیقاتی آنرا در جمعیت های مختلف آزمایش می کنند.

یک پژوهش توسط کایل استفنسون، شواهدی یافت که نشان می دهد درمان مبتنی بر ذهن آگاهی برای درمان اختلالات جنسی زنان موثر است (مجله تحقیقات جنسی، جلد 54، شماره 7، 2017). بروتو و همکارانش نیز با استفاده از ذهن آگاهی در مورد اختلالات جنسی مردان، در یک مطالعه آزمایشی دریافتند که این روش برای درمان مردان مبتلا به اختلال نعوظ موقعیتی امیدوار کننده است.

استنلی آلتوف، استاد برجسته دانشگاه در کلیولند و مدیر اجرایی مرکز بهداشت زناشویی و جنسی فلوریدای جنوبی می گوید: «سازگاری ذهن آگاهی با مشکلات جنسی واقعاً برای مردان و زنان مفید بوده است. این یکی از مهمترین تغییرات در این زمینه بوده است.

درمان جنسی یا سکس تراپی چگونه است؟

سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی مانند انواع دیگر روان درمانی های دیگر در کلینیک سکس تراپی یا مراکز مشاوره روانشناسی صورت میگیرد. شما با صحبت کردن درباره تجربیات، نگرانی ها و احساسات خود، شرایط را تغییر می دهید و سکس تراپیست به شما تکنیک های لازم را می آموزد. باورهای جنسی شما را به چالش می کشد و هیجانات سرکوب شده شما را بررسی و درمان می نماید. به کمک درمانگرتان جهت اصلاح مکانیسم های دفاعی خود اقدام می کنید و پاسخ هایتان به درمان موجب افزایش رضایت جنسی شما می شود و به تبع آن زندگی جنسی سالم تری را تجربه می کنید. در طول قرار ملاقات های اولیه، درمانگر با شما و شریک زندگیتان صحبت خواهد کرد. اینجاست که درمانگر به شما کمک می کند تا چالش های خود را بشناسید و قرار نیست که سمت یکی از طرفین را بگیرد و یا کمک به متقاعد کردن دیگری نماید.

همچنین هم مراجعین و هم سکس تراپیست، لباس هایشان را از تن خارج نخواهند کرد. سکس تراپیست هیچ ارتباط جنسی ای با هیچ یک برقرار نخواهد کرد و یا حتی بصورت فیزیکی نشان نخواهد داد که چگونه ارتباط جنسی داشته باشید. در هر جلسه، سکس تراپیست شما را به سمت مدیریت بهتر و پذیرش نگرانی هایی که ممکن است سبب اختلال عملکرد جنسی شده است، هدایت می نماید. تمام درمان های گفتاری، از جمله درمان جنسی، در محیطی حمایتی و آموزشی تشکیل خواهد شد. این بدان معناست که فضای راحت و تشویق کننده ای برای تغییر ایجاد کند. احتمالاً اتاق درمان را با تکالیفی ترک خواهید کرد که تا جلسه بعد بر روی آن کار کنید.

اگر سکس تراپیست مشکوک شود که اختلال عملکرد شما منتج از یک مشکل جسمی و فیزیولوژیک است، ممکن است شما را به یک اورولوژیست معرفی نماید. در اینصورت روانشناس و روانپزشک شما با هم مشورت خواهند کرد که مشکلات جسمی که مشکلات جنسی را تشدید کرده اند، شناسایی کنند.

آیا من نیاز دارم به سکس تراپیست مراجعه کنم؟

یکی از راه هایی که تعیین می کند که آیا شما به یک سکس تراپیست نیاز دارید و یا کافیست که به یک روان درمانگر مراجعه کنید، این است که تجزیه و تحلیل کنید که چه بخش هایی از زندگی شما بیشتر تحت تأثیر قرار گرفته است. اگر کیفیت زندگی و سلامت هیجانی شما به شدت تحت تأثیر اختلالات جنسی و کژ کاری جنسی که در بالا به آن پرداختیم شما قرار گرفته اید، توصیه می شود که حتماً به یک سکس تراپیست مراجعه کنید. به همین ترتیب، اگر کمبود صمیمیت یا مشکلات ارتباطی با شریک زندگیتان، برای شما نگرانی های جدی تری ایجاد کرده کمک گرفتن از زوج درمانگر می تواند شروع خوبی باشد.

بعلاوه گاهی اتفاق می افتد که فانتزی های جنسی شما از حالات معمول خارج می شود و تبدیل به تنها محرک شما برای برقراری ارتباط جنسی می شود. یا حتی ممکن است که وسوسه های جنسی عملکرد تحصیلی و یا شغلی شما را تحت الشعاع قرار دهد. بطور مثال ممکن است توجه به جوراب نازک یک زن در اتوبوس باعث شود چندین چهار راه بعد از محل کار خود از اتوبوس پیاده شوید و جلسه مهمی که داشتید را از دست بدهید، یا گاهی حتی نیاز دارید همسرتان لباس خاصی بپوشد و یا تصویر خاصی را در ذهنتان تصویر سازی کنید و در غیر این صورت نعوظ ایجاد نخواهد شد که این موارد هم به مرور به ارتباط زناشویی شما اسیب می زند.

چه چیزهایی لازم است که قبل از ملاقات با سکس تراپیست بدانم؟

قبل از اینکه برای سکس تراپی و درمان مشکلات جنسی به کلینیک سکس تراپی یا مرکز مشاوره مراجعه کنید به موارد زیر توجه نمایید تا بتوانید نتیجه بهتری بگیرید:

  1. برای اینکه درمان شما موثر واقع شود نیاز دارید که با درمانگرتان ارتباط صمیمانه برقرار کنید در غیر این صورت به نتیجه درمان نمی توان امیدوار بود. هر چقدر شما به درمانگرتان بیشتر اعتماد کنید او بهتر می تواند شما را یاری کند. البته در نظر داشته باشید روند اعتمادسازی نه تنها به تخصص درمانگر مرتبط است بلکه گشودگی شما و همچنین زمان تسهیل کننده ایجاد ارتباط شما با درمانگرتان است. بنابراین صبور باشید، به خود و درمانگرتان فرصت دهید و انتظار معجزه در یک جلسه را نداشته باشید.
  2. آیا به تنهایی می خواهید به سکس تراپیست مراجعه کنید و یا ترجیح می دهید شریک زندگیتان با شما همراه شود؟ گفته می شود که برای درمان های جنسی حضور شریک جنسی فرد کمک های شایان ذکری می کند چون گاهی این اختلال معلول ارتباط با وی است که در این صورت درمان فردی کمکی نخواهد کرد. بعلاوه شریک زندگیتان می تواند بعنوان کمک درمانگر در ساعات و روزهای دیگر همراه شما باشد. در صورتی که مساله ای دارید که نمی خواهید شریک زندگیتان متوجه شود میتوانید زمان هایی به تنهایی سکس تراپیست خود را ملاقات کنید.
  3. توجه کنید که در جلسه و یا جلسات نخستین درمانگر شما برنامه درمانی را با شما در میان خواهد گذاشت که برای درمان شما جلسات متعددی نیاز است و به محض اینکه تغییرات لازم در شما ایجاد شود و شما و درمانگرتان آسوده خاطر شدید، می توانید مابقی چالش های خود را خودتان مدیریت کنید و دیگر نیازی به سکس تراپیست نخواهید داشت.

سکس تراپیست مدرن

سکس تراپی مدرن اغلب تکنیکهای روان درمانی و روشهای پزشکی را تلفیق می کند. مانند ویاگرا (سیلدنافیل) برای افزایش پاسخ نعوظ و Paxil پاروکستین برای درمان انزال زودرس. روان درمانگران به کسانی که در غلبه بر آنها مشکلاتی دارند، کمک می کنند. در این صورت احتمالاً زندگی جنسی فعال را بازیابی می کنند. رویکرد تحول گرا در رابطه با جنسیت جنسی، درک جنبه های روانشناختی، بیولوژیکی، دارویی، رابطه ای و زمینه ای مشکلات جنسی است.

مشاوره مشکلات جنسی

ارزیابی دکتر سکس تراپیست

رابطه جنسی درمانی نیاز به ارزیابی دقیق دارد که شامل معاینه پزشکی و روانشناختی است. دلیل آن این است که اختلال عملکرد جنسی ممکن است پایه جسمی یا پایه روانشناختی داشته باشد. یک مثال واضح، اختلال نعوظ است (که گاهی اوقات هنوز هم به آن ناتوانی جنسی گفته می شود) که علت آن ممکن است اولاً، مشکلات گردش خون و دوم، اضطراب عملکرد را شامل شود. سکس تراپی غالباً کوتاه مدت است و مدت زمان آن بستگی به دلایل درمان دارد.

روان درمانی سکس تراپیست

روان درمانی با روانشناسان دارای مجوز، که تحت آموزش قرار گرفته و مجوز گرفته اند، می تواند عملکرد خود را در رابطه جنسی تغییر دهند. در ایالات متحده، انجمن مربیان، مشاوران و درمانگران جنسی آمریکا (AASECT) بر آموزش بالینی یک روانشناس بهداشت جنسی نظارت می کند تا به یک متخصص جنسی معتبر تبدیل شود. هر مشاور بهداشت روان دارای مجوز می تواند به درمان مشکلات جنسی بپردازد. در ایران نیز فرد باید دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشد.

اهمیت علائم جنسی

جلسات سکس تراپی و درمانی بیشتر بر علائم فرد متمرکز است تا درگیریهای روانپزشکی اساسی. نقایص جنسی که ممکن است با استفاده از رابطه جنسی برطرف شود شامل عدم مصرف مواد، انزال زودرس، اختلال نعوظ، کمبود میل جنسی، اعتیاد جنسی، رابطه جنسی دردناک یا عدم اعتماد به نفس جنسی، کمک به افرادی که در حال بهبودی از تجاوز جنسی هستند، مشکلاتی که معمولاً در اثر استرس، خستگی و سایر عوامل محیطی و ارتباطی ایجاد می شود. جلسات سکس تراپی می تواند به صورت فردی یا با شریک زندگی انجام شود. درمان جنسی می تواند با هر مراجع بالغ، از جمله افراد مسن انجام گردد.

در سکس تراپی چه اتفاقی می افتد؟

درست مانند سایر انواع درمان، جنسی درمانی برای هر مراجعی اپروچ درمانی خاصی تشکیل می شود. این کار می تواند شامل کار بینشمحور باشد، مانند پردازش دلایل روان شناختی نگرانی های شما در مورد جنسیت و تمایلات جنسی، و همچنین انجام تکالیف خانگی در بین جلسات برای توسعه مهارتها.

چگونه در درمان رابطه جنسی را مطرح کنیم؟

اگر نگران، عصبی یا نامطمئن هستید، خوب است فقط بپرسید. به عنوان مثال، ممکن است بگویید: من می خواهم در مورد برخی موضوعات مرتبط با زندگی جنسی خود صحبت کنم، اما می خواهم مطمئن شوم که صحبت کردن در مورد آن مشکلی ندارد.

اولین قدم در رابطه جنسی چیست؟

مرحله اول سکس درمانی

اولین ملاقات فرد یا زوج با درمانگر جنسی خود مرحله اول ارزیابی خواهد بود. در این مرحله مهم است که هرگونه علت پزشکی یا فیزیکی برای اختلال عملکرد را مطرح کنید، بنابراین بهتر است به سکس تراپیست مراجعه کنید.

درمانگرهای جنسی چه تمریناتی انجام می دهند؟

تمرینات سکس درمانی جدید در سال 2023 اینگونه است ابتدا زوجین که باید تمرینات را در خانه انجام دهند. تمرین هایی که داده می شود ممکن است مانند در آغوش گرفتن ساده و افلاطونی باشد برای این کار، زوجین باید تا زمانی که هر دو احساس راحتی و آرامش کنند، با هدف برقراری ارتباط متقابل در آغوش بگیرند. یکی دیگر از تمرینات رایج این است که هر دو طرف دراز بکشند و سر خود را روی بالش قرار دهند و رو به روی یکدیگر قرار گیرند.

منبع: apa.org

نظرات کاربران:
محمد
پاسخ به این نظر
1403/2/5

سلام وقت شما بخیر، ببخشید قبل از ازدواج چجوری میشه فهمید که از نظر مسائل جنسی دو طرف به یک اندازه میل دارند؟ ایا یا جلسات مشاوره ممکن هست یا تستی برای تشخیص هست؟

0 0
پگاه
پاسخ به این نظر
1402/12/28

کاش ادمها بپذیرند که درهمه مسائل توانا نیستند و عدم پذیرش یه سری موضوعات ممکنه به قیمت به هم خوردن زندگی و ارامش دیگران باشه همسر من درمسئله جنسی کمی ناتوانه ولی این رو نمیپذیره که بایددرمان بشه خیلی باعث ازارم میشه اما اصلا این به فکردرمان نیست من هم بعد از اینکه کلی با خودم کلنجار رفتم تصمیم به جدایی گرفتم متاسفانه خواهش میکنم منطقی باشیدواگرمشکلی داریدبرای درمانش اقدام کنید و بپذیرید و برای خودتون عیب نبینید

0 0
ali
پاسخ به این نظر
1402/12/27

این موضوع خیلی خیلی مهمه و باعث اختلافهای منجربه جدایی میشه من با همسرم دچار این مشکل شدیم و چون مشاوره نرفتیم و سطحی ازش گذشتیم به مرور باعث اختلاف و جداییمون شد

0 0
hamid
پاسخ به این نظر
1402/12/26

من 2 ساله ازدواج کردم و با همسرم دوست بودم اما ارتباط قبل از ازدواج نداشتیم و بعد از ازدواج متوجه شدیم که از نظرجنسی باهم مشکل داریم اما هردو خجالتی هستیم و نمیتونیم باسکستراپ صحبت کنیم میشه بفرمایید ما باید چیکارکنیم؟

0 0
fateme
پاسخ به این نظر
1402/12/21

سلام من 24 سالم هست و در شرف ازدواج هستم اما به شدت از مسائل زناشویی و جنسی وحشت دارم.... از اینکه این موضوع رو برای همسرم و خانوادم بازگو کنم خجالت میکشم ایا با جلسات مشاوره قابل حل هست؟

0 0
حمید
پاسخ به این نظر
1402/12/20

ایا برای زوجینی که در مسائل جنسی راحت نیستند و نمیتونند به راحتی راجب خواسته هاشون در این مسئله صحبت کنند مشاوره کمک کننده هست؟ من و خانومم سنتی ازدواج کردیم و الان 5 ساله باهمیم اما فقط اوایل روابطمون جذابیت داشت و الان به شدت یکنواخت و بدون شور و علاقه هست.... این موضوع برام خیلی ناراحت کنندس

0 0
ژاله
پاسخ به این نظر
1402/12/19

سلام من در بچگی بهم تجاوز شده و همون موقع تحت درمان قرار گرفتم و فکر میکردم موضوع برام رفع شده اما بعد از ازدواجم متوجه شدم تو مسائل جنسی همچنان مشکل دارم و ترس و اون اتفاقی که افتاده نمیزاره و باعث مشکل شده. به همسرم این موضوع رو نگفتم فقط ایشون فکر میکنند من میترسم و این موضوع بعد از چندبار قابل حل هست چجوری میتونم این موضوع و حل کتم؟ باید بهشون بگم که چه اتفاقی برام افتاده؟

0 0
محسن
پاسخ به این نظر
1402/12/19

سلام من 1 ساله ازدواج کردم و 2 ماهه پیش متاسفانه به دلیل بارداری خارج از رحم فرزندمونو از دست دادیم بعد از این اتفاق همسرم خیلی میترسه و اصلا مایل به مسائل جنسی نیست ایا تراپیست میتونه کمک کنه؟

0 0
نسترن
پاسخ به این نظر
1402/11/17

من تودوران دوستی متوجه شدم که همسرم فیتیش پا داره اما گفت که بعد ازدواج و تورابطمون فقط این اتفاق با خودت میوفته اما بعد از ازدواج تواینستا و ... هم این علاقشو داره بروز میده. سکس تراپ میتونه بهم کمک کنه ؟

0 0
راضیه
پاسخ به این نظر
1402/11/16

من 3 ساله که ازدواج کردم اوایل رابطه جنسیمون خیلی خوب بود ولی باگذشت زمان دیگه اون هیجان و حس ارضا شدن رو نسبت به همسرم ندارم و الان برای زندگیم خیلی نگرانم هستم و میترسم متقابلا هم همسرم از من سرد بشه و حسش عوض شه به درمانگر مراجعه کنم مشکلم حل میشه؟

0 0
زهره
پاسخ به این نظر
1402/11/14

عدم توانایی در سکس و عدم توانایی در ارضای جنسی همسر باعث می شود که رابطه زناشویی به سوی سردی گرایش پیداکند و چه بسا به خیانت و اتفاقاتی جبران ناپذیر هم ختم شود. برای رفع مشکلات جنسی در روابط زناشویی می توان به سکس تراپی مراجعه کرد. سکس تراپیست طی شواهدی که وجود دارد از رویکردهای مختلف درمانی استفاده می کند و بسیار دربهبود رابطه کمک کننده است.

0 0
الهام
پاسخ به این نظر
1402/11/14

همسرمن بسیارسرده نسبت به روابط جنسی خیلی ازخودش راین مورد تعریف میکنه و راضیه اما من اذیت میشم اون حسی که ایشون نصورمیکنه ندارم نمیدونم مشکل از منه یا ایشون مشاوره میتونه کمکمون کنه واین رو تشخیص بده؟

0 0
مهدی
پاسخ به این نظر
1402/11/14

سکس تراپی از طریق بررسی عوامل مختلف پزشکی، روانشناسی، فردی و یا بین فردی که بر رضایت جنسی فرد تاثیر می گذارد، به افراد کمک می کند تا زندگی جنسی رضایت بخشی را داشته باشند. هدف از سکس تراپی این هست که به افراد کمک شود تا بتوانند رابطه ای ارضا کننده را تجربه کنند و زندگی جنسی لذت بخشی را داشته باشند. حتی سکس تراپی برای به اشتراک گذاشتن فانتزی های افراد از رابطه جنسی موثر است و سکس تراپیست و یا همان درمانگر در این مسائل بهبود دهنده و کمک کننده هستند تا این مشکل به مشکلات بزرگتری منجر نشود.

1 0
افروز
پاسخ به این نظر
1402/10/28

همسرم بعد 4 سال زندگی مشترک بهم میگه رابطه با من براش کافی نیست اینکه این حرف رو از کسی بشنوک که تو خانواده فوق العاده مذهبی بوده برام سخته واقعا هر کاری کردم تو این چندماه که نظرش تغییر کنه ولی همچنان رو حرفش هست با تراپی رفتن میشه کاریش کرد؟؟

0 0
ادرینا
پاسخ به این نظر
1402/10/27

سلام همسرمن مدتیه داروی اعصاب البته خیلی خفیف و موقتی داره استفاده میکنه و این موضوع روابط زناشویی مارو با مشکل مواجه کرده من برام مهم نیست چون داروها موقتیه اما خودش ناراحته میشه لطفا راهنمایی کنید مارو

0 0
ملیحه
پاسخ به این نظر
1402/10/21

سلام عصرتون بخیر ممنونم بابت مطالب مفیدیتون من 2ساله ازدواج کردم اما همسرم در مورد سکس همیشه غر میزنه و اذیت میکنه و یا فانتزی هایی داره که کمی با شرایط افراد نرمال مغایرت داره اوایل برام متفاوت بود ولی گاهی بهش تذکر میدادم اما الان بعضی وقتها خیلی ازاردهنده میشه برام دیگه تو زندگی خوشحال نیستم و کلا روحیم خراب شده میشه بفرمایید چه جوری باید اعتراض کنم که بپذیره کارش غلطه

0 0
سمانه
پاسخ به این نظر
1402/10/18

همسرم فانتزی های جنسی داره که من و اذیت میکنه و گاهی به من اسیب وارد میکنه گاهی هم سرده و بی میل نمیدونم باید چه جوری متوجه ش کنم که کارهایی که انجام میده دوست ندارم مشاور میتونه بهش تفهیم کنه؟ البته اگربپذیره که بیاد پیش مشاور

0 0
مهسا
پاسخ به این نظر
1402/10/17

سلام من در اولین رابطه عاطفیم بهم تجاوز شد و تقریبا از 18 سالگی وارد روابط جنسی شدم و 4 تا پارتنر داشتم الان 22 سالمه و تقریبا بی حس نسبت به هر مسئله جنسی ام و حتی دلم نمیخواد پارتنرم لحظه ای در خصوص این مسائل حرف بزنه و حتی اگه خیلی دوسش هم داشته باشم وقتی رابطه داریم هیچ لذتی نمیبرم و بعدش به شدت گریه میکنم و تمام اینها بسیار برام ازاردهنده ست و واقعا نمیدونم سکس تراپی میتونه کمکم کنه یا نه و بهتره که درمانگرم خانم باشه یا اقا

0 0
سهیل
پاسخ به این نظر
1402/10/16

سلام عصر بخیر من مشکل بزرگی دارم که بایدبه خاطرش با مشاور صحبت کنم میشه راهنماییم کنید لطفا من 27 سالمه و از20 سالگی خودارضایی میکنم با اینکه همیشه بعد از این کار عذاب وجدان میگیرم و پشیمون میشم اما قادر به ترکش نیستم و الان دیگه خیلی نگران ایندم هستم چون به هیج کس نمیتونم ارتباط برقرار کنم میخواستم لطف کنی بهم کمک کنید

0 0
رها
پاسخ به این نظر
1402/10/14

سلام روز بخیر من یه دختر 36 ساله هستم که درسن خیلی پایین ازدواج کردم ولی با وجود اینکه با همسرم دوست بودم به دلیل عدم تفاهم ازهم جدا شدیم بعد از جدایی وارد رابطه شدم وطبیعتا سکس هم پیش میومد من به دلیل این تعدد در روابط الان دچار اختلال شدم و دیگه حسی دررابطه ندارم وبه همین دلیل نمیتونم با کسی درارتباط باشم و دچار یه سری اختلال شدم ممنون میشم کمکم کنید

0 0
دریا نعمتی
پاسخ به این نظر
1402/10/12

سلام ،من سه ساله ازدواج کردم اما بخاطر واژینیسموس تابحال نتونستم که رابطه خوب و کاملی تجربه کنم به پزشک زنان مراجعه کردم اما کارآمد نبود ممکنه که فقط با جلسات مشاوره مشکلم حل بشه واقعا وضعیت خسته کننده ای هست

0 0
رویا
پاسخ به این نظر
1402/10/10

سلام من 2 ساله که ازدواج کردم اوایل همه چیز خوب بودبه مرور دیگه اون هیجان و حس رو نسبت به همسرم ندارم خیلی سعی کردم ببینم مشکل از کجاست اما حل که نشد هیچ بدتر هم شد الان برای زندگیم خیلی نگرانم میترسم همسرم سرد بشه و زندگیم درخطره لطفا راهنمایم کنید ممنونم

0 0
محمدامین
پاسخ به این نظر
1402/9/29

چه دارویی در کنار رواندرمانی باید برای مسائل جنسی نرمال استفاده کرد ؟

0 0
نیما دادگر
پاسخ به این نظر
1402/9/13

سلام واقعا بی نظیر بود ممنون از سایت و مقاله های خوبتون

0 0
شادی یغمایی
پاسخ به این نظر
1402/9/11

سلام ممنون از سایت و مطالب خوبتون برای مشاوره اگر همسرم راضی نشه بیاد خودم تنها میتونم بیام؟ نتیجه میده؟

0 0
سوگند
پاسخ به این نظر
1402/9/5

سلام از کجا بدونم مشکلاتم در رابطه با همسرم مشکل جنسی هست و یا به خاطر افسردگی؟ چون چند وقته احساس میکنم دهرم افسردگی میگیرم

1 0
محبوب
پاسخ به این نظر
1402/8/23

سلام وقتتون بخیر برای این جلسات باید حتما همسرم هم حضور داشته باشن یا خودم به تنهایی میتونم بیام؟ فکر نمیکنم راضی بشه همراهم بیاد راهی هست بتونم متقاعدش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

0 0
بهاره معروفی
1402/9/14

سلام عزیزم منم همسرم اول راضی نمیشد بیاد ، خودم اومدم بعد از چند جلسه با یه سری راهکار تونستم متقاعدش کنم برای حفظ زندگیمون بهتره با هم جلسات شرکت کنیم

0 0
محمد برزگر
پاسخ به این نظر
1402/8/22

سلام وقت بخیر از کجا باید متوجه شویم مشکلات جنسی که داریم با چه رویکردی زودتر نتیجه میگیریم مثلا برای کاهش میل جنسی رویکرد تحلیلی بهتره یا شناختی ؟؟

1 0
مینو
پاسخ به این نظر
1402/8/22

سلام روزبخیر من ۳۴ سالمه و با عشق ازدواج کردم و همسرمو خیلی دوست دارم اما نمیدونم چرا تمایل به رابطه باهاش ندارم و همیشه به بهونه های مختلف درخواستشو رد میکنم. میدونم کارم اشتباهه اما واقعا دست خودم نیست با دوستام که مشورت میکنم میگن شاید دیگه مثل سابق بهش علاقه ندارم ولی اینطور نیست نمیدونم باید چه کار کنم نمیخوام ازم خسته بشه

1 0
سمیرا
1402/9/14

سلام روزتون بخیر حتما به یه تراپیست مراجعه کن و در مورد مشکلت صحبت کن عزیزم

0 0
نازنین
پاسخ به این نظر
1402/5/24

بی نظیر بود

2 0
انیتا
پاسخ به این نظر
1399/10/7

سلام همسر من دیر انزالی دارد و کمی هم در نعوظ مشکل دارد آیا با این روش می‌توان کمکی دریافت کنیم

6 4
مرکز مشاوره مکث
پاسخ به این نظر
1399/1/14

سلام دوستان عزیز با توجه به اهمیت ارزیابی و تشخیص در روند مشاوره روانشناسی جهت بر طرف کردن مشکلات با متخصصان مرکز مشاوره مکث تماس حاص بفرمایید. ۲۲۰۰۶۱۹۸ ۲۲۰۰۴۹۲۵

3 0
نیلو
پاسخ به این نظر
1399/1/6

سلام من همسرم اصلا از لحاظ جنسی ساپورتم نمیکنه و فقط به من بهونه میگیره باید چی کار کنم؟ بعد من میگم بریم سمت خونه پدر که حداقا خانوادمو ببینم قبول نمیکنه!!!

4 0
نسیم
پاسخ به این نظر
1398/12/27

سلام روز بخیر شما در مرکزتان روان کاو برای درمان مشکلات جنسی دارید. همسر من یک مشکل جنسی داره که بهم گفتند فقط با روانکاوی قابل درمان هست لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر از شما

2 1
Zahra
پاسخ به این نظر
1398/5/10

سلام وقت بخیر من در سکسم با همسرم مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید

9 1
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ