مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

نشانه های عدم علاقه مندی جنسی چیست؟

امیر میرزانیا 3242 بازدید 27 دی 1401

عدم علاقه مندی جنسی در زنان و مردان به عنوان یکی از مهمترین عوامل در بروز مشکلات و تنش شناخته شده است. برخی زوجین بعد از ازدواج نسبت به رابطه زناشویی سرد و بی میل میشوند. همین امر میتواند زندگی مشترک را با عواقب جبران ناپذیری روبرو کند. بنابراین آنچه در مرحله اول حائز اهمیت است شناخت عوامل مؤثر بر بی میلی زنان و مردان در رابطه زناشویی است تا فرد بتواند به موقع جهت درمان اقدام کند و به نتیجه دلخواه و مورد نظر خود برسد.

نشانه های عدم علاقه زن به مرد

اگر زنی به شما علاقه نداشته باشد شما به عنوان آخرین اولویت او قرار میگیرید.

این در حالی است که اگر مکالمه شما برایش لذت بخش بود، هرگز به گوشی خود توجه نمیکرد. زمانی که شما با او صحبت میکنید مدام به اطراف خود نگاه میکند. او از نگاه کردن مستقیم به چشمان شما خودداری میکند. علائم دیگری همچون بی حوصلگی هنگام صحبت، زدن لبخندهای مصنوعی، پاسخ دادن سوالهای شما با بله یا خیر، میتوانند از نشانه های عدم علاقه زن به مرد باشند.

نشانه های عدم علاقه مرد به زن

نشانه های زیادی وجود دارد که نشان می دهد این مرد علاقه ای به شما ندارد. البته برخی از رفتارها با یک بار درخواست مربوط به این نشانه ها نمی باشد. اما چنانچه یک درخواست نامعقول بارها تکرار شود؛ میتوان به این نتیجه رسید که او نمیتواند فرد مناسبی برای شما باشد یا مشکل اساسی وجود دارد که بهتر است حل شود.

زمانیکه شما اولویت اول او محسوب نمیشوید که مرد این کارها را انجام دهد:

رکن اصلی در رابطه که دو طرف میتوانند با آن به استمرار رابطه خود کمک کنند، آرامش است. چنانچه مرد مدام احساسات شما را به بازی میگیرد و شما را تمسخر یا تحقیر میکند، به مرور سبب کاهش اعتماد به نفس شما میگردد. این مرد برای احساس و شخصیت شما هیچ ارزشی قائل نیست. میزان صمیمیت در ارتباط دو طرف حائز اهمیت میباشد. مردی که به شما علاقه نداشته باشد از اینکه با شما صمیمی شود دوری میکند. او از شما تعریف و تمجید نمیکند و در بروز هر مشکلی شما را مقصر میداند. او سالگرد ازدواج و روز تولد شما را فراموش میکند و به مناسبتهای مختلف به شما هدیه نمیدهد. دوری از ارضاء نیازهای فیزیکی و روحی، بی احترامی، دعوا و کشمکش زیاد، پنهان کاری، بی توجهی و ابراز نکردن عشق و علاقه میتواند از نشانه های عدم علاقه مرد به زن باشد.

علت بی میلی مردان به رابطه زناشویی

یکی از شایع ترین مشکلاتی که زوجین در زندگی به آن دچار می شوند بی میلی جنسی می باشد. این بی میلی می تواند در دو طرف یا یکی از زوجین رخ دهد. امروزه به دلیل مشکلات عدیده ای که مردان با آن دست و پنجه نرم می کنند؛ ممکن است به بی میلی در رابطه دچار شوند. بنابراین لازم است علت بی میلی مردان به رابطه زناشویی شناخته شود تا با شناخت آن و درمان به موقع بتوان از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کرد.

مشکلات فیزیولوژیک یا هر بیماری میتواند بر روی مردان سبب عدم علاقه مندی جنسی گردد. زمانیکه یک مرد از سلامت کامل جنسی برخوردار است، میتواند رابطه جنسی موفق و لذت بخشی داشته باشد. بیماریهایی مانند دیابت، بیماری وسواس، اعتیاد به الکل، بیماریهای قلبی عروقی، اختلالات ذهنی میتوانند در بی میل کردن مرد به رابطه زناشویی نقش مستقیمی داشته باشد. اختلال نعوظ، خستگی مفرط، داشتن بدهی، پرخاشگری، رعایت نکردن بهداشت فردی از طرف زن، انجام دادن کار زیاد، اختلالات حسی و مشکل انزال میتوانند در بروز سردی و بی میلی مردان نسبت به رابطه زناشویی مؤثر باشند. مرد میتواند با تشخیص به موقع بیماری اقدام به درمان کند. بدون شک درمان بیماریها میتواند در از بین رفتن سردی مرد موثر باشد.

علت بی میلی زنان در روابط زناشویی

عوامل مختلفی وجود دارد که میتوانند علت بی میلی زنان در روابط زناشویی باشند. بررسیها نشان میدهد زنانی که تجربه شهوت انگیزی و خیال پردازی جنسی نداشته اند، نسبت به زنانی که تجربه شهوت انگیزی داشته اند، در رابطه جنسی بیشتر دچار مشکل میشوند. بیماریهای روانی مانند ترس از حاملگی، اضطراب، افسردگی و نگرش منفی نسبت به مسائل جنسی، درد در رابطه و اختلال ارگاسم میتواند زنان را نسبت به روابط زناشویی سرد و بی میل کند. زنان زیادی نسبت به اندام خود برداشت منفی دارند. آنها تصویر میکنند از جذابیت لازم برای برقراری یک رابطه گرم و عاشقانه برخوردار نیستند. همین امر سبب میشود برای برقراری رابطه بهانه گیری کنند و آنرا به تعویق بیاندازند. در پی این طرز تفکر و عدم علاقه مندی جنسی زن، مشکلات زیادی برای زوجین بوجود می آید.

عدم علاقه مندی جنسی از منظر روانشناسی

عدم علاقه مندی جنسی از منظر روانشناسی دارای اهمیت خاصی میباشد و یک امر حیاتی در زندگی زناشویی تلقی میشود که قابل بررسی است. روانشناسان از بی میلی جنسی به عنوان یک اختلال نام برده اند. مشکلات پزشکی، مصرف داروها و مشکلات رابطه ای میتوانند در کاهش میل جنسی زوجین مؤثر باشند. روانشناسان اذعان دارند بیماریهایی مانند تیروئید پرکار، تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی در بی میل شدن زوجین موثر میباشند. مصرف داروهای ضد بارداری، ضد افسردگی، ضد روان پریشی و داروهای آنتی آندروژن تاثیر زیادی در عدم علاقه مندی جنسی هر یک از زوجین دارد.

آگاهی نسبت به نیازها و امیال جنسی زوجین میتواند آنها را به سمت یک رابطه دلنشین و شیرین سوق دهد. برای اینکه زوجین بتوانند از رابطه زناشویی موفقی برخوردار باشند لازم است نسبت به شناخت اختلالات و یا بیماریها اطلاعاتی کسب کنند تا بتوانند بموقع نسبت به درمان آن اقدام کنند. متخصصین زیادی برای یافتن علت بی میلی جنسی و غلبه بر اختلال جنسی زوجین بصورت حرفه ای مشغول به فعالیت هستند. مشاور میتواند نقش مثبتی برای حل مشکلات جنسی زوجین داشته باشد. مشاوره که به عنوان مشاور زوج ها شناخته شده است، درک زوجین از رابطه زناشویی و معنای آنرا کشف میکند و به بحران عدم علاقمندی جنسی زوجین پایین میدهد.

چه چیزی باعث کاهش علاقه جنسی می شود؟

هیچ سطح درست یا نادرستی از میل جنسی وجود ندارد و هیچ استانداردی در مورد تعداد دفعات رابطه جنسی وجود ندارد. برخی از افراد هر روز رابطه جنسی دارند یا تمایل به داشتن رابطه جنسی دارند. برخی دیگر ممکن است سالی یکبار رابطه جنسی داشته باشند یا اصلاً رابطه جنسی نداشته باشند. همه چیز به آنچه ترجیحی است که شما میدهید و همچنین به شرایط زندگی شما بستگی دارد.

چگونه عدم علاقه جنسی را برطرف کنیم؟

شیوه زندگی و درمان های خانگی، ورزش، تمرینات هوازی منظم و تمرینات قدرتی میتوانند استقامت شما را افزایش و ظاهر بدن شما را بهبود بخشد؛ خلق و خوی شما را بهبود بخشیده و میل جنسی شما را افزایش دهند.

علت کمبود میل جنسی در زنان چیست؟

به گفته دفتر سلامت زنان ایالات متحده، کاهش قابل توجه استروژن و سایر هورمونها میتواند به افزایش مشکلات جنسی از جمله کاهش پاسخ جنسی، کمبود میل جنسی و خشکی واژن را شدت دهد که متاسفانه میتواند رسیدن به ارگاسم را دشوارتر کند. برانگیختگی فرآیند آماده شدن بدن و ذهن شما برای یک ارتباط جنسی است و به راحتی میتواند با اضطراب قطع شود. مشکلات برانگیختگی میتواند ناشی از عوامل زیادی باشد از جمله اضطراب در عملکرد جنسی، داشتن تصویر منفی از بدن، مشکلات روابط بین فردی آسیب زا، مسائل مربوط به سلامت روان و سطح هورمون که به چند مورد از آن پیشتر اشاره کردیم.

درمان عدم علاقه مندی جنسی یا کم میلی جنسی اغلب به درمان مشکل اساسی فرد بستگی دارد. اگر کاهش میل جنسی ناشی از یک بیماری زمینه ای باشد، ممکن است لازم باشد داروها را تغییر دهید. اگر میل جنسی پایین شما دلایل روانی دارد، ممکن است لازم باشد برای مشاوره رابطه به یک روانشناس سکس تراپیست مراجعه کنید.

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید: