مرکز مشاوره اینجامکث
تست آنلاین
آدرس
رزرو وقت
واتس اپ

بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه

پندار فاضل 2980 بازدید 30 اردیبهشت 1403

دنبال بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه یا مرکز مشاوره خوب در شمال تهران میگردید؟ ادامه متن را پس حتماً بخوانید!! بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه گروه اینجا مکث می باشند. که البته از منظر انجمن روانپزشکی آمریکا APA مرکز مشاوره اینجا مکث با توجه به مشکل شما با داشتن بیش از 17 روانشناس و روانپزشک در حوزه های مختلف درمانی بهترین فرد را با ارزیابی بین المللی یعنی مصاحبه های جدید تر از MSE و خدمات VIP که شامل پکیج (3جلسه تراپی حمایتی، 1 جلسه درمان اصلی و جلسات نوروسایکولوژی یا دارویی) می باشد. در مجموع بعد از ارزیابی اولیه شما با ارزیابگر به نتیجه می رسید که کدام مسیر را بروید. بعد ارزیابگر به شما چند مدل از از روش ها را پیشنهاد می دهد.

  1. جلسه کلاسیک محور (همان تک جلسه ای)
  2. جلسه نوروساینس محور (مانند جسات نوروفیدبک، RTMS یا جسات رواندمانی توسعه شناختی)
  3. جلسات VIP (3جلسه تراپی حمایتی، 1 جلسه درمان اصلی و جلسات نوروسایکولوژی یا دارویی)
  4. جلسات دارویی با روانپزشک
  5. جلسه یا جسلات حمایتی
  6. جلسات آنلاین

البته پیشنهاد گروه روانشناسی اینجا مکث این است که بهتر است با توجه به توصیه ارزیابگر ادامه جسات خود را ادامه بدهید.

بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه

روانشناسان و مشاوران مرکز مشاوره اینجا مکث با تمرکز بسیار زیاد بر روی فرآیند ارزیابی و تشخیص سعی کرده اند تا روند درمان را تسریع کنند که همین موضوع باعث میشود مراجعین محترم نیاز به زمان کمتری برای روند درمان خود داشته باشند. همچنین اگر در منطقه خودشان فرمانیه یا قلهک دکتر روانشناس خوبی را پیدا کنند از منظر بار ترافیکی وضعیت بسیار بهتری را برای پیش برد روند تراپی پیدا میکنند.

چگونه با اضطراب مبارزه کنیم؟

در اینجا 11 نکته برای مقابله با اختلال اضطراب از طرف دکتر روانشناس در فرمانیه به شما پیشنهاد می شود:

انواع خدمات مرکز مشاوره اینجا مکث

نیاز همه به دکتر روانشناس در فرمانیه

ساکنین فرمانیه هم همانند سایر نقاط تهران مشکلات و دغدغه های دارند که مشکلات برای هر فردی میتواند به میزانی سخت و دست و پا گیر باشد که شاید این احساس نیاز باعث شود فرد به بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه مراجعه کند و از مشکلات و دغدغه های خود حرف بزند. فعالیت روانشناسی بسیار گسترده است و گرفتن مشاوره انواع مختلفی دارد و این نکته مهم است که حتماً نباید فرد مشکل خلقی یا ارتباطی داشته باشد که بخواهد به دکتر روانشناس در فرمانیه مراجعه کند.

بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه در مرکز مشاوره اینجا مکث با داشتن چندین دکتر روانشناس باسابقه و مجرب در زمینه های مشاوره ای آمده انجام خدمات گوناگون روانشناسی برای شما مردم عزیز می باشد که در سایت ما شما می توانید فعالیت های مختلف را مشاهده کنید.

دسترسی راحت به مرکز مشاوره روانشناسی اینجا مکث برای ساکنین فرمانیه:

  1. مترو: با توجه به این که مرکز مکث جنب مترو قلهک می باشد مراجعین می توانند از این وسیله با توجه به ترافیک تهران استفاده کنند.
  2. تاکسی: با توجه به بودن وسایل حمل نقل زیاد در محدوده شریعتی شما می توانید با این گونه وسایل به مرکز مکث مراجعه کنید.
  3. پارکینگ: افرادی که با وسیله شخصی قصد آمدن به مرکز مکث را دارند 2 گزینه را دارند استفاده از سینمای فرهنگ و یا پارک کردن در کنار رودخانه قلهک که ورودی آن از کوچه یزدانیان می باشد.

تفاوت دکتر روانشناس با روانپزشک

بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه معتقد است که یکی از متداول ترین سوال های مردم تفاوت دکترروانشناس با روانپزشک است. واضحا دکترهای روانشناس به صحبت و راهکارهای درمانی برای مراجع میپردازند، اما دکتر روانپزشک صرفا با تجویز دارو و در واقع (دارو درمانی) میتواند مشکلات را در بخش ذهنی و نوروسایکولوژیک مغز درمان کند.

درمان روانشناسی

دکتر روانشناس در فرمانیه معتقد است با تحلیل و بررسی مشکلات افراد و ایجاد راه کارهای جدید درشناخت مراجع او را به سمتی میکشانند که خود برای خود تصمیم گیرنده باشد و از انفعال حاصل از کرختی و بی مسئولیتی رها بشوند و بتواند تصمیم گیرنده باشند.

تفاوت درمان روانپزشک و روانشناس

روانپزشکها و همچنین روانشناسها به درمان مراجع میپردازند. در واقع مراجعینی که در افسردگی های شدید و اضطراب های غیرقابل کنترل و وسواس های اختلالی قرار دارند میتوانند با تشخیص روانشناس ابتدا به مرحله دارودرمانی بپردازند و پس از ایجاد ثبات در هورمن های مغزی و به دست آوردن میزانی از سلامت روانی و بهبود به مشاوره های روانشناسی و فردی توسط بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه بپردازند. دکتر های روانشناس این قابلیت را دارند که تشخیص دهند آیا مراجع نیاز به دارو درمانی دارد و یا خیر. اما خود به شخصه نمیتوانند دارویی را برای مراجع تجویز کنند.

گرایش های روانشناسی

گرایش های روانشناسی یکی دیگر از عمده سوالهای مراجعین به روانشناسان است، که البته به دست آوردن این اطلاعات از جمله حقوق یک مراجع میباشد. روانشناسان (عمومی، بالینی) میتوانند در درمان های خود از گرایش هایی که در آن تخصص لازم را به دست آورده اند استفاده کنند.

روانکاوی

یکی از اصلی ترین و پایه ایی ترین گرایش های درمانی است که به دو شاخه کلاسیک و کوتاه مدت تقسیم میشود. که در واقع مراجع با صحبت کردن در ساعات طولانی با روانکاو درمان خود را آغاز میکند.

رفتار درمانگری

از گرایش هایی است که به واسطه آن مراجع پس از صحبت و بیان مسئله اصلی، راهکارهایی برای درمان خود دریافت میکند که باید به این راه کارها عمل کند و هر هفته در ملاقات های جدید خود تغییرات رفتاری خود را برای روانشناس بازگو کند. در واقع در این درمان تمرکز بر ایجاد یک رفتار جدید و یا از بین بردن رفتارهای قبلی است.

شناخت درمانی

درمان های شناختی بر روی شناخت، بینش و نگرش مراجع تمرکز دارد. به واسطه این درمان مراجع با بیان مسئله میتواند در هر هفته با تکلیف هایی که به او داده میشود به بینش جدیدی نسبت به مسئله خود دست پیدا کند و با این بینش جدید و نگرش به دست آورده قطعا مسئله و مشکلات او، بار سنگین قبل را برای او به همراه ندارد.

نوروساینس

درمان های نوروسایکولوژیک بر روی ذهن و مغز تمرکز دارد. در واقع این درمانگران مشکلات و مسئله اصلی را در فیزیک مغز جستجو میکنند و با بالا و پایین بردن هورمن های مغزی و یا دریافت نویزهای در مغز که تولید کننده هورمن های فعال ذهن هستند با استفاده از (نوروفیدبک) میتوانند درمان را با روش شرطی سازی مغر بر روی بیمار انجام دهد.

نکته مهم در درمان های روانشناسی

تمام شاخه ها و گرایش های روانشناسی تلاش برای بهبود مراجع دارند و قطعا هر فردی از یک روش درمانی جواب بهتری میگیرد تا روش های دیگر. این اتفاق کاملا شخصی است. البته که هر روانشناسی برای درمان بهتر نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد، هر فردی به عنوان مراجع باید به این آگاهی دست پیدا کند که هر فردی ممکن است با یک گرایش درمانی در درمان خود جواب بهتری بگیرد.

لزوم مراجعه به روانشناس

یکی از دستاوردهای جامعه صنعتی امروزه لزوم مراجعه به روانشناس و تغییر در دیدگاه مردم به روانشناسان از قبل شده است. شاید پیش از این هر فردی با مراجعه به روانشناس دچار این دلهره میشده که شاید مشکلات اساسی روانی دارد و یا شاید فردی بیمار است که کسی نباید از بیماری او با خبر باشد پس شما اگر نیاز به دکتر روانشناس در فرمانیه دارید می توانید با مرکز مشاوره روانشناسی مکث ارتباط بگیرید.

مشاوران روانشناس در چه زمینه هایی مشاوره میدهند؟

آیا یک مشاور روانشناس تمام مشکلات ما را حل میکند؟

جواب دکتر بهزاد متین به این دست سوال ها این است که، مشاوران روانشناس در واقع حل کننده تمام مسائل و مشکلات یک فرد نیستند، آنها صرفا با شناخت روحیه و اخلاقیات فردی که به آنها مراجعه میکند میتوانند بهترین راه کار را برای حل مسئله فرد ارائه دهند. از این رو فرد مراجع با بینش و آگاهی که به واسطه روانشناس خود از مسئله و مشکل خود پیدا میکند میتواند بپذیرد که مشکلات خود را از این طریق کم تر کند و خود را در راه بهبود و سلامت قرار بدهد یا خیر.

تغییر نگرش گام مهم درمان

در واقع مهم ترین عامل درمان خود فرد است که به بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه مراجعه کرده است. بنابراین یکی از پایه ایی ترین راهکارهای درمان نیز از طریق روانشناس بررسی و ارائه میشود که آن تغییر نگرش است. ایجاد تغییر نگرش مستلزم صرف زمانی است که تشخیص آن به عهده روانشناس است و برای هر فردی نسبت به مقاومت او در درمان متفاوت است. پس شما اگر فکر میکنید نیاز به تغییر نگرش دارید می توانید با دکتر روانشناس در فرمانیه یا مرکز مشاوره روانشناسی مکث ارتباط بگیرید.

نکته مهم در درمانهای روانشناسی

هر فردی با مراجعه به بهترین دکتر روانشناس در فرمانیه و سعی و تلاش و مبادرت خود در درمان میتواند به بهبود دست پیدا کند. نکته مهم در درمان در واقع خود مراجع است که مراجع برای درمان و ایجاد بهبود، میتواند با تلاش خود و راهنمایی و مهارت یک روانشناس زبده به آن دست پیدا کند. در واقع هیچ فردی نیست که بخواهد و درمان نشود. حتی مشکلات و اختلالات رفتاری و شخصیتی و روانی میتوانند با گذر زمان در درمان های صحیح به بهبود برسند.

بهترین روانشناسان بالینی در دنیا

شناخت بهترین روانشناسان بالینی در دنیا به خصوص در سال های 2021 تا 2023 ممکن است تا حدودی چالش برانگیز باشد، زیرا این عنوان می تواند به معیارهای مختلفی از جمله تحقیقات، نشریات علمی، تاثیرگذاری در حوزه بالینی و شناخت عمومی بستگی داشته باشد. با این حال، برخی از روانشناسان بالینی برجسته که در این دوره تأثیرگذاری قابل توجهی داشته اند، عبارتند از:

1. استیون هیز (Steven C. Hayes)

استیون هیز، پروفسور روانشناسی در دانشگاه نوادا، یکی از بنیان گذاران و توسعه دهندگان درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) است. او به خاطر کارهای پژوهشی و بالینی اش در زمینه رفتاردرمانی شناختی و ACT شناخته شده است. هیز در سال های اخیر تأثیرگذاری قابل توجهی در این حوزه داشته است.

حتما این مقاله را بخوانید: درمان مبتی بر پذیرش و تعهد

2. مارشا لینهان (Marsha M. Linehan)

مارشا لینهان، پروفسور روانشناسی در دانشگاه واشنگتن، خالق درمان دیالکتیک رفتاری (DBT) است. DBT یکی از موثرترین درمان ها برای اختلال شخصیت مرزی (BPD) و سایر مشکلات روانی است. کارهای لینهان در سال های اخیر همچنان تاثیرگذار و مورد توجه بوده است.

حتما این مقاله را بخوانید: از کجا بفهمم اختلال مرزی دارم؟

بسل ون در کولک (Bessel van der Kolk)

3. بسل ون در کولک، نویسنده کتاب معروف (بدن نگهدار زخم ها) (The Body Keeps the Score)، یکی از پیشگامان تحقیقات و درمان های مرتبط با تروما و PTSD است. تحقیقات و کارهای بالینی او در این زمینه بسیار تاثیرگذار بوده اند و در سال های اخیر همچنان مورد توجه جامعه علمی و بالینی قرار دارند.

4. جودیت هرمان (Judith Herman)

جودیت هرمان، یکی از روانشناسان برجسته در زمینه تروما و PTSD، به ویژه به خاطر کارهایش در زمینه تروماهای پیچیده (Complex PTSD) شناخته می شود. او نویسنده کتاب "تروما و بهبودی" (Trauma and Recovery) است که یکی از منابع اصلی در زمینه تروما به شمار می رود.

5. مارتین سلیگمن (Martin Seligman)

مارتین سلیگمن، پروفسور روانشناسی در دانشگاه پنسیلوانیا، به عنوان یکی از بنیان گذاران روانشناسی مثبت گرا شناخته می شود. تحقیقات او در زمینه خوش بینی، رفاه و رضایت از زندگی تاثیر زیادی در حوزه بالینی داشته است.

6. دیوید کلارک (David M. Clark)

دیوید کلارک، پروفسور روانشناسی در دانشگاه آکسفورد، یکی از پیشگامان درمان شناختی-رفتاری (CBT) برای اضطراب و افسردگی است. کارهای کلارک در توسعه و ارزیابی اثربخشی CBT در سال های اخیر بسیار تاثیرگذار بوده اند.

7. الیسون هاروی (Allison G. Harvey)

الیسون هاروی، پروفسور روانشناسی در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، به خاطر تحقیقات و کارهای بالینی اش در زمینه اختلالات خواب و رابطه آن ها با اختلالات روانی شناخته می شود. کارهای او در بهبود درمان های بالینی مرتبط با خواب و سلامت روان تاثیر زیادی داشته اند. کتاب الیسون هاروی (Allison G. Harvey).

این لیست تنها نمونه ای از روانشناسان برجسته در سال های اخیر است و بسیاری دیگر از محققان و روانشناسان نیز در این دوره به تحقیقات و درمان های بالینی مهمی پرداخته اند. تاثیرگذاری و اهمیت کارهای این روانشناسان به تحقیقات مستمر، انتشار مقالات علمی معتبر و تأثیر مستقیم بر روش های درمانی بالینی برمی گردد.

اهمیت نوع دلبستگی در دوران کودکی

سبک های دلبستگی به الگوهای رفتاری و احساسی اشاره دارند که افراد در روابط خود با دیگران، به ویژه در دوران کودکی با والدین یا مراقبان اصلی شان، ایجاد می کنند. این سبک ها بر اساس نظریه دلبستگی جان بالبی (John Bowlby) و کارهای تحقیقاتی مری اینزورث (Mary Ainsworth) تعریف شده اند. سبک های دلبستگی عمدتاً به چهار نوع اصلی تقسیم می شوند:

انواع سبک های دلبستگی

1. دلبستگی ایمن (Secure Attachment):

افرادی که سبک دلبستگی ایمن دارند، به طور کلی احساس اعتماد و امنیت در روابط خود دارند. این افراد:

2. دلبستگی اجتنابی (Avoidant Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی اجتنابی تمایل دارند از صمیمیت و نزدیکی عاطفی اجتناب کنند. این افراد:

3. دلبستگی اضطرابی مشغول (Anxious/Preoccupied Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی اضطرابی تمایل دارند به نگرانی و اضطراب زیاد در روابط خود. این افراد:

4. دلبستگی دوسوگرا نامطمئن (Disorganized/Unresolved Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی دوسوگرا الگوهای رفتاری و احساسی متناقض و نامطمئن در روابط خود دارند. این افراد:

تاثیر سبک های دلبستگی بر روابط بزرگسالی

سبک های دلبستگی که در دوران کودکی شکل می گیرند، معمولاً به روابط بزرگسالی نیز انتقال می یابند. افرادی با دلبستگی ایمن معمولاً روابط سالم تر و پایدارتری دارند، در حالی که افرادی با دلبستگی اجتنابی یا اضطرابی ممکن است با چالش های بیشتری در روابط خود مواجه شوند.

تغییر سبک دلبستگی

هرچند سبک های دلبستگی در دوران کودکی شکل می گیرند، اما قابل تغییر هستند. روان درمانی، روابط حمایتی و آگاهی از الگوهای دلبستگی می توانند به افراد کمک کنند تا سبک دلبستگی خود را بهبود بخشند و روابط سالم تر و رضایت بخش تری ایجاد کنند.

دلبستگی نا ایمن

دلبستگی ناایمن به الگوهای دلبستگی اشاره دارد که در آن افراد احساس امنیت و اعتماد کافی در روابط خود ندارند. این سبک های دلبستگی در دوران کودکی و در پاسخ به تعاملات با مراقبان اصلی شکل می گیرند و می توانند تأثیرات عمیقی بر روابط بزرگسالی داشته باشند. سبک های دلبستگی ناایمن به طور کلی به سه دسته تقسیم می شوند:

1. دلبستگی اضطرابی/نگران (Anxious/Preoccupied Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی اضطرابی احساس ناامنی و نگرانی زیادی در روابط خود دارند.

ویژگی ها:

ریشه ها:

این سبک دلبستگی معمولاً ناشی از تعاملات ناپایدار و غیرقابل پیش بینی با مراقبان است که گاهی پاسخگو بوده و گاهی نه.

2. دلبستگی اجتنابی (Avoidant Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی اجتنابی تمایل دارند از نزدیکی و صمیمیت عاطفی اجتناب کنند.

ویژگی ها:

ریشه ها:

این سبک دلبستگی معمولاً ناشی از مراقبانی است که بی تفاوت یا ناپاسخگو به نیازهای عاطفی کودک بوده اند.

3. دلبستگی دوسوگرا نامطمئن (Disorganized/Unresolved Attachment):

افرادی با سبک دلبستگی دوسوگرا الگوهای رفتاری و احساسی متناقض و نامطمئن در روابط خود دارند.

ویژگی ها:

ریشه ها:

این سبک دلبستگی معمولاً ناشی از تجربه های تروماتیک یا مراقبانی است که خودشان منبع ترس و ناامنی بوده اند.

تاثیرات دلبستگی ناایمن

سبک های دلبستگی ناایمن می توانند تأثیرات منفی بر روابط فرد در بزرگسالی داشته باشند. این افراد ممکن است در ایجاد و حفظ روابط صمیمی دچار مشکل شوند، استرس و تعارضات بیشتری را تجربه کنند و احساس عدم رضایت از روابط داشته باشند.

تغییر و بهبود سبک دلبستگی

هرچند سبک های دلبستگی در دوران کودکی شکل می گیرند، اما با آگاهی و تمرین می توان آن ها را تغییر داد. راه های بهبود شامل:

روان درمانی: درمان های مبتنی بر دلبستگی، مانند درمان شناختی-رفتاری (CBT)، درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) و (EMDR) می توانند به تغییر الگوهای دلبستگی کمک کنند.

با توجه به این اقدامات، افراد می توانند سبک دلبستگی خود را بهبود بخشیده و روابط سالم تر و رضایت بخش تری ایجاد کنند.

آیا نیاز به روانشناس در سال 2030 افزایش پیدا خواهد کرد؟

داده های جدید از پروژه مرکز مطالعات نیروی کار APA (CWS) مبنی بر اینکه تا سال 2030، تقاضای ملی برای روانشناسان حدود 6 درصد افزایش خواهد یافت و به 101000 موقعیت تمام وقت خواهد رسید.

اولین بار چه افرادی روانشناسی را مطرح کردند؟

تاریخچه روانشناسی – مقدمه ای بر روانشناسی. دو مرد، که در قرن نوزدهم کار می کردند، عموماً به عنوان بنیانگذاران روانشناسی به عنوان یک علم و رشته دانشگاهی که از فلسفه متمایز بود، شناخته میشدند. نام آنها ویلهلم وونت و ویلیام جیمز بود.

چگونه از ریاضی در روانشناسی استفاده می شود؟

معرفی. (روانشناسی ریاضی) شاخه ای از روانشناسی است که بر استفاده از مدل های ریاضی و محاسباتی برای توضیح و پیش بینی رفتار انسان تمرکز دارد. حوزه های معمول مورد علاقه عبارتند از: حافظه، توجه، حل مسئله، ادراک، تصمیم گیری و کنترل حرکتی. که به لوب فرونتال ارتباط دارد.

چگونه در محیط کار بهتر عمل کنیم و رفتاری شایسته داشته باشیم؟

وقتی مشغول انجام شغلی هستیم، مهارت های زیادی را برای موفقیت های بیشتر نیاز داریم. برخی مهارت ها مستقیما به شغلمان و کاری که انجام می دهیم بستگی دارد و کمک می کند تا بهتر به وظایفمان عمل کنیم. اما یکی از مسائل بسیار مهم در محیط کار داشتن اخلاق حرفه ای و همچنین مهارت های ارتباطی موثر است. داشتن رفتاری شایسته و اخلاق حرفه ای در محل کار می تواند موفقیت را دوچندان کند.

لازمه داشتن اخلاق شایسته و حرفه ای رعایت احترام، ادب و رعایت کردن تمام قوانین موجود است. همچنین از افراد انتظار می رود تا در موقعیت های غیرمنتظره بتوانند رفتار درستی را نشان دهند و اخلاق حرفه ای را فراموش نکنند. داشتن مهارت های ارتباطی، احترام گذاشتن، توجه به حرف های همکاران و مدیران، حفظ حریم خصوصی افراد و محل کار، مسئولیت پذیری و قابل اعتماد بودن همگی به داشتن رفتاری شایسته و اخلاق حرفه ای در محیط کار کمک می کند.

لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید: