امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی مباحث روانشناسی نیز با پیشرفت روز افزون مواجه بودند. یکی از مباحثی که در علم روانشناسی به آن پرداخته می شود خانواده و اهمیت جایگاه این کانون است. درمانگر خانواده در شمال تهران در این حیطه به کمک شما آمده و چنانچه با مشکلی روبرو هستید با کمک هم دیگر آنها را برطرف کنید.
خانواده اولین و اصلی ترین جمعی است که ما از بدو تولد در آن قرار می گیریم. به طور میانگین میتوان 3 عامل؛ ژنتیک، خانواده و محیط را در شکل گیری شخصیت هر فرد در نظر گرفت.
خانواده درمانی کاربردی ابعاد زیادی دارد که تمام ابعاد خانواده را در نظر می گیرد و در اینجا به تعدادی از آنها خواهیم پرداخت.
نمونه خانواده درمانی که شامل خانواده درمانی سیستمی، مینوپین، کاربردی و باونین را بررسی کردیم. پس حال که این کانون تا این اندازه حائز اهمیت می باشد آیا نباید برای شکل گیری و پایه گذاری اصولی آن زمان گذاشت؟ آیا مهمترین سرمایه هر شخصی فرزندان او نیست؟ پس برای ایجاد بهترین آینده ممکن برای فرزندان باید بستری فراهم کرد که کودکان نهایت رشد و تعالی را در آن تجربه کنند. این بستر همان خانواده است. چنانچه قصد این امر را دارید درمانگر خانواده در شمال تهران بهترین انتخاب پیش روی شماست.
گاهی برخی افراد بر این باورند که تنها در هنگام بروز مشکل باید به درمانگر مراجعه نمود؟ آیا شما هم اینطور فکر میکنید؟ برای رسیدن به این پاسخ تا انتهای این متن با ما همراه باشید.
عوامل زیادی وجود دارد که باعث می شود والدین و فرزندان در زمان هایی نتوانند با یکدیگر ارتباط خوبی برقرار کنند و سازش میان آن ها از بین می رود. این موضوع دلایل زیادی می تواند داشته باشد مثل افت تحصیلی فرزندان، تغییر محیط زندگی و مدرسهعلت هر چه که باشد نیاز است تا مشکلات از ریشه حل شوند.
معمولا از پدر و مادرها انتظار می رود تا شرایط سنی فرزند خود را درک کنند و مطابق با آن با فرزندانشان رفتار کنند. گاهی حتی والدین و فرزندان بزرگسال به مشکل می خورند زیرا والدین درکی از این موضوع ندارند که با افزایش سن فرزندان آن ها نیاز به استقلال بیشتری دارند و تمایل دارند تصمیم های مستقلانه بگیرند. در این شرایط ممکن است والدین با فرزندان کودکانه رفتار کنند و موجب افزایش تعارضات و مشکلات شوند.
اولین ویژگی یک مشاور خانواده این است که وی کاری به خوب و بد، گناهکار و بی گناه، صحیح و اشتباه ندارد پس در حین روند درمان، درمانگر نقش داور را بین اعضای خانواده بازی نمی کند و برچسب نخواهد زد.
مشاوره خانواده ممکن است نقش های متفاوتی در طول روند درمان بازی کند و به منظور ایفای این نقش با بالاترین کیفیت باید آموزش های لازم را دیده، تحصیلات مربوطه و آکادمیک در این زمینه را طی نموده و همچنین تجربه کافی برای برخورد با مسائل متفاوت را دارا باشد.
هنگامی استفاده می شود که یک فرد به مشاور مراجعه کرده و نمی خواهد سایر اعضا را درگیر روند درمانی کند که بر دو اساس انجام می پذیرد. مثلث بندی (بروز دادن احساسات و هیجانات با فرد مقابل) و تمایز (آموزش برای کاهش ری اکشن در روابط خانوادگی)
درمانگر توانایی و قابلیت های خانواده را رشد می دهد و با آنها همسو می شود.
درمانگر نقش خنثی داشته و محیطی برای اعضا فراهم می کند تا به حل مشکلات و مسائل خود بپردازند.
مشاوره برای تغییر روند رفتاری، یک سری تکالیف برای اعضا تعریف می نماید که سبب تعامل اعضا با یکدیگر می شود.
با کمک گرفتن از یک درمانگر خانواده (مشاوره خانواده)، والدین و فرزندان می توانند با راهنمایی گرفتن از یک فرد متخصص محیطی امن برای حل مشکلات خود ایجاد کنند.
طیف عملکردی درمانگر خانواده بسیار وسیع بوده و در این مقاله نمی گنجد. اما شامل همه موارد مربوط به کانون خانواده می شود.
لطفا جهت مشاوره با شماره های زیر تماس بفرمایید:
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز مشاوره اینجامکث می باشد.