22006198 021

عوارض پاره شدن پرده بکارت و هنجارهای جامعه چیست؟

خیلی بد بد متوسط خوب عالی
(29 رای)
عوارض پاره شدن پرده بکارت و هنجارهای جامعه چیست؟

عوارض پاره شدن پرده بکارت و هنجارهای جامعه چیست؟ و چالش های مربوط به حفظ پرده بکارت، چگونه است؟ نگه داشتن پرده بکارت صرفاً عاملی است که به واسطه نگاه اجتماعی که در آن زندگی میکنیم مربوط است. هر فردی در هر جامعه ایی با قبول هنجار و ناهنجاری آن جامعه در همان اجتماع پذیرفته میشود و یا طرد میشود. در جامعه های اسلامی عوارض روحی پاره پرده بکارت می تواند برای فرد بسیار زیاد باشد. یکی از راهکارهای مناسب ازدواج در سنین پایین تر برای دختر است که وارد رابطه جنسی سالم و مطلوبی شود.

عوارض پاره شدن پرده بکارت و هنجارهای جامعه چیست؟

اگر قرار باشد ما به عنوان فردی از اجتماعی باشیم که میل به پذیرفته شدن در آن اجتماع را داریم، باید شرایط و باید و نبایدهای آن جامعه و هنجارهای آن را بپذیریم.

ما نمیتوانیم طبق میل و خواسته خودمان عمل کنیم و اصرار در تغییر هنجارها داشته باشیم. بنابراین حفظ پرده بکارت در خیلی از جوامع آسیایی، مخصوصاً خاور میانه، پیش از ازدواج الزامی است.

عوارض پاره شدن پرده بکارت می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • طرد اجتماعی
  • انواع افسردگی
  • پایین آمدن شانس ازدواج
  • اضطراب مزمن
  • وسواس فکری

پرده بکارت

دخترانی که پرده بکارت خود را از دست می دهند، قسمت بزرگی از جامعه با پذیرش این نکته که فرد قبل از ازدواج رابطه جنسی داشته است کنا نمی آیند، پس به همین دلیل فرد با توجه به پنهان کاری در مورد این موضوع از خانواده خود دچار اضطرابی می شود که عوارض زیادی را برای او ایجاد می کند.

عواقب پاره کردن پرده بکارت

این پذیرش در دختران، دستاوردی به نام داشتن همسر دارد. در واقع دخترانی که پرده بکارت نداشته باشند، در این جوامع متنبه میشوند و نمیتوانند زندگی مناسبی برای خود فراهم کنند. زیرا به هر نحوی ضد قوانین نانوشته اجتماعی خود قرار گرفته اند. پس از آن، نه در خانواده خود و نه در اجتماع خود نمیتوانند چهره اجتماعی مناسبی کسب کنند و یا دستاوردی داشته باشند.

نگاه علمی در رابطه با پرده بکارت

البته بخش مهمی از حفظ پرده بکارت، به علم، آیین ها و نگاه های مذهبی همان جامعه بر میگردد. در دین و آیین هایی که رابطه جنسی پیش از ازدواج غیر ممکن است، حفظ پرده بکارت نیز مهم و ضروری است. زیرا ایجاد این رابطه بدون مراسم و آیین اجتماعی پیش از آن مورد پذیرش افراد آن اجتماع و یا آن دین و مذهب نیست و انجام هر عملی به غیر از هنجار اجتماعی همان جامعه به مسئولیت خود فرد است.

دختران در چنین جوامعی حتی اگر در برخی از موارد با فردی رابطه جنسی برقرار کنند سعی در حفظ بکارت خود دارند که در واقع فرض میکنند هویت اجتماعی خود را حفظ میکنند. از این رو با این تصور غلط، احتمال آسیب و رفتارهای پر خطر در دختران و پسران در سن ازدواج بیش از قبل میشود.

اشتباه رابطه جنسی پیش از ازدواج

تحقیقات مختلف در دنیا نشان داده است که ارتباط جنسی پیش از ازدواج به بنیان ارتباط جنسی میتواند صدمه زیادی بزند. اگر دختران و پسران پیش از ازدواج به این بینش برسند که ایجاد رابطه جنسی پیش از ازدواج، شناخت و احساس صمیمیت و تولید عشق را در رابطه به تعویق میندازد، قطعاً در نوع و نحوه رفتارشان در مورد جسمشان و ایجاد رابطه شان پیش از ازدواج تجدید نظر میکردند. یکی از عوارض ارتباط جنسی پیش از ازدواج شیوع اعتیاد جنسی است زیرا امان دارد فرد بعد از ازدواج علاقه مند به تجربه یک رابطه جنسی دیگر شود که از نظر علمی هم مورد بحث است.

تولید عشق و شناخت پیش از ازدواج به واسطه معاشرت های دوستانه، تولید محبت های رفتاری، حرف زدن و شناخت حاصل میشود.

روابط جنسی پیش از ازدواج، تنها افراد را در آنچه که میخواهند و نیاز به محبتشان را تغییر میدهد و راه شناختشان را به تعویق و در خیلی از موارد به غلط می اندازد.

زیرا پس از ایجاد رابطه جنسی، خواسته ها، رفتارها و تمایلات افراد تغییر میکند، دیگر تمرکز هیچ کدام بر روی شناخت صحیح از یکدیگر نیست و به واسطه آن بسیاری از رفتارهای مخرب و یا نادرست هر فردی چشم پوشی میشود و بر تصمیمی اشتباه و از روی هیجان گرفته خواهد شد.

حفظ پرده بکارت بسته به هنجار هر جامعه ایی است، اما دختران آن جامعه به اشتباه نباید فرض کنند با رفتارهایی مخرب در قبال خود، میتوانند دستاورد مناسبی داشته باشند و رعایت اصول و قوانین هر جامعه ایی پذیرش در آن جامعه را نیز بالا میبرد.

نظرات کاربران:
ترانه
پاسخ به این نظر
1402/12/23

دختر 20 ساله من دراثریه اشتباه و درنتیجه یه اعتماد نا بجا این مشکل براش پیش اومد و خیلی به سختی و بعد از کلی اصرار با من درجریان گذاشت خودش خیلی ناراحته و افسرده شده اما من واقعا نمیدونم باید چه واکنشی داشته باشم خیلی نگرانشم که کارها ی اشتباه دیگه نکنه و مشکلات دیگه ای براش پیش نیاد اما نمیدونم چطور باید باهاش رفتارکنم که دلگیرهم نشه لطفا من و راهنمایی کنید

0 0
elham
پاسخ به این نظر
1400/6/27

وقتی همچین فشاری روی اقایون نیست خیلی غیر منطقی هست که رو خانوما باشه . این یه فرهنگ غلطه باید برداشته شه نه اینکه بخاطر ترس بهش دامن بزنیم و بقیه رو تشویق کنیم که به عقایدشون که مربوط به عهد قجر هست پافشاری کنن . هر زن وهر مردی خودش باید تصمیم بگیره چطور رفتار کنه و هیچ فشاری نباید بهش باشه . به نظر من اینها خشونت علیه زنان هست و بس

2 0
افزودن نظر:
captcha


تست های آنلاینتست آنلاین
آدرس مکثآدرس
تلفن مکث
رزرو آنلاین وقترزرو وقت
تماس با واتس اپواتس اپ